Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Primal play - το ζώο μέσα σου

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος kathavra, στις 28 Νοεμβρίου 2014.

1. Alpha Noir

Alpha Noir Regular Member

@kathavra, δε θεωρώ πως οι therianthropists πάσχουν από ψυχική ασθένεια, αλλά πως συνειδητά παρεμβαίνουν στη συνέπεια
    της αντίληψης των ειδών από τον άνθρωπο. Αν διαβάσει κανείς για παράδειγμα το άνωθεν post του danos διαπιστώνει την ανθρωποκεντρική
    ιδεολογία που θέλει να είμαστε περήφανοι ως άνθρωποι, υποτιμώντας τη φύση των άλλων ειδών, που τάχα είναι κατώτερα.
    Δε θεωρώ κατώτερα τα ζώα, αλλά διαφορετικά και σίγουρα ανώτερα από εμένα σε πολλά πεδία, ανάλογα το κάθε είδος, διαπνέομαι από
    σχετικισμό λοιπόν για το τι συνιστά ακριβώς ψυχική ασθένεια στη συγκεκριμένη.
    Επίσης υπάρχουν και οι furries άνθρωποι, η διαφορά είναι πως οι therianthropists όντως θεωρούν πως έχουν διττή φύση,
    ενώ οι furries πως υποδύονται μία φύση. Προσωπικά δε διακρίνω κάτι το μεμπτό σε καμία από τις δύο κατηγορίες.

2. danos

danos Regular Member

3. Siren_Peisinoe

Siren_Peisinoe Ανενεργή επί του παρόντος.

4. danos

danos Regular Member

αυτό πάλι απο που προκύπτει ?? δεν μίλησα για την κα μιλάω για το όλο θέμα και όχι για άτομο , να είσαι σίγουρη οτι αν γνώριζα κάτι δεν θα μιλούσα έτσι κόσμια

5. Siren_Peisinoe

το λεω γιατι τα γραμματα σου ειναι κιτρινα κ οταν πατας πανω τους οδηγει στο προφιλ της kathavra και με μπερδεψε για αυτο....

6. danos

danos Regular Member

αν λες για το χρώμα δεν ξέρω γιατί το έβγαλε ετσι, δεν αναφέρομαι στην κοπέλα

7. Siren_Peisinoe

Οκ τοτε μαλλον καποιο λαθακι θα γινε..

8. danos

danos Regular Member

oui madame  

9. kathavra

kathavra Sado M's pet

αφιερωμένο στην Alpha Noir

10. Alpha Noir

@kathavra, thank you. Με έπιασες...χεχε

11. Alpha Noir

Ναι @danos, μπορεί. Λιτά και σύντομα. Μπορείς να είσαι ταυτόχρονα φιλόζωος και πάσχων από ανθρωποκεντρισμό. Το "είμαι ΑΝΘΡΩΠΟΣ και όχι ζώο", είναι δηλωτικό του ανθρωποκεντρισμού. Και η περηφάνια για την "ανθρωπιά", ανθρωποσύνη, και άλλες τέτοιες κατασκευές, επίσης το ίδιο σηματοδοτεί. Καλά, όλη η "ανθρωπότητα" πάσχει από την ασθένεια, μη σε προβληματίζει, δεν είσαι ο μόνος. Και σαν υπαγόμενα υποκείμενα σε πολιτισμούς που βασίζονται στον ανθρωποκεντρισμό, ούτε εγώ ούτε κανείς μπορεί να βγάλει την ουρίτσα του απέξω.

12. lizard_

lizard_ his only purpose is A's pleasure

προσωπικα μου αρεσει παρα πολυ και ο επιδιωκω με επιτυχια ακομα και σε βανιλα καταστασεις. μπορει να ειναι και καθαρα domination αλλα παιζει και κατα τη διαρκεια της πραξης με ολα τα παραμφερη facesitting κλπ.

και βεβαια δεν θα μπορουσε να μην ειναι σικε ειδικα αν καποιος ασχολειται με πολεμικες τεχνες εδαφους...   παρολα αυτα οσες μου το εκαναν νομιζαν οτι μ εβαλαν κατω κανονικα κι εγω βεβαια δεν ειχα κανενα λογο να τους χαλασω τη φαση... στην τελικη δεν ειναι υποχρεωμενη η αλλη να ξερει ποσα escapes εχεις εσυ απο καθε θεση...

τα victory poses ειναι ολα τα λεφτα βεβαια... ειδικα αν φας και καμια απο πανω...