Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Overqualified ..

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Guest76532, στις 26 Μαϊου 2017.

1. Xarhs

Xarhs Hard limits: Μπουζούκια, Δράκοι και Μονόκεροι

Μπορώ να ξεχάσω μερικά πράγματα...

Την "δωρεά" που θα τη στείλω?

Shit με πιάσανε ... δεν φταίω εγώ, έμπλεξα με τις κακές παρέες του Greek BDSM Community

Last edited: 28 Μαϊου 2017
  2.  
  3. dina

dina Σκλαβα της Brt Contributor

Χαχαχαχχααχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχα

Δεν έχεις το Θεό σου!

4. Mr. Hyde

Mr. Hyde S.S.C., R.A.C.K.

Καλο!

Ωστοσο, παρατηρω πως προσπαθειτε να με παρουσιασετε ως γραφικο και να με αποδομησετε, δεσποινις... Η τιμωρια σας και των αλλων συνομωτων και τα Μεσαιωνικου τυπου βασανιστηρια που θα υποστειτε στα σκοτεινα μπουντρουμια του φορουμ θα σας αλλαξουν γνωμη!...

(Ακολουθει το κλασσικο αυταρεσκο χαιρεκακο γελιο με ηχω)

Last edited: 28 Μαϊου 2017
  5.  
  6. Mr. Hyde

Ταιριαστο!

Θρασυ μεν (καθως δηλωνει το αμετανοητο της ανταρσιας με ανερυθριαστο θρασος), αλλα αστειο οπως και να 'χει!  

7. vussinada

vussinada ελεγχόμενη Contributor

@BaD_HabitS @subwhat
    Πλακίτσες;;
    Δε θα γίνω αρχι-διαχειρίστρια;
    Θα δείτε τότε 

8. Winter's Dew

Winter's Dew Regular Member

Πριγκίπισσα @sokolata σε προσκυνώ.

Με τιμά η θέση και αν και τελευταία και καταϊδρωμένη, με τιμή θα χτυπήσω κάρτα στα νέα καθήκοντα που θα μου αναθέσεις.

Ειδικά αυτό με τα status, πριγκίπισσά μου πρέπει να αλλάξει. Το να μην υπάρχουν πουθενά αναφορές για θρασύ bratίδια στο φόρουμ και να μην αναγνωριζόμαστε ως τα αντιδραστικά κακομαθημένα που θέλουμε να μας τιθασσεύσει και να υπακούμε τον κατάλληλο ειναι απλά απαράδεκτο!

Θα παρακαλέσω την αυτή μεγαλειότητά σου να αναλάβω καθήκοντα ψυχολογικής υποστήριξης bratιδίων όλων των φύλων του φόρουμ.

Επίσης πριγκίπισσά μου έχω μία πρόταση, να δημιουργηθεί ξεχωριστή ενότητα με ασκήσεις προεοιμασίας του σώματως για διάφορες βουδουσουμιακές πρακτικές... Από anal yoga μέχρι ασκήσεις ευλυγισίας για shibaroδεσίματα, τακουνοworkshops (παρακαλώ πολύ τους τακουνομπροστάρηδες του φόρουμ αυτού να παραστούν) και γενικότερα βουδουσουμιακής ευζωΐας και ευεξίας!

9. subwhat

subwhat Gandalf's property, not for sale Contributor

Προτίμησε αυτό που διαβάσαμε εμείς.... λειτουργεί καλύτερα  

10. Mr. Hyde

Υ.Γ.1: Τωρα το ειδα και αποκρινομαι τοσο καθυστερημενα...!

Υ.Γ.2: Φυσικα θεωρουσα απαραιτητη αυτη την αποκριση, καθως δεν θα μπορουσα να αφησω αναπαντητο μηνυμα της φιλτατης brenda, που τοσο εκτιμω!

Last edited: 29 Μαϊου 2017
  11. lizard_

lizard_ his only purpose is A's pleasure

έτσι όπως πάει μπορεί και να γίνεις...

12. Θρυαλλίς

Θρυαλλίς Staff Member

Εντάξει, δεν ήθελα να το αποκαλύψω τόσο νωρίς αλλά εγώ θα γίνω advisor. Θα αποκλειστεί πάραυτα οποίος δεν έχει ανεβάσει τουλάχιστον μια ημίγυμνη φωτογραφία του, καμία εξαίρεση, no mercy.