Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Music challenge

Συζήτηση στο φόρουμ 'Τέχνη' που ξεκίνησε από το μέλος brenda, στις 1 Απριλίου 2015.

Tags:
  1. AlexanderV

AlexanderV Contributor

@charlotte

Α, καλά τα παιδιά προσφέρουν τα καλύτερα sessions δημόσιου εξευτελισμού!! Στο παρακάτω έχουμε αυτό συν Femdom!!

Α, κι επειδή ήθελα να σου απαντήσω με ρεμπέτικο, αλλά δε θυμάμαι ποιο είναι εκείνο που τον δέρνει η γυναίκα του, βάζω ένα αίτημα για μαστίγωμα (ένα εξτραδάκι!!)

2. charlotte

charlotte «Μηδείς αγεωμέτρητος εισίτω μοι την θύρα»

Χαχαχαχα! Ειναι πολλα γιατι οι ρεμπετισες ηταν δυναμικες γυναικες! Αλλα εσυ θα λες αυτο...

Αλλα για την οικογενεια κοκοτα ο γιος ειναι πιο εμπεριστατωμένος

Μετα το 0,50 αρχιζει το καλο!!!!!!!!!

3. brenda

brenda FU very much

4. brenda

brenda FU very much

Eίμαι ερωτευμένη με το κομμάτι αυτό, το οποίο όμως οφείλω να αφιερώσω στον @thief που τόσο τους αγαπά, επέμεινε και μάς τους έμαθε... 

5. AlexanderV

AlexanderV Contributor

@charlotte

Ένα πολυαγαπημένο μπλουζάκι...

6. thief

thief παλιοπαιδο ο Νικολακης Contributor

Ευχαριστω πολυ μια και μοναδικη ..... @brenda m

και ανταποδιδω

Last edited: 12 Μαϊου 2018
  7. brenda

brenda FU very much

8. charlotte

@AlexanderV το δικο μου αγαπημενο

αλλά δεν μπορώ ν αποφασίσω εκτέλεση

9. AlexanderV

AlexanderV Contributor

@charlotte

Η εκτέλεση αυτή δεν υπαρχει στη στουντιακή εκδοχή. Σε παρακαλώ άκουσε το και πες μου αν ακούς σε κάποιο σημείο ένα κοσμικό παγώνι να μιλάει...

10. charlotte

Όταν το διάβασα αναρωτήθηκα ποιά να είναι η μεταφορά αλλά τελικά....ναι ναιιιι το ακουσααααα!!!!!! 
    Κι επειδή σε σένα αρέσουν τα 80ς κι εμένα η βρομιά!

11. thief

thief παλιοπαιδο ο Νικολακης Contributor

@brenda για να ακουσω αποψη ?

12. brenda

brenda FU very much

Ο μεσιέ είναι πολύ καλός, αλλά η ενορχήστρωση και το κομμάτι τον αδικούν. Και αφού ξέρεις πως έχω αδυναμία στους παίκτες, γιατί δεν έβαλες κάτι τέτοιο για να τον εκτιμήσω καλύτερα?