Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Milf Vs young girl

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Katemou, στις 6 Σεπτεμβρίου 2019.

1. Ken Jackson

Ken Jackson Imperious, choleric, irascible

Όπως σε όλες τις γυναίκες ; Από 18 μέχρι να μπορεί να πάρει μόνη της το λεωφορείο.

2. bumblebee

bumblebee Contributor

πλησιάζεις την μιλφαρα και της λες ότι είσαι συμμαθητής με το γιο της η ανιψιό της και έχεις κάτι τρομακτικό να της πεις για αυτον... Δεν βλέπεις Παπακαλιατη ? Δάσκαλος.... 

3. Thetis

Thetis New Member

Πόσο δίκιο έχετε!!

4. Somebody

Somebody New Member

5. Salamander

Salamander Dance into the fire

Φτου την ατυχία μου μέσα...για πέντε χρόνια είμαι εκτός ταργκετ λιστ....  

6. Salamander

Salamander Dance into the fire

Κατά ένα παράδοξο τρόπο πάντα μου άρεσαν οι μεγαλύτερες...Δεν ήταν ο κανόνας αλλά μου έκαναν κλικ ακόμα και τώρα....

7. Kentavros

Kentavros Owned by Mistress Kits

Οσο ειναι καποιος μικρος του αρεσουν οι μεγαλες, οσο μεγαλονει η ζυγαρια γερνει προς την αναποδη...

8. Nickname

Nickname Όμορφος, έξυπνος και μετριόφρων Contributor

Μία είναι όλη κι όλη. Μην υπερβάλλουμε...

9. Nickname

Nickname Όμορφος, έξυπνος και μετριόφρων Contributor

Η απάντηση θα μπορούσε να διαφέρει αν ήταν σαφές για τι είδους σχέση μιλάμε. Πήδημα, σχέση ή σχέση ζωης;
    Επίσης καλό θα ήταν να ορίσουμε το "νέο κορίτσι". Το νέο έχει διαφορετική ερμηνεία για τον καθένα.

Παρά τον κίνδυνο λάθος ανάγνωσης κάνω μια απόπειρα.

Μικρος κυνηγούσα συνομήλικες ή μεγαλύτερες γυναίκες. Στα 20 ή στα 25 όταν το κάνεις αυτό, το ζητούμενο είναι να κερδίσεις από την εμπειρία τους στο κρεβάτι. Μπόνους το ότι είναι πιο ώριμες και κατά κανόνα λιγότερο απαιτητικές από μια μικρότερη.
    Μεγαλώνοντας δεν υπάρχει πλέον αυτή η ανάγκη γιατί ώριμη και έμπειρη μπορεί να είναι και μια μικρότερη μου.
    Παρόλα αυτά θα προτιμούσα τώρα, στα 45 μου, η γυναίκα να είναι από 35 και πάνω.
    Πιθανολογώ ότι μεγαλώνοντας θα ανοίξει η ψαλίδα αλλα το 35 μπορεί να γινει 40.
    Οι μόνοι λόγοι που βλέπω για να είναι η επιλογή σου μια 25χρονη είναι η επιβεβαίωση ότι το έχεις ακόμα αλλά και ότι η χειραγώγηση της μικρής είναι πιο εύκολη. Και οι δύο περιπτώσεις χαρακτηρίζονται με το φτωχό μου το μυαλό ως ανασφάλεια.
    Ανασφάλεια θεωρώ και την περίπτωση μιας γυναίκας της ηλικίας μου να σεξουλιαζεται με έναν 25χρονο.

Αντίστροφα, θεωρώ βάσει εμπειρίας, αλλά χωρίς να είμαι ο αρμόδιος να απαντήσω με σιγουριά, ότι στο μυαλό της μικρής ο μεγαλύτερος είναι ασφάλεια και σιγουριά.
    Στο μυαλό του μικρού ισχύει ότι ίσχυε και για μένα.

Τώρα, όσον αφορά το φετίχ. Για μένα είναι. Δεν μπορώ να καταλάβω τι θα μου προσφέρει να ξεγελάσω ένα μικρό με καραμέλες. Βρίσκω παντα ερεθιστικό όμως, να βλέπω να γονατίζει μια μεγαλύτερη γυναίκα.

Εξυπακούεται ότι πάντα παίζει ρόλο ο άνθρωπος, δεν μας χαρακτηρίζει μόνο η ηλικία. Η αναφορα μου περιορίζεται στην ηλικία μόνο και μόνο γιατί αυτή είναι η ερώτηση.

10. Kentavros

Kentavros Owned by Mistress Kits

Μια μαθαμε...

11. Brt

Brt #ολαπολυ

Μέχρι τα 25 ημουν με συνομηλικους και λίγο μεγαλυτερους. Από εκεί και μετά είμαι σταθερή στις επιλογές μου. Ψώνιζα και ψωνίζω δεκαετία 40-50. Μου αρέσει όταν νομίζουν ότι η ζωή έχει τελειώσει και πάνε για σύνταξη, τους έχουν πλακώσει υποχρεώσεις, παιδιά, πεθερικά, εφορίες, δουλειά...και ωπ μια ανάσα ζωής και δροσιάς. Για εμένα ήταν και είναι εμπειρίες και γνώσεις και διαβάσματα και ταινίες και συζητήσεις και ταξίδια και μαθαίνω από τα λάθη τους χαχα...Τα μιλφακια, και ειδικά αν δεν έχουν ξαναπάει με γυναίκα, γίνονται κοριτσάκια, υπέροχα, καυλωμενα, με χυμούς απίστευτους. Λατρεύω να τις φιλάω...και να τις χαϊδεύω...να ξεχνιούνται από την ζωή «μάνα κουράγιο» και να χύνουν μαζί μου. Milf δαγκωτό. Τώρα που θα γίνω σαραντάρα να δω τι γούστα θα έχω.

Δεν το θεωρώ φετίχ...είναι απλά τι ελκύει τον καθένα. Αν σε κάποιον αρέσουν οι μικρότερες τέλεια  

12. p0ltergeist

p0ltergeist Regular Member

Όλες καλές είναι, κάπου θα υπερτερούν και κάπου θα μειονεκτουν, έτσι συμβαίνει πάντα και παντού.
    Εγώ πάλι προτιμώ αυτές που μου κάθονται :Ρ