Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

My sub story

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος mnms, στις 13 Φεβρουαρίου 2025.

1. mnms

mnms Regular Member

Σήμερα......

Παρασκευή 4/4/2025

Είμαι στη δουλειά από τις 7 σήμερα το πρωί...

Χθες βράδυ κανονίστηκε.... Κλείστηκε το δωμάτιο πριν 3 μέρες για σήμερα και χθες οριστικοποιήθηκε η συνάντηση.

Μιλούσαν καθημερινά τις τελευταίες δυο βδομάδες ..Αυτός δεν γνωρίζει την ύπαρξη μου ακόμα.Την έχυνε κάθε βράδυ με αυτά που του έλεγε.

Θα βρεθούνε σήμερα 9:00 το πρωί....δεν μπορούσε άλλη ώρα ο Δ.

Χθες βράδυ της ξύρισα το μουνί για να είναι έτοιμο. Και σήμερα το πρωί λίγο πριν φύγω για δουλειά, μου είχε πει ότι θέλει να την γλείψω χωρίς να χύσει....

"Να μου ετοιμασεις το μουνι για τον Δ μαλάκα μου."

Κατά τις 6:30 την εγλειψα για 10-15 λεπτά και έφυγα για δουλειά.

Η ώρα αυτή τη στιγμή είναι 9:40 και μόλις μου έστειλε φωτογραφία το μουνι της με την λεζάντα "πηδημενο"

Της απάντησα αλλά δεν το έχει δει....έχουν μέχρι τις 11:00 χρόνο...άρα σίγουρα θα υπάρχει και συνέχεια...

Ο Δ. της έλεγε σχεδον κάθε μέρα πόσο πολύ θέλει να της τον βάλει στο στόμα... Φαντάζομαι λοιπόν ότι πιθανότατα εντός ολίγου θα συμβεί αυτό για να τον ξανακαυλωσει, αφού λογικά για να μου στείλει το μουνι της πηδημενο...θα την έχυσε.

Εγώ κάθομαι στη δουλειά και περιμένω να τελειώσουν και να μου πει η Μ. πώς πέρασε και αν της άρεσε. Ξέρω πως αν της άρεσε θα υπάρξει και συνέχεια...

Αυτά για την ώρα....

Last edited: 4 Απριλίου 2025
  2. switch xrysa

switch xrysa New Member

Εκπληκτική η ιστορία σας κι ακόμη πιο όμορφη η ζωή σας.
    Να είστε καλά και να συνεχίζετε να περνάτε τόσο υπέροχα!

3. mnms

mnms Regular Member

Ευχαριστούμε και χαιρόμαστε που απολαμβάνετε !

Η Αφέντρα Μ.

4. sfougokolarios

sfougokolarios Regular Member

Περιμένουμε με αγωνία τη συνέχεια

5. mnms

mnms Regular Member

Μπορεί να αργεί ο μαλάκας μου να γράψει ...αλλά έρχεται η συνέχεια σύντομα...δεν ευνόησαν οι συνθήκες ,αλλά επιστρέφει με πολλή καύλα...
    Τα τελευταία κείμενά του, βγάζουν μια απογοήτευση ...του το είπα κιόλας..δε μου άρεσε..αλλά έτσι είναι αυτά ...πιο δυσκολη είναι η συναισθηματική και εγκεφαλική υποταγή ενός σκλάβου ...υποτακτικου...μαλακα....παρά η σωματική ... Πόσο δε μάλλον όταν υπάρχει χρόνια συναίσθημα μεταξύ μας ...είναι αρκετά δύσκολο να δέχεσαι να πηδάει άλλος την Αφέντρα σου και μάλιστα τόσο καλά..

Καλή συνέχεια σε όλους

Η Αφέντρα Μ.

6. mnms

mnms Regular Member

Παρασκευή 4/4/2025
    Ώρα : 10:55

Τηλέφωνο...είναι Εκείνη

Ν: "Παρακαλώ;"

Μ: " Έλα μαλάκα μου,τι κάνεις; Εμείς τελειώσαμε πριν λίγο. Μόλις βγήκα από το δωμάτιο και πάω στο αμάξι."

Ν: "Και; Πώς πήγε;"

Μ: "Την φωτογραφία του μουνιού μου την είδες.. Με είχε πηδήξει,είχαμε χύσει και είχα πάει στο μπάνιο. Βρήκα την ευκαιρία να σου στείλω. Σ'αρεσε το μουνι της αφέντρας σου μετά από το γαμήσι;"

Ν: "Πάντα μ'αρεσει το μουνι της Αφέντρας μου."
    Μ: "Δεν είσαι πολύ καλά μωρό μου ε;"

Ν: " Ε όχι και τόσο...αλλά εντάξει.Πες μου...θέλω να μάθω τι έγινε."

