Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Pussy Farts

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος Yasei no Ojo, στις 25 Μαϊου 2016.

1. Master1232015

Master1232015 Don't stop at the top

Εάν εγώ έχω κάνει το pumping στο pussy είναι εξαίσια μουσική για τα αυτιά μου (μου έχει συμβει)

2. Lady Nawashi

Lady Nawashi ...I'll whip your body and kiss your soul...

Για κάνε ένα explanation μπας και καταλάβουμε   χαχαχα

3. halkidikiotis

halkidikiotis reflexology, therapy massage tantra

Ααααα ντρέπομαι. Μπιντε=ακαθαρσία

4. Soraya

Soraya Guest

ίου ρε @halkidikiotis
    έλεος....
    μιλάμε για τους ήχους του αιδοίου

5. Lady Nawashi

Lady Nawashi ...I'll whip your body and kiss your soul...

Ακόμα εικόνα δεν έχω κάνει, δεν καταλαβαίνω τι εννοεί ο ποιητής... αλλά δεν πειράζει είμαι σίγουρη ότι κάτι σιχαμένο σκέφτηκε το πονηρό του μυαλουδάκι, οπότε, let's leave it at that   thank you very much!

6. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Prits~prits!  

7. Mind'n'Flesh

Mind'n'Flesh Ναι, εγώ είμαι.

Γιατί ντρέπεστε ακριβώς; Δεν έχω καταλάβει.
    Είστε από αυτές που δεν κλάνετε/δεν ρεύεστε κλπ;

ΠΟΥΕΧΟΥΜΕΜΠΛΕΞΕΙ  

8. Allo na t kaneis brosta se allon. Dn einai repsimo. Einai kati pio periergo sta matia mou opote logiko na drepomai

9. ilias1

ilias1 https://vimeo.com/61962404 Contributor

Δεν υπάρχει καμμια ντροπη. Η καυλα το παιχνίδι κ ότι προκαλείται από αυτά δεν είναι ντροπη. Σε λίγο θα ντρεπόμαστε που γεμίσαμε τον τόπο χυσια....

Μην ντρέπεστε κοπελλες. Εκφραστείτε όπως σας βγει.

10. sweet_release

sweet_release ~she looks like the moon~

Και κλάνουμε και ρευόμαστε και χέζουμε και τσέρλα μας πιάνει και δεν βγάζουμε ουράνια τόξα από πίσω ,απλά σεβόμαστε τον άλλο και δεν το κάνουμε μπροστά του.

11. Mind'n'Flesh

Mind'n'Flesh Ναι, εγώ είμαι.

Μχμ...
    Μόνο που για αυτό το pussy farting, φταίει ο άλλος και η ανατομία μας, όχι η αγωγή μας

12. sweet_release

sweet_release ~she looks like the moon~

Το σκεπτικό μου πίσω απ'την
    ντροπή είναι ότι ακούγεται σαν κλανιά κι αντιδράω έτσι! ξέρω οτι δεν φταίω εγω ,αλλά είναι άβολη στιγμή ειδικά όταν σηκώνομαι να περπάτήσω και ακούγεται.Είναι γελοίος ήχος!