Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Piercing

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος Lola, στις 19 Μαϊου 2007.

1. Lola

Lola Regular Member

Απάντηση: Re: Piercing

Εξαρταται απο το ποσο μικρες ειναι οι ρωγες σου dear. Eιναι τοooσο μικρες που δε μπαινουν ουτε clamps? Aν το σκεφτεσαι σοβαρα για piercing, δεν εχεις παρα να πας απευθειας στον αρμοδιο καλλιτεχνη/πετσοκοφτη και αυτος θα σου πει αν γινεται η οχι. Απλα πραγματα:nod:

2. thanasis

thanasis Contributor

Προσωπικά έχω άπειρα piercings στα αυτιά, αν και πλέον δεν φοράω εκεί κοσμήματα συνήθως λόγω δουλειάς.

Έχω 2 πεντανόστιμα piercings στις ρώγες μου.

Είχα ένα pubic στο πέος μου, αλλά ο οργανισμός μου το έκανε reject και τώρα έχω μόνο μια ουλή. Αλλά σκέπτομαι να το ξανακάνω, καθώς μου λείπει (και σε κάποιες φίλες μου).

Πληροφοριακά, το Prince Albert έχει πολύ μικρό χρόνο επούλωσης, λόγω της πλούσιας αγγείωσης της περιοχής. Επίσης πολύ χαμηλό κίνδυνο μόλυνσης. Το μεγάλο κακό είναι οτι πρέπει να συνηθίσεις στην ούρηση καθιστός.

Το piercing στην γλώσσα βλάπτει τα δόντια, καθώς οι έχοντές το αναπτύσσουν την κακή συνήθεια να κτυπάνε τα δόντια τους με το κόσμημα. Αυτό προκαλεί μόνιμη φθορά στα δόντια.

3. Apollyon

Apollyon God's Demon Contributor

Πληροφοριακά, το Prince Albert έχει πολύ μικρό χρόνο επούλωσης, λόγω της πλούσιας αγγείωσης της περιοχής. Επίσης πολύ χαμηλό κίνδυνο μόλυνσης. Το μεγάλο κακό είναι οτι πρέπει να συνηθίσεις στην ούρηση καθιστός.

Για να μην παραπονιεται η lola  

4. john_slave96

john_slave96 Contributor

Σε ευχαριστώ lola, το είδα έστω και καθυστερημένα.

5. Konstantinos

Konstantinos Staff Member

φαντασου τωρα τον να πας να κανεις piercing στο μουνακι και ο "artist" να ειναι κανας λιγδιαρης αξυριστος μαλλιας κι ετσι, παντως το piercing λεει αλλα οχι οταν γινεσαι σαν λατερνα, να εχεις 1-2 ειναι καλα γιατι με παραπανω θα φαινεσαι σαν τις καρικατουρες που βλεπεις στα πανυγηρια !

6. straponlover

straponlover New Member

Απάντηση: Piercing

ΕΙΧΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΒΓΑΛΑ ΛΟΓΩ ΜΟΛΥΝΣΗΣ .ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΟΜΩΣ ΑΛΛΑ ΘΕΛΕΙ ΠΡΟΣΟΧΗ !

7. kali crow

kali crow Guest

στον αντρα δε μου αρεσουν τα πιρσινγκ.εκτος και αν ειναι διακριτικα(πχ στο φρυδι).
    στη γυναικα λατρευω το πιρσινγκ στη γλωσσα.κιεγω εχω μονο ενα πιρσινγκ στη γλωσσα.γενικοτερα τα φοαβμαι λιγακι ,ειδικα οταν ειναι πολυ εκτεθειμενα... 

8. dora_salonica

dora_salonica Contributor

Υπάρχει και το body sculpture, τα implants.

[nomedia=""]YouTube - Broadcast Yourself.[/nomedia]

Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  9. Kat

Kat Regular Member

Ποια καινουργια piercing απεκτησαν τα μελη του φορουμ απο το 2008 έως σημερα; Θέλησα να επαναφερω αυτό το θέμα γιατί θα ήθελα να μάθω περισσότερα για το piercing και συγκεκριμένα αυτο στις ρωγες. Το έχει κάνει κανείς/καμία που θέλει να μοιραστεί την εμπειρία του/της;

10. eros_hermes

eros_hermes Regular Member

Είχα κάνει piercing στην αριστερή ρώγα και το είχα αρκετά χρόνια,μέχρι που το βαρέθηκα. Ηταν πολύ ερεθιστικό & ανέδυε ένα ερωτισμό. Αισθανόμουν ένα γλυκό πόνο που με ερέθιζε (Προσωπικά μου αρέσει το nipple torture) και οι αφέντρες μου είχαν ξετρελλαθεί με το κρικάκι μου.

11. i_love_the_pain

i_love_the_pain New Member

Ο Κυριος μου με ειχε βαλει να κανω piercing στο αιδοιο ενωνοντας τα 2 χειλη.Ειχε τον απολυτο ελεγχο...

12. Aytarxikozeygari

Aytarxikozeygari New Member

Το piercing είναι σαφώς τρομερά ερεθιστικό στις ρόγες αλλά και στα χείλια απο το αιδίο σε μια σκλάβα μιας και έτσι μπορεί και προσφέρει την απόλυτη τάση υποταγής της στον Κύριο της αλλά και έναν απίστευτο ερωτισμό στην ίδια.Η αίσθηση του οτι κυκλοφορεί με κρίκους στην καθημερινότητα είναι κάτι τρομερά διεγερτικό.Βεβαια σαφώς πάντα πρέπει να τηρούνται οι κανόνες υγειινής και ναι μέν υπάρχει ο αρχικός πόνος αλλά μπρός τα κάλη τι είναι ο πόνος.Εξάλλου ο πόνος μετα απο δύο τρείς μέρες εξαφανίζεται.