Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Outfit και BDSM

Συζήτηση στο φόρουμ 'Γυναικεία Κυριαρχία' που ξεκίνησε από το μέλος nikossub93, στις 7 Αυγούστου 2021.

1. nikossub93

nikossub93 Contributor

Άρα φταίει το εμπόρευμα που δεν έχει τις ιδιότητες της διαφήμισης η ο χαζός καταναλωτης

2. nikossub93

nikossub93 Contributor

Θα μου επιτρέψετε να Σάς πω πως πιστεύω πως βλέπετε το ζήτημα ΑΟΖ την οπτική γωνία Τής Κυρίας. Από την δική μου οπτική πιστεύω πως δεν είναι το ίδιο πράγμα

3. espimain

espimain Contributor

Αφού δεν αμφισβητείτε, γιατί αναρωτιέστε;

4. espimain

espimain Contributor

Αν το υποτακτικό άτομο έχει ή δεν έχει ανεβασμένη ερωτική διάθεση είναι δικό του θέμα. Αν δεν απολαμβάνει την υποταγή του «υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια».

5. NewKatrin

NewKatrin Very irregular member

Πιστευω πως εχεις φτιαξει μεσα στο μυαλο σου μια εικονα που σου πλασαριστηκε απο τις τσοντες (οι οποιες να πουλησουν προιον θελουν) και η οποια λιγο (η καθολου) ανταποκρινεται στην πραγματικοτητα.
    Το ιδιο και καποιες κ παρασυρονται απο τις τσοντες και νομιζουν οτι εχουν να κανουν με πλαστικες κουκλες και οχι ανθρωπους με προσωπικοτητα, προβληματα, ανησυχιες, κλπ
    Το outfit ειναι παντα ομορφο. Προσφερει, αλλα περιστασιακα και για λιγο. Κι εγω τη βρισκω καλυτερα οταν ακουω την αλυσιδα του να κουδουνιζει. Αλλα δεν αλλαζει η εικονα του οταν δεν τη φοραει. Και στο μεγαλυτερο χρονο δεν τη φοραει. Διοτι δεν ειναι αναγκαια για να νοιωθει υποτακτικα απεναντι μου. Αυτο ειναι ενα ενα χαρακτηριστικο της σχεσης.
    Να υποθεσω οτι μιλας για τα σεσσιονς και μονο?

6. Dark_Explorer

Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

Υπάρχουν αρκετοί τέτοιοι τσοντόπληκτοι. Δικό τους πρόβλημα, δε θα ασχοληθεί μια Κυριαρχική.

7. iolanda

iolanda Contributor

Η υποταγή δεν είναι παράγωγο της καύλας, η καύλα όμως μπορεί να είναι παράγωγο της υποταγής.

8. Just_Me

Just_Me Contributor

Όσο πιο πολύ τσαλακώνονται οι άνθρωποι τόσο μεγαλώνει η ομορφιά τους.
    Κι ωπ για δες, μπορεί και να δέ(ρ)νονται    και περισσότερο.

Θα βγω λίγο εκτός θέματος αλλά δεν μπορώ να μην το σχολιάσω!
    Χαχαχαχαχα! Μα δεν τον είχα ξανά συναντήσει αυτόν τον χαρακτηρισμό κι ούτε καν είχα κάνει την αντιστοιχία της διαμαντομούνας!!  Να'στε καλά πολύ γέλασα!!!   

9. espimain

espimain Contributor

10. bumblebee

bumblebee Contributor

Η απόσταση ώστε να κρύβονται τα ανθρώπινα χαρακτηριστικά ενός Κ , είναι κάποιες φορες τουρμποερεθιστικος παράγοντας, ενώ βοηθάει πολυ και σε κάποιες Υ ψυχολογίας.

Το outfit τώρα ναι και σε μένα παίζει ρόλο.
    Καυλωνω αυτόματα σχεδόν σε οποιαδήποτε φορά στολη νοικοκυρουλας

11. KYRIOS-OLA

KYRIOS-OLA μεταποιητης Premium Member

Μπορεί η επιτηδευμένη παράταση καυλας (στέρηση οργασμού, διακοπή κλπ) να οδηγήσει το υ στην ανάγκη εκδήλωσης και αναζήτησης περαιτέρω υποταγής, πέραν των ορίων του- ακριβώς ως παράγωγο της στερημένης καυλας αλλά και αυξημένης ανάγκης του να ικανοποιήσει το Κ

12. iolanda

iolanda Contributor

Αυτό είναι θέμα διαχείρισης Του/Της Κ, δε γνωρίζω να σας απαντήσω.
    Προφανώς το γράψατε ως συμπλήρωμα στο σχόλιο μου.