Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

pissing η γνωμη σας-εμπειριες!!!

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος t.p81, στις 24 Δεκεμβρίου 2007.

1. lgs700

lgs700 New Member

Απάντηση: pissing η γνωμη σας-εμπειριες!!!

ΑΝΤΙΑΙΣΘΗΤΙΚΟ ΠΙΣΤΕΥΩ...

2. Afentis-J

Afentis-J New Member

ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ..

3. Kostass79

Kostass79 New Member

η απολητει φανασιοσει μου ειναι και μια γνωριμια απο εδω και να εφτανε σε σημιο που κοπελα αφτη να τα αδιασει ολλα στο προσωπο μου

4. totipota

totipota New Member

Είναι σίγουρα μια ενδιαφέρουσα και ερεθιστική εμπειρία.Αν δεν σας απωθεί η ιδέα ναι δοκιμάστε την.

5. Alexkat

Alexkat Contributor

Το κακό είναι ότι επειδή εδώ είσαι υποχρεωμένως να της το πεις γραπτώς ....  ..έχεις μειωμένες πιθανότητες να κάνεις πράξη την απόλυτη φαντασίωσή σου.

6. whisperer

whisperer Regular Member

για μενα ειναι η υπερτατη ευχαριστηση...
    τρελαινομαι στη θεα μιας γυναικας που κατουραει επανω μου και τη γευομαι/γλυφω.
    Οπως επισης βρισκω τρομερα αισθησιακο/καυλωτικο την εκφραση μιας κοπελλας οταν τη κατουραω στο προσωπο και με κοιταει κατευθειαν στα ματια αφηνοντας καποιες σταγονες να τρεχουν απο το στομα της.....
    Το εχω κανει με αρκετες συντροφους....
    η πρωτη μου εμπειρια ηταν πριν 15 χρονια με μια Ολλανδεζα που με μυησε στο συγκεκριμενο φετιχ.
    Το ειχαμε συζητησει,η ιδεα με εξιταρε και συνεναισα,βεβαια μου το φυλαγε σαν εκπληξη   αφου δεν ενημερωσε πριν αρχισει   .....

7. happyhellcat

happyhellcat Regular Member

Χεχεχεχεχεχε, you perv, παραλίγο να του μασήσεις τα φτερά αλλά το "υποχρεωμένως" το τσάκισες  

8. Απάντηση: pissing η γνωμη σας-εμπειριες!!!

Εμένα μου αρέσει πολύ.Βέβαια για να γίνει πρέπει να υπάρχει απόλυτη υγεινή της περιοχής.
    Δε το θεωρώ υποτιμιτικό διότι είναι προιόν στον σώμα του Κυρίου μου.
    Η αγαπημένη Του στάση όταν μου το κάνει είναι να είμαι στα γόνατα,τα χέρια στο κεφάλι και να με κάνει μπάνιο με τα ούρα Του.

9. SomeShapes

SomeShapes Regular Member

και το έχω κάνει και μου το έχουν κάνει! είναι μια πράξη,θεωρώ, που σου βγαίνει μόνο με συγκεκριμένα άτομα. εκείνη τη στιγμή που γίνεται νιώθεις απίστευτα...

10. cativo

cativo New Member

ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ .ΟΠΩΣ ΔΕΧΕΤΕ ΑΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΤΑ ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ Τ ΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΤΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΟΥΡΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΤΗΣ.

11. Switch

Switch New Member

Sas proskalw na to dokimasoumai mazi, 8elei ypomonh afto xreiazetai poly stomatiko kai meta ton orgasmo, kAI THA ERTOUN MONA TOUS,      

12. whisperer

whisperer Regular Member

Re: Απάντηση: pissing η γνωμη σας-εμπειριες!!!

να πουμε ομως οτι σε πολλες περιπτωσεις δεν ειναι θεμα σχεσης master-dom/slave αλλα αμφιδρομης ευχαριστησης χωρις ιχνος εξουσιασμου/υποταγης