Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

NANSENSU 1 (Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015) THE WHITE RABBIT

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM / Fetish Parties' που ξεκίνησε από το μέλος Seirios_79, στις 28 Δεκεμβρίου 2014.

1. gaby

gaby Guest

Είχε απίστευτη ατμόσφαιρα, την απόλαυσα πάρα πολύ το ίδιο και το δρώμενο, που ήταν καλοφτιαγμένο και μου άρεσε ιδιαίτερα πολύ. Δεν έμεινα μέχρι τέλους για να πω τα συγχαρητήριά μου και έτσι τα λέω από εδώ, μπράβο @Seirios_79 και στην ομάδα του ήταν εξαιρετική δουλειά και πολύ χαίρομαι για τις στιγμές που μας χαρίσατε  

ΥΓ. Και το White Rabbit μου αρέσει πολύ, κάτι μου λέει ότι θα συχνάζω περισσότερο...

2. Ευχαριστούμε gaby, ελπίζω να πέρασες καλά.
    Δεν θυμάμαι να σε είδα κάπου γιατί έτρεχα με την οργάνωση και όλα.
    Ναι, το The White Rabbit με την νέα του σκηνή είναι πανέμορφο (τα παιδιά φιλοδοξούσαν να φτιάξουν κάτι αντίστοιχο με το Σιλένσιο του D. Lynch στο Παρίσι). Πιστεύω, πως με λίγη δουλίτσα προώθησης παραπάνω (μιλάω για το νεοσύστατο 1ο όροφο - Rabbit Hall) θα γίνει ένα εξαιρετικό στέκι.
    Την καλημέρα μου.

3. someone kinky

someone kinky New Member

Me abd my wife where ther as well.
    We had seen the show for the first time at Ghost House and got very interested in the whole concept.
    Last night we was it for the second time...
    The show was a piece of art...
    and Christos the artist.
    Keep on the great work and hope to see you againsoon.

4. Someone kinky (couple) many thanks for your good words.
    We plan to make a comeback very soon (we hope again in Rabbit Hall)

5. Last edited: 12 Ιανουαρίου 2015
  6. someone kinky

someone kinky New Member

Great show hope to see you again soon.