Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Omorashi

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος Akuji-omo19, στις 19 Ιουλίου 2016.

1. AB/DL-Tonia

AB/DL-Tonia New Member

μου αρέσει να τα κανω πανω μου με η χωρίς πάνα το λατρεύω αυτο δεν θεωρώ οτι οταν το βλέπεις σου δίνει μεγαλύτερη ευχαρίστηση απο το να το κάνεις !

2. margarita_nikolayevna

margarita_nikolayevna owned Contributor

Με το 6, αφού περιλαμβάνει και κατούρημα, γίνεται και μετά τις 9 το βράδυ  

3. holder_wetter

holder_wetter New Member

Χαχαχα! Μια χαρά το ακουω

4. holder_wetter

holder_wetter New Member

Μόνο σε μένα φαίνεται τρομερή ιδέα το βραδινό ξεπορτισμα με πολύ γεμάτη κύστη τώρα που δεν κυκλοφορεί ψυχή εξω;

5. holder_wetter

holder_wetter New Member

Η φαντασίωση που με εξιτςρει όσο τίποτα τελευταία είναι να γίνω μούσκεμα μπροστά σε κάποια αναπάντεχα, πχ ενώ πίνουμε το ποτάκι μας....
    Έχετε κι άλλοι παρόμοιες φαντασιώσεις;

6. paraksenidhs

paraksenidhs New Member

7. paraksenidhs

paraksenidhs New Member

μηπως να μην ξεχνουσαμε αυτο το thread?

8. kinvara

kinvara Δική Του Contributor

Δεν το ξεχάσαμε. Κρατιόμαστε ακόμη μη μας φύγουν..  

9. holder_wetter

holder_wetter New Member

Εγώ μόλις μπήκα και μου έφυγαν λίγα..... Τέλεια!

10. paraksenidhs

paraksenidhs New Member

ποτε κατουρηθηκατε τελευταια φορα καταλαθος;

πειτε την ιστορια

11. Anel

Anel Regular Member

Χωρίς να έχω ξανακουσει κάτι γι'αυτό το φετίχ η αλήθεια είναι ότι μου έτυχε κ μάλιστα πρόσφατα ...Ήμασταν μια παρέα σπίτι μου και ήθελα ώρα να πάω τουαλέτα. Είχαμε πιει μπύρες πολλές. Άρχισε λοιπόν ο άντρας μου να με γαργαλαει επίτηδες γιατί ξέρει ότι δεν αντέχω να μου το κάνουν αυτό. Φυσικά στα τρία λεπτά μου έφυγαν . Και δεν έφυγαν λίγα. Κατουρηθηκα κανονικά από τα γέλια. Αυτό όμως που μου έκανε εντύπωση είναι πως ο ένας από την παρέα με κοίταξε περίεργα. Και τώρα που το συνδέω με το φετίχ αυτό μάλλον του άρεσε αυτό που συνέβη...

12. holder_wetter

holder_wetter New Member

Δε φαντάζεσαι πόσο ζηλεύω την τύχη του.... Χαχαχα Εσύ πως ένιωσες όταν συνέβη και πως όταν συνειδητοποίησες ότι έχεις την προσοχή του;