Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Overqualified ..

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Guest76532, στις 26 Μαϊου 2017.

1. Να φύγεις να πας αλλού . Η ελπίδα πέθανε όταν χωριάτης ανέβηκε στο κρεβάτι δίχως άδεια .

2. dina

dina Σκλαβα της Brt Contributor

Μα δε σου φαίνεται.

3. AuroraBorealis

AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

Θα φύγω ρε, θα πάω αλλού.
    Εσείς να δούμε τι θα κάνετε χωρίς εμένα εδώ.

4. AuroraBorealis

Είναι που με είδες αφού επιβάρυνα την θέση μου.
    Κατάλαβες? για αυτό.

5. Αφού έχω και την δική σου στήριξη νομίζω ότι πλέον μπήκε το νερό στο αυλάκι .. Όλα είναι έτοιμα για την Μεγάλη μέρα. Η Λεγεώνα μου θαρρώ πως είναι πιο έτοιμη από ποτέ να αναλάβει τον ρόλο της .

6. Πάρτυ

7. BaD_HabitS

BaD_HabitS Regular Member

8. brenda

brenda FU very much

Διώχτονα. Ναι. Είναι φθονερός. Άσε που μπορεί να ναι κι απ´τους άλλους, τους καθεστωτικούς και να θέλει να σπιουνέψει. Τι τον εθές; Κι εγώ στο πάρτυ, μαζί σου...

9. AuroraBorealis

Πάρτυ ε?
    Διώχτονα η άλλη, ε?

Λοιπόν εδώ θα μείνω.
    Δεν θα πάω πουθενά.

10. brenda

brenda FU very much

Ναι, γύρνα γύρω-γύρω και το άβαταρ να μάς ζαλίζεις τον έρωτα. Πριγκίπισσα Σοκολάτα, να στον τυλίξω -σε μια κόλα χαρτί-, ή θα τον φας εσύ;

11. AuroraBorealis

Το αβατάρ μου είναι ένδειξη της κλίσης που έχει αρχίσει να παίρνει κάτι άλλο επάνω μου με αυτά που διαβάζω εδώ.
    Συνιστώ προσοχή σε όποια θα με φάει.

12. Τετχιος είναι.. μου το είπε μια φίλη μου που ξέρει την αδερφή της ξαδέρφης του . Απλά δεν ήθελα να το πω ευθέως ..