Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

On line

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος pureslave, στις 23 Σεπτεμβρίου 2005.

1. little_slut[PieR]

little_slut[PieR] Regular Member

Μη μιλάτε για κρύο πλζ. Μια παγωμένη καλημέρα κι από μένα.

2. minDSgame

minDSgame Guest

Απο μενα καλησπερα,αλλα ακομη το κρυο ειναι ανεκτο ρε παιδια.Περιμεντε κανα μηνα και μετα να δειτε τουρτουρισματα...! 

3. ft_boy

ft_boy New Member

Καλησπέρα κι από εμένα.
    Είναι το πρώτο μου post στο site.
    Συγχαρητήρια στους moderators που εχουν κάνει εξαίσια δουλειά.
    Εγώ απλά παρακολουθούσα τις προηγούμενες μέρες και να που ξεκινω΄μια πιο ενεργή συμμετοχή.

οσο για το κρύο ειναι πραγματικά "χειμωνιάτικο" αποψε

4. Maley

Maley Contributor

Tι κρυο βρε παιδια..μια χαρα ειμαστε στην ξελογιαστρα Αθηνα..

5. little_slut[PieR]

Δυστυχώς δεν μπορώ να πω το ίδιο και για τη Βασιλεύουσα Maley  

6. Maley

Maley Contributor

Αθηνα και παλι Αθηνα, Ελλαδα little_slut μου...

7. minDSgame

minDSgame Guest

Ασε βρε τις στεναχωρημενες φατσουλες!Μια χαρα ειναι και η Θεσσαλονικη μας little_slut[PieR],μην παραπονιεσαι. 

8. Maley

Maley Contributor

Σε πειραζω little_slut..σεπειραζω...

9. Lady Etterna

Lady Etterna New Member

Ύπουλες μέρες οι αργίες... Σε τυλίγει η ραστώνη στα δίχτυα της και όταν επιστρέφεις η καθημερινότητα σε κάνει να θέλεις να το βάλεις στα πόδια! Καλή μέρα σε όλους σας....

10. little_slut[PieR]

minDSgame δεν αμφιβάλω μια χαρά είναι η Θεσ/νικη η Κων/πολη όμως είναι παγωμένη και μας έχει σαπίσει στη βροχή. Ευτυχώς μέχρι τη Δευτέρα δε δουλεύω και θα γουστάρω τη βροχή απ'το παράθυρο  

11. timandra

timandra Regular Member

μικρη αντι να γουσταρεις τη βροχη απο το παραθυρο μηπως να εκανες μια βολτα... να νιωσεις τις σταγονες της να ταξιδευουν στο προσωπο σου?

12. little_slut[PieR]

Αν μπορούσα να ολοκληρώσω τη φαντασίωση που συνεχίζεται στην κουρελού μπροστά στο τζάκι θα το έκανα. Αλλα όντας μόνη γιατί να διπλομαζοχιστώ και με τη βροχή και χωρίς τη συνέχεια που θέλω;