Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Menophilia

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος Prince666, στις 2 Μαϊου 2014.

1. espimain

espimain Contributor

Καλό!

2. ξέρω πως αυτές τις δύσκολες ημέρες ο κόλπος γίνεται πιο στενός διότι πρήζεται από ότι έχω παρατηρήσει σε μένα τουλάχιστον. Επίσης είναι πολύ ευαίσθητο το σημείο οπότε κάποιες γυναίκες είτε πονάνε περισσότερο και νιώθουν δυσφορία, είτε λόγω της ευαισθησίας είναι πιο ευερέθιστες και το απολαμβάνουν περισσότερο, όπως εγώ. Η μήτρα αντιθέτως λεπταίνει και επανέρχεται στο φυσιολογικό της αφού αποβάλλονται το αίμα και οι ιστοί που έχουν δημιουργηθεί κατα την διάρκεια του κύκλου. Τώρα από όσο το έχω ψάξει και μου έχει πει και γυναικολόγος, επειδή αποβάλλονται κομμάτια του ενδομητρίου υπάρχει φόβος για πρόκληση ενδομητρίωσης( δημιουργία του ενδομητρίου εκτός μήτρας πράγμα που προκαλεί από κράμπες έως και σοβαρό πρόβλημα σύλληψης), αυξάνεται ο κινδυνος μετάδοσης ασθενειών κυριως λόγω του ότι ο τράχηλος ειναι πιο ανοιχτός με αποτέλεσμα να υπάρχει μεγαλύτερη πιθανότητα για κολπιτιδες και λοιπές λοιμώξεις. Ειναι όμως και ευεργετικό το σεξ καθώς βοηθάει στην μειωση των πόνων κατά την διάρκεια της περιόδου. Εμένα με βοηθούσε πάρα πολύ γιατι έχω δυσμηνόρροια και υποφέρω, πέραν του ότι μου έδινε μια αισθηση απαγορευμένου και με ερέθιζε απιστευτα.

3. Galeone

Galeone Regular Member

Πάντα με διέγειρε η σκέψη της σεξουαλικής επαφής κατά την διάρκεια την περιόδου μου, και γιατί οι ορμόνες χτυπάνε κόκκινο αλλά και επειδή κάτι τέτοιο θα σήμαινε πως ο άλλος είναι τόσο καυλωμένος μαζί σου και δεν υπολογίζει τίποτα μπροστά στην καύλα. Παρ' όλα αυτά, πάντα το απέφευγα, γιατί θεωρούσα και θεωρώ πως οι περισσότεροι άντρες σιχαίνονται και δικαιολογημένα. Φυσικά αναφέρομαι πάντα σε σεξ με προφυλακτικό σε μια τέτοια περίπτωση και εννοείται όχι στοματικός έρωτας, γιατί κάτι τέτοιο θα ήταν μάλλον επιβλαβές για την υγιεία του άλλου. Σωστά?

4. Χμμ κοίτα αν υπάρχει θέμα αηδίας υπάρχουν διάφοροι τρόποι καθαρισμού και αποφυγής μυρωδιάς όπως πχ στο μπάνιο που δεν θα υπάρχει τόσο αίμα και θα ναι και πιο καθαρό δε θα υπάρχει οσμή. Προφανώς όχι στοματικό , αλλά το έχω κάνει δίχως προφυλακτικό(ήμουν σε σταθερή σχέση βεβαίως) απείρως καλύτερη αίσθηση, όπως και απείρως ριψοκίνδυνη αν έχει ο άλλος κάτι. Εάν σου το προτείνει ο παρτενέρ σου γιατί να το αρνηθείς;

5. Galeone

Galeone Regular Member

Ακόμα και να μην έχει ο άλλος κάτι, η βλένα και το αίμα της περιόδου δεν είναι φορείς μικροβίων? Η αλήθεια είναι ότι και εμένα μου το έχουν προτείνει, αλλά αρνήθηκα επειδή τον λυπήθηκα   και δεν ήθελα να αηδιάσει...

6. Να μην αρνηθείς την επόμενη φορά. Κάνε μια καλή περιποίηση του εαυτού σου πιο πριν, ή αν είναι αυθόρμητο φρόντισε να έχεις πάντα μαντηλάκια καθαρισμού για την ευαίσθητη περιοχή μαζί σου , ώστε να έχεις την δυνατότητα να "φρεσκαριστείς" στα γρήγορα. Από την δική μου εμπειρία η ροή μειώνεται αισθητά εκείνη την στιγμή και το αίμα είναι ελάχιστο, σχεδόν όσο και το αίμα της πρώτης φοράς. Ναι είναι η βλέννα και το αίμα φορείς μικροβίων αλλά εφόσον δεν έχει κάποια αμυχή η ευαίσθητη περιοχή του η κάποια πληγή τότε δεν κινδινεύει να μολυνθεί άμεσα, παίρνοντας ως δεδομένο ότι μετά θα ξεπλυθεί πολύ καλά. Ο κίνδυνος να μολυνθεί εκείνος είναι ο ίδιος όταν κάνεις κάτι δίχως προφυλακτικό, δεν είναι μεγαλύτερος . Για εσένα είναι μεγαλύτερος ο κίνδυνος γιατί ο τράχηλος της μήτρας είναι πιο ανοιχτός εκείνες τις μέρες άρα και η μήτρα περισσότερο ευπρόσβλητη σε μολύνσεις.

7. Prince666

Prince666 Πρίγκηπας του @Desert apparition

Ποια αηδία! Εγώ μιλάω για διέγερση ειδικά από τα υγρά της περιόδου... Τελικά πράγματι μόνο εγώ και ο "παρτενέρ" μου καυλώνουμε στη θέα του αίματος...;; Θέμα οσμής δεν είχαμε ποτέ αλλά και να είχαμε δε νομίζω κανείς να το παρατηρούσε... (τα μαντηλάκια δεν τα σχολιάζω... Τσάμπα αίμα χαμένο! χαχαχα)
    Ακόμα και το στοματικό μου φαίνεται πιο διεγερτικό με τα αίματα... Βέβαια αυτόν δεν ξέρω αν τον καυλώνει και τόσο να πίνει τις εκκρίσεις μου, αλλά δεν έχει και πολύ δικαίωμα αντίρρησης  

8. Prince666

Prince666 Πρίγκηπας του @Desert apparition

9. @Prince666 παρακαλώ, χαίρομαι εάν σε βοήθησα. Μερικοί το προτιμούν "βρώμικο" όπως και εγώ , όμως άλλοι έχουν τα κολληματάκια τους για αυτό και έδωσα κάποιες λύσεις στην κοπέλα