Μ: "Θα στα πω όλα αργότερα γιατί μπαίνω στο αμάξι τώρα. Κράτα ότι γαμηθηκα πολύ καλά. Χύσαμε και οι δυο από δύο φορές. Πολύ καύλα Νίκο. Δεν ξεκαυλωνε ο Δ. Δεν το πίστευα."

Κλείσαμε εκεί το τηλέφωνο.. λίγο μετά τις 4 στο σπίτι θα μάθαινα τα πάντα.

Μπήκε στο δωμάτιο ενώ αυτός ήταν ήδη εκεί.Της είχε πάρει και καφέ αφού ήταν πρωί. Δεν ήπιαν γουλια. Μόλις αντάμωσαν, άρχισαν στα όρθια να φιλιούνται και να γδυνονται βιαστικά. Έμειναν και οι δυο γυμνοί σχεδόν αμέσως.

Μ: "Δεν θα πιούμε καφέ;"
    Δ: "Μα για καφέ είμαστε τώρα;"

Τον πήρε από το χέρι και τον οδήγησε στο κρεβάτι. Εκείνη ξάπλωσε και τον τράβηξε πάνω της. Αντάλλαξαν μερικά φιλιά και τον έσπρωξε διακριτικά προς τα κάτω. Ήθελε να την γλείψει. Εκείνος ανταποκρίθηκε αμέσως και βρέθηκε ανάμεσα στα πόδια της. Άρχισε να την γλείφει με λύσσα. Δεν της άρεσε και πολυ. Το ήθελε πιο εκλεπτυσμένο, πιο αργό, πιο αισθησιακό. Τον άφησε εκεί λίγη ώρα και μετά τον τράβηξε πάλι πάνω της. Μπήκε μέσα της και άρχισε να την γαμάει. Αργά στην αρχή...πιο δυνατά στη συνέχεια. Ο Δ. κουράστηκε μετά από λίγο και ξάπλωσε εκείνος. Η Μ. δεν έχασε χρόνο και ανέβηκε αυτή πάνω του. Τον καβάλησε και άρχισε να πηδιεται όπως μόνο αυτή ξέρει πάνω στο καυλι του. Της είπε να το πάει πιο αργά. Δεν ήθελε να χύσει ακόμα. Τελικά την έβαλε πάλι από κάτω και εκείνος γύρισε ανάποδα από πάνω της. 69 αλλά αυτός από πάνω. Τώρα της εγλειφε καλύτερα το μουνι, ενω είχε τον πούτσο του στο στόμα της. Με φανταζόταν εκεί από ότι μου είπε...να είμαι σκυμμένος κι εγώ εκεί και να της γλείφω τον κώλο ενώ ο Δ. της έτρωγε το μουνι. Έτσι έχυσε...και μόλις ο Δ . είδε ότι Εκείνη χύνει, αφέθηκε και έχυσε και αυτός στο στόμα της. Σηκώθηκε να πάει στο μπάνιο να φτύσει τα χυσια του και τότε μου έστειλε και την φωτογραφία. Βγαίνοντας από το μπάνιο τον βρήκε ξαπλωμένο στο κρεβάτι. Πήγε και ξάπλωσε δίπλα του. Συζήτησαν λίγο χαλαρά και με έκπληξη διαπίστωσε ότι ήταν πάλι σκληρός. Τον έπιασε και άρχισε να του τον παίζει. Δεν άργησαν να πάρουν φωτιά και πάλι. Αυτή τη φορά δεν είχε γλείψιμο από κανένα. Είχε μόνο γαμήσι. Την πήδηξε σε διάφορες στάσεις. Όταν την έβαλε στα 4 ξέφυγε τελείως ο Δ. Της μιλούσε για τον κώλο της. Τον πάτο της. Καθόλη τη διάρκεια της μιλούσε πρόστυχα.

"Σ'αρεσει γαμιόλα μου;"
    "Γουστάρει η πουτάνα μου;"
    Κι άλλα τέτοια.

Αυτή έχυσε για δεύτερη φορά έχοντας τον από πάνω της να την καρφώνει δυνατά ενώ Εκεινη με τον ένα χέρι τον κρατούσε από τον κώλο και με το άλλο έπαιζε την κλειτορίδα της. Όταν τελείωσε η Μ. αυτός βγήκε από μέσα της, ξάπλωσε κουρασμένος και έχυσε παίζοντας τον πούτσο του.

