Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Moto???

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Kris, στις 22 Ιουνίου 2007.

1. Striker

Striker Regular Member

Δεν καταλαβαινω γιατι παραπονιουνται οτι χρειαζεται πολυ ωρα να κατεβει κανεις στο κεντρο...

[YT]WQrb7DfRf_U[/YT]

2. barkoulis

barkoulis Regular Member

3. Striker

Striker Regular Member

Τι να σου πω, για να το λες αυτο θαναι. Παντως ο ηχος απο το μοτερ μου θυμιζει GENESIS γονιδια.

Προσωπικα εχω αφησει καιρο τις super sport, αρκετες ξυστρες "χαλασα" στην ασφαλτο, το ευχαριστηθηκα καλα, η σκυταλη τωρα στους νεοτερους. Και καθως θεωρω ιεροσυλια να μην οδηγεις αυτα τα μηχανακια στα ορια, τα 300+ χαω εχουν γινει τωρα on/off εως 200 χαω χαλαρα και τουριστικα, για ελλαδα παντα.

4. barkoulis

barkoulis Regular Member

Και 'γω σιγά σιγά ετοιμάζομαι για συνταξιοδότηση πάντως.

Μάλλον είμαι στην κατάλληλη φάση για ένα R1200, ε;

5. Afenths_Geo

Afenths_Geo New Member

Η αισθηση της μηχανησ και τησ ταχυτητασ ειναι τελεια..........

6. Striker

Striker Regular Member

Μια χαρα επιλογη για εσενα νομιζω. Αρχοντας και ξεκινας νεο στυλ περιπετειων.
    Εγω παλι θα περιμενω ακομα για κατι τετοιο καθως φαινεται να ειμαι σε ενδιαμεσο σταδιο. Θελω και γκαζια (απλα οχι πια πανω απο 100hp, κλιπ-ονς, σκληρες σελλες, κλπ) αλλα θελω και την απολαυση του τουρισμου και περα απο εκει που τελειωνει η ασφαλτος. Γι αυτο αλλωστε πεταχτηκαν οι αρχικες αναρτησεις του on/off με την μια και βελτιωθηκε.....lol

7. Kits

Kits Contributor

BMW K1200GT
    νομιζω θα βρεις τον ''αλλον'' σου εαυτο...!!!!

8. Striker

Striker Regular Member

Σωστος, αλλα ακομα δεν νιωθω τον εαυτο μου ετοιμο για το 100% του αλλου εκεινου εαυτου. Ισως οταν ευχαριστηθω πληρως το θεμα του ελευθερου cambing που μου αρεσει να κανω ακομα με μηχανη, φυσικα πολλες φορες σε δυσκολοπροσιτα μερη, οπως και η γρηγορη μετακινηση στην πολη και με καλυπτει η τωρινη. Ιδωμεν.

ΥΓ: Παντως πχ. στα Γιαννενα δεν με ενδιφερει καθολου πια να ανεβω σε 3 ωρες  

9. Sado_M

Sado_M Owner of pet kathavra

Συγκατοικε Striker, διακρινω το παθος σου για τις μηχανες, και θελω να σε ρωτησω αν προλαβες το Kawasaki Samurai 350cc (διχρονο)? Το ιδιο μοντελο σε 750 cc , σιγουρα θα το εχης προλαβη στη κυκλοφορια. Ειναι μεταγενεστερο της Honda 750 cc four "εποχης". Το καιρο εκεινο ξεκινησαν σταδιακα οι εισαγωγες στην Ελλαδα των μηχανων, και ετσι ξεραμε ποιος ειχε ποια μηχανη στο λεκανοπεδιο Αττικης.   Μετα τα Sacks, Zydap, Florrette, Karreli kai Solex 50cc, οι εισαγωγεiς εσπασαν το φραγμα της μονοτονοιας εισαγωντας τα Sacks kai Zydap 125cc. Ειχε γεμιση η Αθηνα με παρανομα πειραγμενα Sacksakia 125cc 7 ταχυτητων, σε πενηνταρι σκελετο. Μεγιστη ταχυτα στη μοναδικη τοτε ευθεια του Αγιου Κοσμα, παραλιακης Αεροδρομιου, 170 χιλιομετρα μετα το πειραγμα. Καποιος καταφερε να βγαλη και 185χλω, θυμαμαι  . Εποχες 1978-79. Μετεπειτα εσκασε μυτη καποιο παιδι απο τον Κορυδαλλο με Kawasaki 350cc, και αμεσως μετα λιγους μηνες εισηθχη αγοραστηκε απο ενα παιδι απο την Καλλιθεα η Kawasaki 500cc! Την ιδια εποχη προπσαθησε να μπη στον ανταγωνισμο η Honda με το 400 kai 750cc Four, και η Suzuki 750 cc GSX. Honda 750cc Four ειχανε 5 παιδια απο Καλλιθεα, Παγκρατι, Κορυδαλο Χαιδαρι, Γαλατσι, τοτε!  Σιγα σιγα αρχισανε να ξεπεταγουνται οι κλικες απο Ανω Λιοσια, Μενιδι, Καρεα, Σεπολια, Μοσχατο, Κυψελη, Πατησια, οπου χασαμε το λογαριασμο απο τοτε μεχρι τη σημερινη πραγματικοτητα της Αθηνας σχετικα με τις μηχανες  

Υ.Γ Μεγαλου κυβισμου μηχανες εκεινη την εποχη υπαρχαν τα απομειναρια της κατοχης απο Γερμανικες BMW, Αγγλικες Triuphor, BSA kai Norton που τις χρησιμοποιουσαν τα φρικια για τις μετασκευασουν σε Chopper σε ενα μηχανικο στην Πειρεως, υψος Πετραλωνων και Θησειου  (ο πιο δημοφιλης).

10. barkoulis

barkoulis Regular Member

11. Kits

Kits Contributor

για να θυμουνται οι παλιοι και να μαθαινουν οι νεοι.... 

12. Sado_M

Sado_M Owner of pet kathavra

Υπονοειται οτι ειμαστε σε forum που υπαρχουν πρακτικα...that is all...