Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Mentor vs Master vs Dom

Συζήτηση στο φόρουμ 'Νέοι στον χώρο του BDSM' που ξεκίνησε από το μέλος Pain-Inducer, στις 4 Απριλίου 2017.

1. Το ίδιο ισχύει και για κάποιους που δηλώνουν μάστερ. Δεν θεωρώ ότι είναι θέμα στάτους αλλά θέμα ανθρώπου.

2. Alpha Wolf

Alpha Wolf Ενας, αλλα Λυκος.

Θα σου εξηγησω τι εννοω, να δουμε αν λεμε το ιδιο.

Υποθετικο σεναριο, δεν αναφερομαι σε καποια συγκεκριμενη, δεν φωτογραφιζω.

Εμφανιζεται μια κοπελα. Θελω να ασχοληθω με το BDSM. Ok. Η μια κουβεντα φερνει την αλλη, "δεχεται" να την μαθω. Μεντορινγκ.
    Περνα καποιος χρονος, γινεται οτι γινεται, καποια στιγμη παθαινει αυτο που παθαινει η μεγαλη πλειοψηφια, νομιζει οτι εχει πιασει τον Πάπα απ τα @@ και λεει "δεν σε χρειαζομαι αλλο".
    Το ρημα "χρειαζομαι" δειχνει εναν τροπο σκεψης. Δηλαδη "χρειαζοσουν" καποιον για να "μαθεις" το BDSM, και να γινεις αλεπουδακι 101 χρονων...
    Μετα, εκ των υστερω, μαθαινεις διαφορα. Και λες... αστο, και πολυ ασχοληθηκα.

Λες λοιπον. Ισχυει για καποιους που δηλωνουν Μαστερ. Καταρχην, οτι και να δηλωσει ο αλλος, ελαιοχρωματιστης, βουλκανιζατερ ή Μαστερ (οφ ντεζαστερ, εχω αναρτησει σχετικο θεμα), χρειαζεται καποια "τεκμηριωση".
    Ο ελαιοχρωματιστης ξερει να βαφει, το βουλκανιζατερ να λυνει και δενει ροδες, ο Μαστερ χρειαζεται σκλαβα για να ειναι Μαστερ.... Ουπς....

Παει και ο Π'απας, πανε και τα @@. Σωστα ?

Βιβλιογραφια

[1] "Τα Λογια της Πλώρης" (2017 Λύκος, εκδοσεις "Τι ησουνα, μια Παξιμαδοκλεφτρα")
    [2] "Οι Αυτοφοιτοι και οι Αυτοφυτοι" (2019 Λύκος, εκδοσεις "τραβατε με κι ας κλαιω")
    [3] "Master of Disaster, Τα Μαστορια της Συμφορας" (2019 Λύκος, εκδοσεις "Δουλεια δεν ειχ ο Διαολος")

Last edited: 11 Μαρτίου 2019
  3. espimain

espimain Contributor

4. Συμφωνώ, συντάσσομαι, προσυπογράφω κτλ κτλ!!
    Ακριβώς το ίδιο λέμε. Το ίδιο δέντρο βλέπουμε. Ο καθένας από εκεί που στέκεται αλλά είναι το ίδιο! Αν γύρω λίγο το σώμα μου (μιας και δεν είμαι δέντρο και μπορώ να το κάνω) βλέπω ακριβώς αυτό που λες!

