Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

pissing η γνωμη σας-εμπειριες!!!

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος t.p81, στις 24 Δεκεμβρίου 2007.

1. energizer7

energizer7 Regular Member

Και με νερό να κάνεις κλυσμα.
    Ο τρόπος που το κάνεις είναι σωστός.
    Τώρα αν θες να μεγιστοποιήσεις την απόλαυση , υπάρχουν "τηλέφωνα του ντους" τα οποία είναι ομοιώματα .

Και πήδημα και κλυσμα , κι αν είναι και νερό.

Win win κατάσταση για σενα

2. bas

bas Διαθέσιμη μόνο για υπάκουα κορίτσια

Είμαι κορίτσι της πράξης κι όχι της θεωρίας, τι να κάνω; Να μην μοιραστώ την όποια εμπειρία μου;

3. energizer7

Και πολύ καλά κάνεις.
    Της ιδιας σχολής είμαι κι εγω

4. energizer7

Φαντασίωση να έρθει η παρτενέρ μου από πάνω την ώρα που κοιμάμαι και να με ξυπνήσει έτσι
    (Εννοείται πως έχουμε στρωμένο το σεντόνι βινυλιου από κάτω , μην χαλάσουμε και το στρώμα)

5. ChrisZab11

ChrisZab11 Regular Member

Στην ούρηση πιστεύω ότι συμβαίνουν δύο πράγματα.
    Ο εξευτελισμός της υπό
    Η έκφραση του φετίχ
    Και τα δύο έχουν κοινό παρονομαστή την ηδονή. Έχω ουρήσει την υπο μου όπως κι μια φίλη μαζοχιστικής ψυχολογίας.
    Έχω ουρήσει και μέσα , αφού είχα εκσπερματώσει. Είναι τέλειο .

6. Arioch

Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

Πάντως εγώ μία φορά το δοκίμασα όλο και όλο και δεν το καταφέραμε.

Στην αρχή δεν μπορούσα να κατουρήσω, είχε κλείσει ο διακόπτης λέμε!
    Με το που πήγε να ξεκινήσει άνοιξε το στόμα της και έπαθα φρίκη και έκλεισε ξανά ο διακόπτης.
    Με το που πήρε μπρος και πάλι, μετά από πολλή ώρα, μας έπιασαν και τους δυο τα γέλια και ο διακόπτης κατέβηκε οριστικά.

Δεν το ξαναπροσπαθήσαμε από τότε.

7. bas

bas Διαθέσιμη μόνο για υπάκουα κορίτσια

Αυτό συμβαίνει με τα αρσενικά συνήθως. Ειναι ανατομικό το θέμα. Στύση και ούρηση δεν πάνε μαζί.

8. Arioch

Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

Δεν είχα στύση, απλά στην αρχή με είχε πιάσει το λεγόμενο "κοκομπλόκο", μετά έφαγα φρίκη, και στο τέλος μας πιάσαν τα γέλια.

Από τη μία εγώ να φωνάζω σαν το κίτρινο ανθρωπάκι του ανεκδότου "κατούρα-κατούρα-κατούρα" από την άλλη η @Keiko Mika να τραγουδάει "ήταν ένα σύνεφο-σύνεφο-σύνεφο", πώς να κάνεις "δουλειά"...

9. ChrisZab11

ChrisZab11 Regular Member

Σημασία έχει ότι περάσατε καλά

10. energizer7

Όλα βέβαια είναι στο μυαλό.
    Διότι έχω κατουρισει ενώ έχω στύση.
    Και μετά από αυτό η στύση έγινε πιο έντονη διότι είχε αιματωθει περισσότερο το πέος μου

11. energizer7

Όπως ανέφερε και ο έτερος πιο πάνω , η ουσία είναι ότι περάσατε καλα

12. energizer7

Η πρωτη μου επαφή με το παρών υδρο-αθλημα ήταν από μια πελάτισσα που είχα γνωρίσει στην δουλειά , η οποία αν δεν πήγαινα να της σεταρω την τηλεόραση θα την έκανε επιστροφή και θα έκανε και φασαρία .
    Πήγα σπίτι της για να της φτιάξω την τηλεόραση και να φύγω , καθώς δεν είναι και ότι καλύτερο να μπλέκεις τα ερωτικά με τα επαγγελματικά (αυτόν είναι άλλη συζήτηση).
    Με καλοσωρισε στο σπίτι της , της έφτιαξα την τηλεόραση και μου πρότεινε να δούμε ταινία .
    Εν κατακλείδι είδαμε ταινία και προέκυψαν πολλές ευχάριστες και ζουμερες καταστάσεις , αλλά το αποκορύφωμα ήταν όταν πήγαμε για μπάνιο μετά από έντονο σεξ .
    Εκεί , προκειμένου να μην σκύβει , αλλά και διότι μου αρέσει σαν εικόνα , εγκεφαλικά , την φροντίδα με το να την τριψω με το σφουγγαρι παντού.
    Έτσι όρθια όπως ήταν , οταν έφτασα στα πόδια της την ώρα που της έτριβαν το δεξί , σήκωσε το αριστερό της πόδι , το ακούμπησε στην άκρη της μπανιέρας και χωρίς καμία προειδοποίηση απλά με κατούρησε στο κεφάλι και στο πρόσωπο .
    Αντανακλαστικα και μόνο, έκανα κίνηση προς τα πίσω για να το αποφύγω , αλλά στο δευτερόλεπτο ήμουν από κάτω της με ανοιχτό το στόμα και τα γευομουνα.

Κάθε φορά που το φέρνω στο μυαλό μου σαν εικόνα , σαν σκηνικό , καυλώνω .

Είναι κάτι το τρέλα ερεθιστικό , πρωτίστως εγκεφαλικά , σαν εικόνα , σαν κατάσταση , σαν σκηνικό , και εν συνεχεία σαρκικό και ερωτικό.

Ελπίζω να μην σας κουρασα.

Η ιστορία είναι πέρα για πέρα αληθινή και συνέβη τον μακρινό , πλέον, Αύγουστο του 2013