Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Perv..

Συζήτηση στο φόρουμ 'Νέοι στον χώρο του BDSM' που ξεκίνησε από το μέλος Omikron88, στις 2 Ιουλίου 2014.

1. Siren_Peisinoe

Siren_Peisinoe Ανενεργή επί του παρόντος.

Χαχαχαχαχαχα   

2. Dark_Explorer

Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

Μπρατοσαμιαμιθάκι είπαμε λέγεσαι του λόγου σου  

3. Sado_M

Sado_M Owner of pet kathavra

Ο επικεντρωμένος στα φετίχ, παρά στις εξουσίες. Εναλλάσσει ρόλους ανάλογα με την λειτουργικότητα κάθε σεξουαλικής πτυχής. Thus ένας switch με αυτοσκοπό το οποιοδήποτε φετίχ που κρίνει απολαυστικό και ωφέλιμο για το ίδιο του τον εαυτό ανάλογα με την ψυχική κατάσταση ανά καιρούς .

4. Η πιο ξεκάθαρη απάντηση που διάβασα έως τώρα.

5. Maverick

Maverick Good guy to a fault.

Τότε ΣΙΓΟΥΡΑ δεν είμαι περβ και προτιμώ να δηλώνω βανίλια όπως και θα το πράξω αλλάζοντας το στάτους μου πάραυτα!!!

6. Dark_Explorer

Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

Τι σε τρόμαξε καμάρι μου;

7. Maverick

Maverick Good guy to a fault.

Τίποτα δεν με τρόμαξε.

Μάστερ δεν είμαι. Και ούτε θέλω να γίνω.

Είπα να δηλώσω Ντομ... Απο ότι διάβασα εδώ μεσά ούτε αυτό είμαι. Και γιαυτό είχα αλλάξει το στάτους μου σε βανίλια.

Αλλά δεν είμαι βανίλια.

Οπότε το έκανα περβ.

Και μετά ήρθε το σχόλιο για την περίοδο και ναμε πάλι βανίλιααααα....

Και για να προλάβω μερικούς/κες να πω ότι ξέρω και τι είμαι και τι θέλω αλλά δεν ξέρω από τις υποχρεωτικές επιλογές που μου δινεί το σαϊτ να βάλω στο προφίλ μου ποιό να διαλέξω. Εξού και οι αλλαγές.

Τρόμαξα ;

8. Οτι και να ναι, αφου ολοι ξερουμε τι θελουμε και ολοι οσοι μιλαμε το αναφερουμε, δεν προκαλλει προβλημα και ισα ισα βολευει αυτους που δεν τους ταιριαζει κατι αλλο.
    Για μενα perv ειναι αυτος που δινει μεγαλυτερη εμφαση στις μη αποδεκτες απο τους πολλους σεξουαλικες συμπεριφορες εκτος απο το bdsm, αρα τα διαφορα φετιχ κυριως.