Καλημέρα  

5. brenda

brenda FU very much

Tραγικές απόψεις διατυπώνονται σε αυτό το νήμα, που δεν είναι καθόλου τιμητικές για αυτούς που τις εκφέρουν και καμία σχέση δεν έχουν με την ουσία του θέματος.
    Η πρόφαση για το γαμήσι σάς μάρανε.
    Και η λιγουρίαση ονομάστηκε ντομιλίκι ή μαστεριλίκι.
    Και το ύφος 300 καρδιναλίων για να μασάνε τα άπειρα άτομα.
    Από πότε ένα πραγματικά κυριαρχικό άτομο χρειάζεται πρόφαση για να γαμήσει?
    Tι σόι κυριαρχικό άτομο είναι αν μετέρχεται τέτοιες μεθόδους?
    Από πότε νομιμοποιούμε τεχνηέντως το ψέμα και την υποκρισία και το εμφανίζουμε εδώ ως ''συνήθη τακτική''?
    Καταλαβαίνετε πόσο αναξιόπιστοι είστε με αυτά που λέτε εδώ, όχι μόνο ως μέντορες, αλλά και ως κυρίαρχοι και ως άτομα? (Ρητορική η ερώτηση, δεν χρήζει απάντησης).
    Θα γελούσα πραγματικά αν δεν θεωρούσα επικίνδυνες αυτές τις νοοτροπίες και τις διατυπώσεις που εκφράζονται χωρίς να ξεσηκώνεται όλο το φόρουμ στο πόδι για να τους ρίξει το κράξιμο της αρκούδας...

6. lizard_

lizard_ his only purpose is A's pleasure

τά' χουν γράψει αλλού και βαρισόσανται.

7. Alpha Wolf

Alpha Wolf Ενας, αλλα Λυκος.

Οτι (δε) γουσταρει η κυρια @brenda μας, δε της χαλαμε (ποτέ) χατηρι.

8. -Volt-

-Volt- Contributor

όχι ότι χρειάζεται το go for η brenda μας αλλά ούτε με την φωτό από πάνω θα γελάσει. Είναι ενδεικτική.

9. ...αντιγράφω...
    «…κάνω την εμπειρία μου σκαλοπάτι για ν’ ανέβεις εσύ λίγο πιο εύκολα, λίγο πιο ψηλά.»…

"" Είναι μια διαδικασία που περιγράφει την άτυπη μετάδοση της γνώσης, την ψυχοκοινωνική υποστήριξη, την ανάπτυξη που σχετίζεται με την εργασία, την καριέρα, την επικοινωνία συνήθως πρόσωπο με πρόσωπο κατά τη διάρκεια μιας παρατεταμένης χρονικής περιόδου, ανάμεσα σε ένα πρόσωπο που θεωρείται ότι έχει μεγαλύτερη σχετική γνώση, ή εμπειρία, και ένα άτομο που θεωρείται ότι έχει λιγότερη."""

Mentoring το λένε... μετάδοση γνώσης,δεν το εφηύραμε εμείς,εδώ μέσα!
    Η εμπλοκή σε ερωτική συνεύρεση,δεν είναι προαπαιτούμενο ,δεν είναι όρος......δεν είναι και έγκλημα...
    -ποιος είμαι εγώ που θα κατακρίνω..;
    Αν γίνεται εφαλτήριο εκτόνωσης και πηδήματος-pardon my french -είναι λάθος(...but ,that's just my saying..)

10. espimain

espimain Contributor

Η φώτο;

11. -Volt-

-Volt- Contributor

ναι νομίζω πως είναι. Υπάρχουν ορισμένα ζητήματα που δε μπορείς να το ελαφρύνεις. Ο κακός μέντορας είναι κακός. Ο μέντορας που δεν είναι μέντορας και νομίζει πως είναι, είναι πολύ επικίνδυνος. Έχουν εκφραστεί απόψεις που μέσα στην ίδια απάντηση συμφωνώ και διαφωνώ. Ελάχιστες συμφώνησα 100%. Και πριν αναρωτηθείς τι σημαίνει να συμφωνώ εγώ 100%, σημαίνει πως είμαι κάποιος που δεν είμαι μέντορας, δεν το έχω δηλώσει ποτέ και δεν το έχω προσπαθήσει. Αλλά υπήρξε μέντορας σε 'μενα. Είδε μια κατάσταση μέσα μου και το οδήγησε κάπου, κάνοντας με μάρτυρα της σχέσης του, επιτρέποντας μου να είμαι εκεί. Ο άνθρωπος αυτός ποτέ δεν ξεπέρασε τα όρια που υπάρχουν και που πολλοί νομίζουν ότι ένας μέντορας μπορεί να τα ξεπερνάει. Με αυτή την εμπειρία μιλάω.

12. lotus

lotus Silence

Επανάληψη μήτηρ μαθήσεως
    Η βαρεμάρα είναι κακό πράμα
    Νέες ματιές φρέσκιες διατυπώσεις