Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

No safe word

Συζήτηση στο φόρουμ 'Master / slave' που ξεκίνησε από το μέλος slave32, στις 2 Ιουνίου 2022.

1. Arioch

Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

No word is safe αν πας στα κουτουρού. Το safeword είναι σηματοδότηση, σημαίνει "ως εδώ, δεν έχει άλλο" και η ύπαρξή του έχει νόημα αν και μόνον αν *και* ο $bottom είναι σε θέση να το πει *και* ο $Τop σε θέση να το αντιληφθεί. Εδώ πολλές φορές βρίσκεται ο κίνδυνος, ο δεύτερος να επαναπαυτεί καθησυχάζοντας τον εαυτό του "εντάξει, θα με σταματήσει", και ο άλλος μπορεί να έχει πέσει σε trance και να μην ξέρει τι του γίνεται.

Γιατί σε αυτή την περίπτωση το safeword λειτουργεί σαν το σωσίβιο σε βουτιά από βράχο ύψους εκατό μέτρων· ακόμα και αν το νερό είναι βαθύ, δεν είναι ο πνιγμός που θα σε σκοτώσει.

Last edited: 15 Αυγούστου 2024
  2. JohnyVan

JohnyVan New sub

Αυτό είναι πολύ επικίνδυνο. Φαντάσου το Κ να σφίξει το λαιμό του υ και να μην μπορεί να δώσει το σήμα "φτάνει, μέχρι εδώ αντέχω" και να κοντέψει να πεθάνει. Πρέπει λοιπόν να υπάρχει απόλυτη εμπιστοσύνη, η οποία βέβαια δεν έρχεται από τη μια μέρα στην άλλη. Το υ πρέπει να είναι σίγουρο ότι το Κ δεν θα περάσει ποτέ τα όρια και δεν θα θέσει την υγεία και τη ζωή του υ σε κίνδυνο.

3. espimain

espimain Contributor

Αυτά που λέτε, μέσα από το vanilla πρίσμα που τα βλέπετε, μια χαρά τα λέτε.
    Από την άλλη, ενώ ουσιαστικά δεν ξέρετε περί τίνος πρόκειται, μας απευθύνεστε βάζοντας και την λέξη “πρέπει”, θαρρείς και μας νουθετείτε στο σωστό BDSM.
    Κάνετε υποθέσεις και δίνετε συμβουλές, για θέματα που δεν γνωρίζετε.

4. JohnyVan

JohnyVan New sub

Έχεις δίκιο. Αντικατέστησε τη λέξη "πρέπει" με τη φράση "είναι σημαντικό". Η αλήθεια είναι πως δεν τα έχω δοκιμάσει ακόμα όλα αυτά στην πράξη, απλώς έχω διαβάσει για τις βασικές αρχές του BDSM και ανάμεσα σε αυτές είναι η ασφάλεια των συμμετεχόντων και κυρίως του υ που είναι αποδέκτης αυτών των πρακτικών. Δεν νουθετώ κανέναν, απλώς την γνώμη μου λέω όπως κι εσύ. Αφού λες πως δεν τα ξέρω αυτά τα θέματα, εξήγησε μου λοιπόν πού κάνω λάθος.

5. espimain

espimain Contributor

Διαβάστε κι άλλο.
    Είναι όλα γραμμένα εδώ μέσα.
    Δεν είναι απλά οι γνώμες κάποιων, αλλά είναι καταγεγραμμένη γνώση κι εμπειρία ορισμένων.
    Παράλληλα δεν ανέφερα ότι λέτε κάτι λάθος, αντίθετα γράφω:
    Από την άλλη σημειώνω ότι μιλάτε για κάτι που δεν ξέρετε:

Πάει καιρός που δεν κάνω κοινωνική πολιτική. Παρεμπιπτόντως, δεν μου αρέσει και ο τρόπος που μου απευθύνεστε.

6. JohnyVan

JohnyVan New sub

Συγνώμη για τον ενικό. Δεν ζήτησα να κάνετε κοινωνική πολιτική. Απλώς, επειδή αναφέρατε ότι μιλάω για πράγματα που δεν γνωρίζω, ήθελα να μάθω τι είναι αυτό που δεν γνωρίζω από εσάς που γνωρίζετε. Άλλωστε για να μάθω είμαι εδώ. Αλλά αν δεν έχετε την διάθεση, οκ.

7. Seras Victoria

Seras Victoria "Play stupid games, win stupid prizes" Contributor

Τι το ξαναδιάβασα αυτό το νήμα;
    Χάλια τα νεύρα μου.

8. Mob_Jones

Mob_Jones New Member

Τα safewords από άποψη ασφάλειας είναι μεγάλο παραμύθι, κανένα safeword δεν θα σε σώσει από κάποιον/α ο οποίος θέλει να σε κακοποιήσει τώρα αν κάποιος δεν θέλει να σε κακοποιήσει ακόμα και δεμένος να είσαι και φιμωμένος, θα καταλάβει ότι έχεις φτάσει στο όριο, από τις κινήσεις του σώματος, την προσπάθεια να πεις "σταμάτα, όχι άλλο" κτλ.
    Ένας σκλάβος/α μπορεί απλά λέγοντας "φτάνει", "όχι άλλο", "δεν μπορώ άλλο" να σταματήσει αυτό που γίνεται, όμως κάτι τέτοιο μοιάζει σαν να κυριαρχεί στον κυρίαρχο ενώ όταν ο κυρίαρχος/η του έχει δώσει safeword δεν συμβαίνει το ίδιο γιατί το δικαίωμα αυτό του το έχει δώσει ο κυρίαρχος/η.

Τώρα αν κάποιο άτομο που αυτό προσδιορίζεται ως κυρίαρχος/η δεν δέχεται τα safewords αυτό είτε δείχνει απειρία από την πλευρά του ή επιθυμία για κακοποίηση.

9. margarita_nikolayevna

margarita_nikolayevna owned Contributor

10. espimain

espimain Contributor

11. Panos.p

Panos.p New Member

Εγω θα πω απλά, ότι το σεξ-bdsm , είναι ιεροτελεστία και απόλαυση και των δυο…
    Όποτε όταν γίνετε ανάλογα με τα όρια και των δυο υπάρχει σεβασμός και απόλαυση..