Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Pegging experiences

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος StraponLover90, στις 14 Ιανουαρίου 2017.

1. kostas98

kostas98 I didn't change. I just found myself

Δυστυχώς δεν έχω ακόμα κάποια εμπειρία αλλά είναι αυτό που με καυλώνει πιο πολύ από όλα!!! Θα ήθελα να περιλαμβάνει το μεγαλύτερο ποσοστό στο σεξ!

2. ZiggyStardust

ZiggyStardust New Member

Έχω αρκετούτσικες εμπειρίες με στραπ-ον φυσιολογικού μεγέθους όμως. Με φτιάχνει απίστευτα η αίσθηση εξευτελισμού καθώς και παράδοσης του πάνω χεριού στην Κυρία μου. Από την άλλη πλευρά ορισμένες φορές που δοκίμασα μεγαλύτερου μεγέθους "εργαλεία" δεν μπορώ να πω ότι ευχαριστήθηκα την εμπειρία καθώς γενικότερα είμαι περισσότερο λάτρης της ταπείνωσης και του εξευτελισμού και όχι του πόνου...

3. Mr__despicable

Mr__despicable Regular Member

Όσοι/ες πηδιουνται, ξεφτυλιζονται δηλαδή;

4. ZiggyStardust

ZiggyStardust New Member

Καλά, υπάρχει μία διαφορά στον τρόπο που το βιώνει καθένας - καθεμιά βάσει της μεταχείρισης όποιου βρίσκεται από πάνω. Με το "αίσθηση εξευτελισμού" προφανώς εννοώ τη μεταχείριση τύπου πουτάνας/slut και όχι γενικότερα το πήδημα...

5. nikossub93

nikossub93 Contributor

Δοκίμασε strapon . Είναι απίστευτη η αίσθηση του εξευτελισμού (slut) και της υποταγης

6. Spiros.93

Spiros.93 Regular Member

7. Δίας

Δίας Live a life by design not by default

Με όμικρον γιώτα.

8. zwg

zwg Regular Member

Το όμικρον ήταν στην φωτογραφία  

9. Spiros.93

Spiros.93 Regular Member

Αν σηκωθει το ομικρον, θα δεις και το γιωτα απο κατω

10. zwg

zwg Regular Member

αυτό που λες το σκέφτηκα όμως το γιώτα το έγραψες στην δημοσίευση οπότε υπήρχε

11. Cancer2755

Cancer2755 New Member

οταν ειμαι μποττομ η θεα μου μου γαμαει τον κολο με διαφορετικα στραπ ον ποθ εχοθμε<, τοπ η μποτομ παντα χυνω με τρια δακτυλα της στην κολοτριπιδα μου! επισεις πολεσ φορεσ γαμαω την θεα μου με στραπ ον!

12. Widget

Widget Regular Member