Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

No I am not looking

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος kinkynik, στις 12 Φεβρουαρίου 2017.

?

Γιατί το βάζετε στο profile

1. Έχω σχέση, αλλά όχι BDSM και "το ψάχνω" να την κάνω τέτοια

2. Δεν έχω σχέση, αλλά δεν θέλω κιόλας

3. Παντρεμένος/η και ανικανοποίητος/η

4. Δεν έχω χρόνο παρά μόνο για διάβασμα

5. Είμαι στην αρχή αργότερα ίσως να ... looking.

6. Δεν ψάχνω γιατί όντως έχω κάτι που με γεμίζει και είμαι καλά, εντός χώρου - bdsm

7. Δεν ψάχνομαι ή δεν βλέπω το φόρουμ σαν "ψωνιστήρι"

8. Δεν θέλω να με ματιάξουν

Results are only viewable after voting.
  1. bumblebee

bumblebee Contributor

Πωπω. Νομιζα ότι έλεγε good looking. Το αλλάζω αμέσως  

2. Dark_Explorer

Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

Δε θέλω να με ματιάξουν.

3. kinkynik

kinkynik Guest

Αυτό μάλιστα, να μπεί ως επιλογή.

4. Winter's Dew

Winter's Dew Regular Member

Νομιζω οτι μηνυματα θα "παιξουν" ουτως ή αλλως γενικως. Και ειναι λογικο και θεμιττο. Μπαινεις σε μια κοινοτητα, μεσω της διαδικτυακης σου "πενας", καποιους ανθρωπους θα τους γνωρισεις καλυτερα μεσω μηνυματων κ θα επιδιωξεις μια περαιτέρω διαδραστικοτητα μαζι τους...

Ομως...
    Με το που γραφεσαι σου ερχονται πολλα στοχευμενα μηνυματα ετσι κι αλλιως και μπορει να γινει overwhelming. Εστω κ αν εχεις βαλει οτι δεν ψαχνεις.
    Ποσο μαλλον να γραψεις οτι ψαχνεις.

5. Θρυαλλίς

Θρυαλλίς Staff Member

Γιατί ο Κρίστιαν Γκρευ παντρεύτηκε την ξενερωτη, μετά από αυτό εγώ καλόγρια.

6. lizard_

lizard_ his only purpose is A's pleasure

εγω παντως το εβαλα για να μην κανουν ουρα οι ντομες...  

Last edited: 13 Φεβρουαρίου 2017
  7. Dracon

Dracon Jack of All Trades & Master of Most...

Μπας και γλιτώσουν ένα 5% από την λιγουρορδή που θα επιτεθεί αναπόφευκτα.

8. MASTER--YODA

MASTER--YODA Vincit qui se vincit

Εδώ υπάρχουν άτομα που την έχουν πέσει ακόμα και στους σέρβερ χωρίς ίχνος ντροπής !!! Μόνο η βρώση σκόρδου μπορεί να έχει απτά αποτελέσματα!!

9. newentry

newentry απλά ρώτα

Μη με κοιτάς ματιάζομαι...

Προσωπικά πιστεύω ότι η πλειοψηφία που το χρησιμοποιεί απλά το βάζει για τοίχο ώστε να ελέγχει την κατάσταση...την όποια κατάσταση. Από τη μια σίγουρα χρειάζεται τοίχος για πολλούς λόγους. Από την άλλη όμως αφήνει απ' έξω και ανθρώπους που ίσως αξίζουν. Κι εν τέλη είναι μια έκφραση που έχει γίνει "σούπα", ξεκίνησε επειδή δεν υπάρχει σεβασμός κ κατέληξε στο να κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας...

10. subwhat

subwhat Gandalf's property, not for sale Contributor

σε κυνηγανε πολλες εσενα ε???????????   

11. Tenebra_Silente

Tenebra_Silente Contributor

Αν υπήρχαν πολλαπλές επιλογές, κάνοντας έναν απολογισμό των δύο χρόνων και βάλε που είμαι εδώ, θα διάλεγα τις 2, 4, 6, 7.
    Απ' την στιγμή που δεν υπάρχει η δυνατότητα, επιλέγω μόνο την 7(+6) χαχα.

Τ' ότι κάποιος δεν ψάχνει, σημαίνει ότι δεν ενδιαφέρεται για αλληλεπίδρασεις κανενός είδους πέραν του διαβάσματος/ανταλλαγής απόψεων/επικοινωνίας εδώ μέσα ( και μόνο εδώ μέσα ).
    Αν τύχαινε στο "δρόμο" του κάτι, που θα του τραβούσε αρκετά την προσοχή, θα είχε πάντα δικαίωμα, ν' αναθεωρήσει ( δίχως αυτό να πει, σώνει και ντε, ότι θα "εμβάθυνε" ).

Τεσπά, το τι γράφουμε στα προφίλ μας, εγώ τουλάχιστον έχω διαπιστώσει, ότι το διαβάζουν ελάχιστοι/ες και το λαμβάνουν υπόψη ακόμη λιγότεροι/ες.

Υπάρχουν κι άλλοι τρόποι, για να δώσει κάποιος/α το στίγμα, πως δεν θα ενδιαφερόταν για "γνωριμίες" ζωντανά.
    Κρατά κλειστό το προφίλ του/της ή τα πμ του/της ή και τα δύο.
    Αφήνει τον σεξουαλικό του/της προσανατολισμό "κενό", πατώντας "δεν απαντώ".
    Αποφεύγει να στέλνει πμ σε άλλους χρήστες, δεν μπαίνει στο chat.

Να ψάχνει/βρει κάποιος/α εδώ συμπαίκτη/ρια, δεν είναι καθόλου μεμπτό. Αλλά θα ήταν καλό, όπως εκείνος/η θα ήθελε -θεωρητικά- να σέβονται τις επιλογές του/της.
    Να σέβεται κι εκείνος/ή με την σειρά του/της τις επιλογές εκείνων, που δεν θα ήθελαν τίποτ' άλλο πέρα απ' το καθαρά πληροφοριακό/επικοινωνιακό/"χασομερικό" κομμάτι του forum.

Τ' ότι βρισκόμαστε εδώ, δεν σημαίνει ότι θα ήμασταν διαθέσιμοι/ες για όλους/ες ( μπορεί και για κανέναν/καμία ).
    Και το αν και το πως το δείχνουμε στους άλλους, είναι προσωπική μας υπόθεση ( που θεωρητικά ξανά θα έπρεπε, να γίνεται σεβαστή δίχως δεύτερη κουβέντα ).