Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

On line

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος pureslave, στις 23 Σεπτεμβρίου 2005.

1. Ηλίας

Ηλίας Guest

Σκοτεινά βήματα σε όλους . Επέστρεψα  

2. little_slut[PieR]

little_slut[PieR] Regular Member

Καλώς τονα κι ας άργησε. Ήρθες εσύ φεύγω εγώ. Θα επισκεφτώ τα πάτρια εδάφη για 2-3 μερούλες, οπότε με χάνετε μέχρι τη Δευτέρα

3. minDSgame

minDSgame Guest

Αν και απο οτι καταλαβα εισαι μαλλον μονη little_slut[PieR],μου εδωσες μια εικονα για να ζηλευω...Η βροχη να ιδρωνει πανω στο τζαμι,εγω γονατιστος μπροστα στην Αφεντρα μου,μπροστα στο τζακι που θα μου καιει το κορμι...Αχ!Αχ!

4. sugar

sugar New Member

Καλησπερα σε ολους.... μολις μπηκα και 8α ειμαι on-line για 3-4 ωρες ...
    ελπιζω να τα πουμε...ακομη και με private message για οσους δεν θελουν τα public...για τους δικους τους λογους... 

5. john_slave96

john_slave96 Contributor

σήμερα το είδα για πρώτη φορά αυτό το thread και ενθουσιάστηκα. Δεν ξέρω γιατί τόσες μέρες δεν το είχα προσέξει!!! Τέλος πάντων. Ωραία η φαντασίωση με τη βροχή, αρκεί να συνοδεύεσαι από Τον ή Την Dom σου, που θα είναι κάτω από την ομπρέλα. Η βροχή που θα ζωγραφίζει το κορμί σου θα είναι υπέροχο θέαμα καο πολύ φυλήδονο. (Πάντως εγώ έχω κλήσει εδώ κάθε φορά άπειρες ώρες παρά το φόρτο εργασίας που έχω. Ακόμη μια φορά ευχαριστώ Κωνσταντίνε).

6. alkis_sub

alkis_sub New Member

Ζητείται παρέα για το live των Organ σήμερα 7/11 στο club underworld

7. carissa[L_T]

carissa[L_T] Contributor

Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε Ό/ολους  

8. blindfold

blindfold Contributor

επισης καλημερα και καλη εβδομαδα  

εγω ειμαι στο αλλο ακρο απο την little_slut δεν εχει βροχη και κρυο εδω αλλα εχει ενα επισησ ψυχρο αερακι που το γλυκαινει ο ηλιος   το μονο κοινο σημειο ειναι οτι ειμαι και εγω μονος ... χθες ξεπροβοδισα Την Κυρια μου που Επεστρεφε στην μιζερη αθηνα σας ....

9. paroinia

paroinia Regular Member

Να ζήσουν οι Μιχάληδες/ Άγγελοι και λοιποί εορτάζοντες του φόρουμ

10. little_slut[PieR]

little_slut[PieR] Regular Member

Καλημερούδια και από μένα. Ε/επιστρέψαμε στη Βασιλεύουσα. Καλό το διάλειμα αλλά όπως πάντα λίγο.

Υ.Γ. Όπα σουξέ η βροχή λολ

11. minDSgame

minDSgame Guest

Καλησπερα και απο μενα απο μια ηλιολουστη,ζεστη και ακρως απολαυστικη Θεσσαλονικη!Χρονια πολλα σε ολους τους εορταζοντες/ουσες!

12. john_slave96

john_slave96 Contributor

Καλησπέρα πλέον!! Χρόνια πολλά στους Μιχάληδες, Αγγέλους, Σταμάτηδες, Γαβρίλους και Στρατήδες (μόνο από Λέσβο και Μικρά Ασία). Καλά να περνάτε και Ένα (Μια) καλό (ή) Dom να σας πειποιήται.