Έμεινε πολύ ευχαριστημένη η αφέντρα μου μετά από αυτή τη συνάντηση. Δεν ξέρει αν θα υπάρξει συνέχεια. Δεν την καίει και ιδιαίτερα γιατί υπάρχουν κάποια άλλα θέματα στον Δ. που την χαλάνε ,οπότε για την ώρα το αφήνει στην άκρη.

Εγώ νιώθω αρκετά άσχημα. Όχι με την κατάσταση αλλά με τον εαυτό μου. Όσο κράτησε όλη αυτή η διαδικασία από την μέρα που άρχισαν να μιλάνε μέχρι την μέρα που βρέθηκαν, δεν μπόρεσα να το διαχειριστω όπως θα έπρεπε. Έβγαλα πολύ ζήλεια παλεύοντας όσο μπορώ να μην το δείχνω, όμως υπήρχαν στιγμές που δεν το κατάφερα και πολύ καλά.

Τώρα που έχει περάσει μια βδομάδα νιώθω πραγματικά πολύ ευχαριστημένος που η Αφέντρα μου πέρασε τόσο καλά, έχυσε δύο φορές και το απόλαυσε. Όμως εκείνη δεν έχει ξεχάσει την όλη μου συμπεριφορά. Μου το είπε.

Προχθές μου είπε ότι νιώθει πως έκλεισε με τους πειραματισμούς. Νιώθει πλήρης μαζί μου και θέλει να είμαστε οι δυο μας, με τις δικές μας καύλες. Δεν ξέρω αν το εννοεί πραγματικά ή το είπε για να με ηρεμήσει στο θέμα με τον Δ.

Μ'αγαπαει πολύ. Το ξερω. Κι αυτό κάποιες φορές την δυσκολεύει κι Εκείνη στο να διαχειριστεί κάποιες καταστάσεις που βλέπει ότι με χαλάνε.

Σου ζήτησα συγνώμη από κοντά...σου ζητάω συγνώμη κι από δω Μ. μου.

Οι καυλες σου ήταν, είναι και θα είναι η απόλυτη προτεραιότητα μου....

Σε λατρεύω.

7. mnms

mnms Regular Member

Μου αρέσει πολυ όπως γράφεις ...μου αρέσει να σε διαβάζω ...όμως περισσότερο απ' όλα μου αρέσει η παραδοχή σου σε όλα..
    Περνάς δύσκολα ,το ξέρω, αλλά αυτό θα σε περάσει σκαλιά επάνω ..μόνο έτσι θα είσαι ικανός να είσαι δίπλα μου ..όταν κάθε φορά καταλαβαίνω πόσο πιστός είσαι ...και βλεπωντας τις αντοχές σου να σπάνε ...τρελαίνομαι γιατί ξέρω τι νιώθεις ...
    Όχι ...δεν θα σε ήθελα τελείως αναίσθητο και cool... Αλλά και όχι να παλεύω με τις ζηλιες σου ... Πρέπει να κερδίσεις πολλά ακόμη...
    Αλλα ...κι εγώ σε λατρεύω.

Η Αφέντρα Μ.

8. Thegoodslave

Thegoodslave New Member

Η καλύτερη μια διαφορά ιστορία που έχω διαβάσει η έχω ζήσει μέχρι στιγμής!!

9. mnms

mnms Regular Member

Παρένθεση στο σήμερα (συνέχεια)

Το ίδιο βράδυ βρεθήκαμε στο κρεβάτι μας...οι δυο μας.

Εγώ ήμουν αρκετά μαγκωμενος...με όλα. Με όσα είχαν προηγηθεί το πρωί με την Μ και τον Δ, με την αντιμετώπιση που είχα εγώ στο όλο θέμα-που ήξερα πως δεν ήταν η πρέπουσα -,με το τι μπορεί να σκέφτεται Εκείνη.

Η Μ όμως ήταν όπως ακριβώς θα ήθελε εκείνη τη στιγμή οποιοσδήποτε υποτακτικος που έχει βιώσει κάτι τέτοιο όπως αυτό που είχα βιώσει εγώ το ίδιο πρωί. Ήταν γλυκιά,τρυφερή, ήρεμη, γαλήνια θα έλεγα...

Μείναμε και οι δυο γυμνοί. Ξάπλωσε ανάσκελα και με τράβηξε πάνω της. Ενώσαμε όσα περισσότερα σημεία των κορμιών μας μπορούσαμε. Προσπαθούσαμε κυριολεκτικά να γίνουμε ένα. Μείναμε έτσι για ώρα. Φιλιομασταν συνέχεια και ψάχναμε ο ένας να νιώσει όσο το δυνατόν περισσότερο το δέρμα του άλλου. Μπήκα αργά μέσα της και κάναμε έρωτα με όλη τη σημασία της λέξης και της έννοιας. Οι κινήσεις μας ήταν αργές, αισθησιακές γεμάτες με συναισθήματα. Έρωτα,πάθος, αγάπη, λαχτάρα. Ήθελα να αρχίσω να κλαίω από την ευτυχία που ένιωθα εκείνη τη στιγμή. Όταν δεν φιλιομασταν, κοιταζομασταν στα μάτια...δεν λέγαμε τίποτα αλλά τα μάτια μας, έλεγαν τα πάντα. Όλη την ιστορία μας. Ένιωθα ξανά ασφαλής. Τίποτα δεν είχε αλλάξει μετά από την πρωινή της περιπέτεια. Ήμουν δικός της και ήταν δικιά μου. Όσο δικιά μου μπορούσε να είναι τουλάχιστον, αλλά εμένα μου ήταν υπεραρκετο αυτό.

Μετά από αρκετή ώρα,τραβήχτηκα έξω...της είπα ότι δεν ήθελα να τελειώσω.Με έσπρωξε απαλά προς τα κάτω...

"Γλείψε το μουνι που γάμησε ο Δ το πρωί Νίκο."

Το είπε τόσο ωραία... τόσο ερωτικά. Δεν ακούστηκε καν σαν διαταγή. Ακούστηκε σαν προτροπή περισσότερο....σαν να μου έλεγε..."Γλείψε με και θα δεις πόσο θα σου αρέσει ...ειδικά σήμερα"

Βρέθηκα μπροστά στον ναό μου. Άρχισα να το φιλάω σαν να ήταν το στόμα της. Άρχισε να τρελαίνεται. Την ένιωθα. Την άκουγα. Μου χάιδευε τρυφερά το κεφάλι. Είχε δίκιο.... νομίζω ότι μου άρεσε περισσότερο από ποτέ...δεν ήταν αλλιώς...αλλά ήταν χρησιμοποιημένο από άλλον.Και τώρα ήταν πάλι στο στόμα μου, ούτε 10 ώρες μετά. Ήθελα να της θυμίσω πως είναι να την γλείφω εγώ. Ήθελα το μουνι της να θυμηθεί ξανά εμένα. Η επιβεβαίωση ήρθε από το στόμα της.

"Σαν κι εσένα κανείς Νίκο... κανείς"

Είπε σχεδόν ψιθυριστά μέσα στην καύλα της..
    Την ένιωθα έτοιμη να τελειώσει στο στόμα μου...αλλά με σταμάτησε.

"Γύρνα ανάποδα...θέλω τον κώλο σου εδώ"
    Γύρισα..69..αλλά εγώ από πάνω. Συνέχισα να την γλείφω. Άρχισε να μου χαϊδεύει την τρύπα σαλιονοντας τα δάχτυλα της. Άρχισε να μου βάζει μέσα τα δάχτυλα της ενώ βογγουσε από ηδονή. Της έβαλα τρία δάχτυλα στο μουνί και άρχισα να της το γαμαω τρίβοντας την παλάμη μου στην κλειτορίδα της, όπως της άρεσε πάντα όταν είμασταν σε αυτή τη στάση. Με εγλειφε, μου ρουφούσε τ'αρχιδια...είχε τρελαθεί κι Εκείνη κι εγώ. Έχυσε παρά πολύ δυνατά εχωντας τ'αρχιδια μου στο στόμα της και τα ρουφούσε με όλη της τη δύναμη. Ο πόνος δεν με ένοιαζε καθόλου εκείνη τη στιγμή. Σπαρταρούσε για ώρα στα χέρια μου μέχρι που ηρέμησε, χαλάρωσε, αφέθηκε στην γλυκιά κούραση που έρχεται Γύρισα ξανά από πάνω της και την φίλησα.

"Πω πω μωρό μου...τι ήταν αυτό; Απίστευτο!!!" Είπε...

Της χαμογέλασα.

"Μπορείς να τελειώσεις όπως θέλεις σήμερα....έχεις το ελεύθερο"

*Θέλω να χύσω στο στήθος σου...."

"Έλα καύλα μου....εδώ είναι..."

Σηκώθηκα και γονάτισα ανάμεσα στα πόδια της...έπαιξα τον πούτσο μου και έχυσα πάνω της...στην κοιλιά, στο στήθος ακόμα και στο πρόσωπο της πετάχτηκαν... Ήξερα ότι αυτό δεν θα ξαναγινει...το ήξερε κι αυτή.Χαμογέλασε.Σηκωθηκα και έφερα χαρτί να την σκουπίσω.

"Είσαι ο καλύτερος...να το ξέρεις"

Με φίλησε γλυκά και πήγε στο μπάνιο....