Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

My current relationship status

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Brigitte, στις 14 Ιουλίου 2016.

1. margarita_nikolayevna

margarita_nikolayevna owned Contributor

Τέλειο θεματάκι  
    Πλήρης κι ευτυχισμένη το στάτους μου  

2. cadpmpc

cadpmpc Contributor

Φατσιμπούκι ή κόζμο, φατσιμπούκι ή κόζμο...?
    Τραγουδιέται σαν το "κιθαρίστας ή ντράμερ"...

Στο στρατό θα το λέγαμε "Δελτίο Διαθεσιμότητας Προσωπικού"...
    Ρε Καραμίχαλε, πάλι λουφάρεις?
    Πάαινε ρε να κάνεις τον μούτσο στο Λάβμπόουτ...

Λαβμπόουτ είναι το χαϊδευτικό του σκουπιδιάρικου της κάθε μονάδας....

3. Tenebra_Silente

Tenebra_Silente Contributor

In a love triangle με τον εαυτό μου, τον καθρέφτη μου κι ένα βαζάκι πίκλες ( είμαστε 4, αλλά το τρίγωνο κάνει πιο κάϋλα ).
    Hallucinating, ότι οι μαλθακίες μου είναι ερωτεύσιμες.
    Head over heels με την χούφτα μου.

Υ.Γ.

Είχα βαρεθεί να διαβάζω νήματα περί βουδουσουμού. Κάθε μέρα ανοίγουν άπειρα από δαύτα. Και είναι όλα τίγκα στις σχετικές παρεμβάσεις. Να 'σαι καλά, γαμάτο νηματάκι.
    Με "ξεκούρασε"...

Υ.Γ. 2

Πριν σκεφτείτε καν να πατήστε το like, μην είστε τόσο σίγουροι/ες ότι η ατακούλα του Υ.Γ. πήγαινε στη νηματοθέτρια.  

4. yagos69

yagos69 Live with a dream, not a substance

Ελεύθερος. Αλητεία, going places κι έτσι...  
    I gotta hand it to me... ε; ε; το πιάσατε;;;;; Όχι; Κακό; Άντε καλά...

5. Brigitte

Brigitte Contributor

Παιδια πολυ το μελετατε το τσιμπουκι..μηπως εχετε ελλειψη??
    Η λυση βρισκεται στη δεξια παλαμη. Αμεση εκτονωση, οχι αστεια.
    Για καλυτερα αποτελεσματα στο αριστερο χερακι το νεο τευχος του cosmo. Σας κραταει ενημερους γιατι κυκλοφορουν κατι 25χρονα εξω σκετη καυλα διχως ιχνος βδσμ βεβαια, αλλα ποιος το γαμει το βδσμ οταν μπορεις να βαζεις τασκ μεσω δορυφορου? ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑ
    Δοκιμαστε καμια φορα και το βδσμ απο κοντινη αποσταση, μπορει και να σας αρεσει!  

ΥΓ. Καλυτερα μουτσος σε λαβμποουτ, παρα τεμπελχανας παπαρολογος..γνωμη μου παντα!

6. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Μέντορας σου ο Σκοτάδιας; hahahah μεγιές! :- )

7. Brigitte

Brigitte Contributor

Με τρομαξες ρε 'συ..μην πεταγεσαι ετσι!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

8. cadpmpc

cadpmpc Contributor

Αυτό είναι που λένε η σωστή διαφήμιση για το κατάλληλλο προϊόν..!
    Παρακαλώ, συνέχισε... Οίστρος είναι αυτός...
    Τώρα πούπιασες και κατηφόρα..!
    Ποιός σε πιάνει!
    Πατατάκια...
    Περιμένω!

9. Brigitte

Brigitte Contributor

Λυπαμαι , θα περιμενεις για πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ ακομα..περαστικα σου!

10. Tenebra_Silente

Current relationship status Μέντορας της @Brigitte ( μαζί με άλλες 15-20. Το μεντοριλίκι ή το κάνεις με τα κιλά ή δεν το κάνεις καθόλου ). Νταξ, σε λίγο και πλανητάρχης χαχα.
    Μπορεί εδώ από bdsm το πράγμα να χλωμιάζει, αλλ' από φαρσοκωμωδία σκίζουμε. Εγώ το έλεγα, " Μια μέρα στο forumε " σύντομα και στο θέατρο της γειτονιάς σας χαχα....  

Last edited: 18 Ιουλίου 2016
  11. cadpmpc

cadpmpc Contributor

Προβλέψιμο κατά το δοκούν. Καλά πάμε...
    Ρίχτο το επόμενο...

12. Tenebra_Silente

Κοίτα πόσο μπροστά πήγε η τεχνολογία. Μέχρι και οι ιστοσελίδες πάνε στο μπάνιο, να κάνουν την ανάγκη τους χιχιχι ( για να μην γελάω σαν τους άλλοι ).
    Ένιγουέϊ, έπεσε το πούσι από βραδίς, το καραβοφάναρο χαμένοοοοο ( έχω πιει χαχα...- και καλά - ) Και για να μην βγω εκτός θέματος, current relationship status, tetragamous και μισώ τα σκώτια μου χαχα... 

Last edited: 18 Ιουλίου 2016