Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Moto???

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Kris, στις 22 Ιουνίου 2007.

1. Striker

Striker Regular Member

Φιλε μου, τι πηγες και θυμηθηκες τωρα!! Μου φερνεις εικονες απο μια εποχη (teens μου) με λογοκρισια στην μουσικη, με σινεμα που υποχρεωτικα εβλεπες και ...καρατε(!!) και με "αλητες", "τσαντακηδες" και "καμικαζι. Προσωπικα εκεινη την εποχη μεταξυ ελλαδας και αμερικης θυμαμαι οτι μολις ειχα προλαβει να δω το Kawasaki Samurai 750, θα ελεγα ενα μαχητικο F-104 Μαυρη Χηρα απλα εδω με ροδες που οι αναβατες μαλλον θυμιζαν test pilots παρα οδηγους. Καβαλουσε κανεις ενα πανισχυρο μοτερ, η υπολοιπη μηχανη, πλαισιο (ποιος ηρθε?), φρενα (τι ειναι τουτο παλι) ηταν απλα ...διακοσμητικα.

Επειτα ιστορικες κοντρες μεταξυ Yamaha RD350 (αργoτερα με YPVS) και Kawasaki GPZ 500 Καρχαρια πειραγμενα. Αλλα και αλλες με ακομα δυνατοτερα εργαλεια (Suzuki Katana κλπ) και εμεις με τα 50αρια να παρακολουθουμε ποιος θα πιασει ενα κουτακι αναψυκτικου, βαλμενο στην ασφαλτο, με 160-170 χαω στην στροφη του παλιου ιπποδρομου (ελεος δηλαδη, ακομα και 8-10 χρονια αργοτερα εγω χρειαζομουν extra stabilizer στο τιμονι για να κρατηθω με τοσα στην ιδια στροφη). Την επομενη, πιστα καρτ Αγιου Κοσμα (πως ειναι η Suzuka στην Ιαπωνια.....καμια σχεση!!!). Με τα 50αρια μεσα, χρονομετρησεις γυρων αλλα και αγωνες. Οι ορμονες επαιζαν τα δικα τους τρελλα παιχνιδια μεσα μας και τα κοριτσια περιμεναν υπομονετικα να τελειωσουμε την εκει καβλα μας, να παμε για bowling Γλυφαδα ή Κηφισια και στην συνεχεια για πιτσι πιτσι. Τελος εβδομαδας για ανταλλακτικα στα μπουντρουμια του Σαρακακη (ετσι πρεπει να ειναι τα dungeons  ), μιας και ψαχνοντας ορια συχνα μεναμε πιστοι στην αρχη "Κανεις δεν ζημιωθηκε αγοραζοντας γη".

Τελος θυμαμαι την αρτια(!!!!) εκπαιδευση που προβλεποταν για να βγαλουμε το πρωτο διπλωμα (50cc) ομολογω εντυπωσιακη. Εγκαταστασεις της τροχαιας, εξεταση σηματων ....στο μαγειρειο ανα τεσσερις στο τραπεζακι που τρωμε. Μεχρι να διορθωθουν τα γραπτα επρεπε να περιμενεις 4 ωρες εξω στον δρομο για να πας για εξεταση πορειας στην συνεχεια (2 περασματα σε 3 κωνους σε σειρα). Ειχες παει με το δικο σου 50αρι φυσικα μιας και ο νομος ηταν σαφης. Σχολες μαθησης δεν εχουμε, αλλα ουτε και μηχανες για να εξεταστεις εχουμε. Με την δικη σου μοναχα και οπως μαθεις. Αλλα προσεξε, η οδηγηση απαγορευεται χωρις διπλωμα. Κατα την αναμονη λοιπον εξω απο την εισοδο στον δρομο μπορουσες να παρακολουθησεις ενα απο τα καλυτερα σωου επιδειξης ικανοτητων οδηγων!! Και στην συνεχεια μεσα για να περασουμε 3 κωνους για να ειναι ενταξει και τυπικα (αμ πως, ελληνικο exclusive system) και να εισπραξουμε απο τον αρχιφυλακα ενα μεγαλοπρεπες...Μπραβο παιδι μου, περασες!  

Ωραιες εποχες, σχεδον τις ειχα ξεχασει και μου τις θυμισες. Οπως μου θυμισες και την δικη μας "safe word" της εποχης....no fear.

2. she_Dragon

she_Dragon Regular Member

τρομαχτικό (τώρα πλέον…) όμως αληθινό..

Αγάπησα τις μηχανές από μικρή ηλικία, το κουσούρι συνεχίζετε….. 

Κάπου στα τέλη των 80’s είχα την τύχη να έχω ένα παπί Honda 50αρι στρογγυλοφάναρο αλλά με κινητήρα από 90αρι περασμένο ( εχμμμ ας μην αναφέρω την προέλευση του κινητήρα…  ) εξάτμιση sebrig κομμένη (λόγο αυτής χρεώθηκα μια νύχτα, καθώς ζέσταινα το παπί, ένα μπουγέλομα από 3ο όροφο μαζί με το κουβά που ευτυχώς δεν με πέτυχε!!    )

Αργότερα ήρθε ένα KLR 250αρι εκεί σοβάρεψαν τα πράγματα, η όρεξη για ταξιδάκια είχε ανοίξει για τα καλά…. Οι μέρες μου ως οδηγός όμως έληξαν εκεί, ως συνοδηγός όμως τα ταξίδια συνεχίστηκαν με ένα VARADERO το οποίο είναι ιδανικό για touring.

Όσο ζω ελπίζω σε ένα δικό μου custom κάποια στιγμή, με μερικές μετατροπούλες επάνω κ καμιά φευγάτη αερογραφία…  (όνειρα….. )

3. Kris

Kris Regular Member

Απάντηση: Moto???

Καλημερα!Οταν εβαλα αυτο το θεμα δε περιμενα με τιποτα τοσες απαντησεις!
    Χαιρομαι που βλεπω πως οι μοτοβιοι/ες ειμαστε παντου!Μηπως πρεπει καποια στιγμη να διοργανωσουμε καποια εκδρομουλα προς....Θεσ/κη ή κατι τετοιο...???Συνδιαζεται βεβαια & με μια συναντησουλα στη συμπρωτευουσα  !
    Να δω & εγω επιτελους μια συναντηση της Θεσσαλονικης....που τοσα εχω ακουσει απ το φιλο μου το Vampire  !
    Ας το σκεφτουμε για μετα τις διακοπες.....Ηλια ακους...ή μαλλον διαβαζεις???

4. barkoulis

barkoulis Regular Member

6 ΜΗΝΕΣ.

6 ΜΗΝΕΣ!!!

Τόσα R1200 κυκλοφορούν.

Όλοι 6 MHNEΣ περίμεναν.
    2ος λόγος για να συγχυστώ πρωί πρωί.

αΣτοΔιάλο  

5. hugger

hugger Regular Member

Τωρα πηρα χαμπαρι αυτο το thread. Εχω αλλαξει περιπου 8 μηχανες στη ζωη μου, η τελευταια μου ηταν μια HD sporster hugger (εξ ου και το nick μου) μοντελο 2001. Τωρα εχω ενα scooter 125cc της piaggio, το ξερω ακουγεται ξεφτιλα, αλλα παραδοξως, και αυτα τα διχρονα εχουν μια φιλοσοφια και ενα lifestyle αμα το ψαξεις. Παντως η μηχανη που νοσταλγω ειναι εκεινη η XT 400 του 79-80.. τι εργαλειο.. ετυχε να πεσω απο σουζες , να την απογειωνω και να μου φευγει σε πεταγματα, και παροτι εσκαγε με παταγο κατω, δε παθαινε τιποτα. Επισης τη GSX250 πολυ παλιο μοντελο, μιλαω για εκεινη σε ασημι που εβγαινε συνηθως, και τα ατελειωτα ξαπλωματα στις στροφες οταν γυριζαμε απο τη χαλκιδικη φορτωμενη μεχρι και τα μασπιε και σχεδον με κλειστα ματια δευτερα πρωι...
    Καποιος εδω μιλησε για τον συνεπιβατη, και συμφωνω, δεν αντεχω συνεπιβατης ουτε λεπτο, τοσα χρονια μονο rider, και παντα απορουσα πως αντεχουν οι συνεπιβατισες ειδικα οταν πιανει πανω απο 160 στην ευθεια...

Ωραιο thread....

6. barkoulis

barkoulis Regular Member

αααααχ...

με ένα τέτοιο έγινα άντρας...

τι μου θύμησες τώρα...

όχι ρε πούστη μου, συγκινήθηκα...

7. Kits

Kits Contributor

Αποφασισε τελικα.....

8. barkoulis

barkoulis Regular Member

9. Photographer

Photographer Regular Member

Απάντηση: Moto???

Η μοτοσυκλέτα είναι για μένα ένας τρόπος μετακίνησης, αλλά και τρόπος ζωής γιατί επηρεάζει τον τρόπο που ντύνομαι ή το πόσο άμεσα κινούμαι.
    Ενώ δεν μου αρέσουν τα αυτοκίνητα και προτιμώ την μηχανή δεν το κάνω θέμα για συζήτηση σε μια ανδροπαρέα ούτε και ασχολούμε τόσο σε βάθος.

Η μηχανή μου ανήκει στα λεγόμενα "μεγασκούτερ".
    Είναι Ιταλίδα την λένε Piaggio X8 και φοράει κινητήρα 200 κυβικών.
    Ο λόγος που την διάλεξα είναι ότι είναι άνετη και ευκολοδήγητη ακόμα και σε πολύωρη οδήγηση, με εσωτερικό χώρο αποθήκευσης για δύο κράνη, ή για οτιδήποτε βάλει κατά καιρούς το βρώμικο μυαλό μου.

Εδώ θα δείτε μια σχετική ιστορία που σίγουρα κάτι έχει να μας πεί:

https://www.greekbdsmcommunity.com/forums/showthread.php?t=5790

Δείτε την μηχανή παρακάτω (το κορίτσι δεν ηταν στη συσκευασία).  

Depeche Mode - Behind the wheel

Last edited: 28 Ιουλίου 2007
  10. Kits

Kits Contributor

Re: Απάντηση: Moto???

Αμα εδν οδηγουσα αυτοκινητο δεν θα μπορουσα να κινηθω με τοση ανεση με την μηχανη, ειδικα μεσα στην πολη. Βεβαια ισχυει και το αντιστροφο... αμα δεν καβαλουσα μηχανη, δυσκολα να ΜΗΝ εκανα μ@λακιες με το αυτοκινητο.

11. hugger

hugger Regular Member

12. Kits

Kits Contributor

Γαμω τις ασπρες γραμμες που εχει στις διαβασεις κατω στην ασφαλτο!!!

Γλυστρανε παααααρα πολυυυυυυυ..... ειδικα αν εισαι με την μηχανη.