Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Prostate Milking

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος mistress_lucinda, στις 30 Δεκεμβρίου 2007.

1. hey

hey Guest

Και η ευγένεια είναι αρετή δυστυχώς σπάνια ενώ η ειρωνεία πολύ συνηθισμένη.

2. Kits

Kits Contributor

προσυπογραφω!

3. anima0

anima0 Regular Member

Απάντηση: Prostate Milking

ειπα να ζωντανεψω ενα ενδιαφερον θεμα.

4. Ninevi

Ninevi Regular Member

Από την πρώτη μου κιόλας σεξουαλική επαφή με άντρα, μου εκφράστηκε ως επιθυμία να του βάλω δάκτυλο. Ενθουσιάστηκα χωρίς να γνωρίζω ότι γι αυτούς είναι κάτι παραπάνω από ένα κίνκυ παιχνίδι. Λίγο μετά, ο παρτενέρ μου άρχισε να βγάζει υγρά από το πέος του που έμοιαζαν πολύ με τα προσπερματικά και σε λίγα λεπτά είχε έναν πολύ ωραίο εντονότατο οργασμό μπροστά στα έκπληκτα μάτια μου. Έκτοτε είναι κάτι που κάνω ανελλιπώς σε όλους τους άντρες παρτενέρ μου. Θεωρώ ηλίθιο να τους έχει προικίσει η φύση με έναν τρόπο να νιώθουν τόσο μα τόσο έντονη ηδονή και να μην θέλουν να αξιοποιείται λόγω ενός ηλίθιου ταμπού. Έχω δει άντρες να τελειώνουν από το πέος και να παραμένουν καθόλα ψύχραιμοι αλλά ποτέ δεν έχω δει άντρα να τελειώνει με stimulation του προστάτη και να 'ναι κάτι λιγότερο από ξέπνοος.
    Στην περίπτωση μακριών δάχτυλων (ευτυχώς έχω), η προσέγγιση του προστάτη είναι εγγυημένη. Δεν χρειάζεται κάτι φοβερό. Κυκλικές απαλές κινήσεις ή και πιο έντονες αν δεν είναι η πρώτη φορά του άλλου. Τώρα για όλα τα άλλα παιχνίδια, strapons, dildos, vibrators etc, είναι εξευτελισμός μόνο αν συνοδεύεται με το ανάλογο λεκτικό "στόλισμα" κατ' εμέ. Τα υπόλοιπα είναι στο μυαλό μας. Δηλώνω εθισμένη στο να το προκαλώ και ιδιαίτερα κακομαθημένη όταν δεν μου γίνεται το χατήρι. :-D

5. James_Bondage

James_Bondage Regular Member

Re: Απάντηση: Prostate Milking

τη βλεπω τη δουλεια... θα γινεις η φαντασιωση πολλων εδω μεσα....

6. gazza

gazza Regular Member

ηδη εγινε στους πιο πολλους ανδρες βλεπω το πριβε της να εχει παρει φωτια

7. anima0

anima0 Regular Member

Μα πως τα λέτε τόσο καλά? Εύγε! Εύγε δις. Μήπως ταιριάζουμε? (Φυσικά προκύπτει το ερώτημα "what can I do for you")

8. anima0

anima0 Regular Member

Η δική μου εμπειρία:
    Είχα αρχίσει για πρώτη φορά στη ζωή μου σε μια μου σχέση να δίνομαι στη σύντροφό μου. Επέλεγε πολλές φορές αυτή να μου βάζει δάκτυλο(α). Στρίβοντας τα δάκτυλά της μέσα μου γινόταν αυτό προφανώς, τότε ασυνείδητα.

Πρέπει να πω πως τις πρώτες φορές που έμπαινε μέσα μου, ο εξευτιλισμός του ανδρισμού μου με έκανε να χάνω άμεσα τη στύση μου. Η εγκεφαλική διέγερση ωστόσο ήταν μεγάλη... μου άρεσε τρελλά. Όταν λοιπόν κάποια φορά επικέντρωσε στην περιοχή του προστάτη, και μάλλον επήλθε αρκετός χρόνος που με γαμούσε με τα δάκτυλά της ώστε είχα χαλαρώσει, και με το ελεύθερο χέρι αλλά και το στόμα της άρχισε να παίζει με τον π***τσο μου, για πρώτη φορά κάβλωσα με κάτι μέσα μου. Η αίσθηση ήταν καταπληκτική, η στύση ιδιαίτερα έντονη. Προηγήθηκαν αρκετή ώρα αυτά τα υγρά "προχύσια" και στο τέλος είχα εντονότατο οργασμό μεγάλης διάρκειας.

Εκτός της αίσθησης απ'το χύσιμο η παράλληλη αίσθηση του να χαλαρώνω και να δίνομαι πίσω ήταν κάτι που από τότε επιζητώ.

9. Ninevi

Ninevi Regular Member

You can spread the word.  

10. Dolcett_Cabana

Dolcett_Cabana Regular Member

Re: Απάντηση: Prostate Milking

Χρειάζεσαι κι ενα καινούργιο brand name: κατι σαν "ninevibrator"

11. llazouli

llazouli Contributor

Σιγά τώρα μη μας ενδιαφέρει και πώς θα τελειώσουν.. 

Πόσες πηγές ηδονής κ πόσο γελοίο να μένουν ανεκμετάλλευτες...!

Γειά στο στόμα σου! Τα παιχνιδάκια έχουν χαρακτήρα ηδονιστικό, αν παίξουν και υποβοηθητικό ρόλο στον εξευτελισμό είναι καθαρά θέμα γούστου κ αξιοποίησής τους προς αυτήν την κατεύθυνση.

12. anima0

anima0 Regular Member

Τους παίρνετε (και) την ανάσα!

Τέτοια που λέτε τι να σου κάνει η ανάσα, αναστατώνεται