Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Music challenge

Συζήτηση στο φόρουμ 'Τέχνη' που ξεκίνησε από το μέλος brenda, στις 1 Απριλίου 2015.

Tags:
  1. RAIN

RAIN nefelibata

2. charlotte

charlotte «Μηδείς αγεωμέτρητος εισίτω μοι την θύρα»

Ολη μέρα, κάθε μέρα, είναι στο μυαλό μου! Και φταίς εσύ @AlexanderV γι αυτό!

3. AlexanderV

AlexanderV Contributor

Που είσαι ρε κορίτσι? Πολύ το καθυστερήσαμε! Κι εγώ βάζω την εκδοχή από Ρασούλη που έμαθα από εσένα @charlotte

4. brenda

brenda FU very much

Ευχαριστώ πολύ, είναι πολύ γλυκούλια τα αγορούλια αυτά... 

5. charlotte

Αυτο είναι αφιερωμενο στον ρασουλη, @AlexanderV

6. brenda

brenda FU very much

@charlotte και @AlexanderV δεν μπορεί να μην δείτε αυτήν την εκτέλεση, είναι μοναδική...

7. brenda

brenda FU very much

@AlexanderV δυό τραγούδια, μια ιστορία. 

πάει πακέτο όμως με την ποιητική απάντηση της πρώην αγαπημένης του μπαρμπα-Μανώλη, της στιχουργού Βάσως Αλαγιάννη, που τον ''πίκαρε'' δίνοντας τους στίχους που έγραψε για τον χωρισμό τους στον αγαπημένο του Ρασούλη, Νίκο Παπάζογλου, που το ερμήνευσε, έτσι όπως το ερμήνευσε...
    Έπος!

8. AlexanderV

AlexanderV Contributor

@charlotte, απίστευτη συνεργασία (ταυτόχρονη?)!
    Μιας και είμαστε στην Κρήτη

Και το τραγούδι που μου βγαίνει για μία ακόμα μέρα στην επιφάνεια (σήμερα λίγο πιο έντονα ένεκα...)

9. AlexanderV

AlexanderV Contributor

@brenda, πολύ όμορφη εκτέλεση, όντως!
    Δυστυχώς δεν ξέρω μία αντίστοιχη ιστορία να παραθέσω. Αντ' αυτού θα βάλω δύο τραγούδια που με αντανακλούν σήμερα λίγο παραπάνω. Το ένα το έβαλα ήδη παραπάνω.

10. charlotte

Ναι ειναι πολύ όμορφη εκτελεση κι αυτη @brenda σ ευχαριστουμε πολυ! ☺ Όμως και οι δυό σας με τον @AlexanderV θα μου επιτρέψετε τη μη συνοχη....λόγο της ημέρας......

Και η καταληξη ειναι να μην αλλαξει ποτε αυτος ο κόσμος

11. brenda

brenda FU very much

Συνοχή υπάρχει. Άνθρωποι πεθαίνουν κι άνθρωποι γεννιούνται.
    Ο κύκλος της ζωής δεν είναι προκαθορισμένος.
    Κι ο έρωτας υπάρχει ακόμη και στην πιο μεγάλη απόγνωση.
    Μαζί με την παράκληση για τις ψυχές των ανθρώπων...

12. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor