Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Pussy Farts

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος Yasei no Ojo, στις 25 Μαϊου 2016.

1. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

μουνοκλανιά.~

2. tithon

tithon Contributor

γιατί είναι γελοίος ήχος;
    τι κάνει έναν ήχο γελοίο;

για να μην το κάνω δύσκολο, σου φαίνεται γελοίος ήχος γιατί από πριν αποφάσισες οτι σε φέρνει σε δύσκολη θέση, όχι το αντίστροφο.
    στα δικά μου αυτιά ακούγεται σαν τρυφερός ήχος.

3. sweet_release

sweet_release ~she looks like the moon~

Δεν θα κάτσω να αναλύσω γιατί μου ακούγεται γελοίο το πφςςς πρρρρτς και γιατί με φέρνει σε δύσκολη θέση...έτσι το βλέπω..αν σου ακούγεται ωραίο εσένα ηχογράφησε κλανίτσες και βάλε όλη μέρα να τα ακούς στο πλευλιστ σου.

4. BaD_HabitS

BaD_HabitS Regular Member

ο καλητερος για μενα συνδιασμος,μετα απο ενα καλο γαμησι και ενα καλο γελιο χεχεχεχε 

5. Kyrios_Sadistis

Kyrios_Sadistis New Member

Συμβαίνει κάθε φορά, εμένα προσωπικά με αφήνει αδιάφορο αν και μερικές φορές έχει πλάκα. Την δικιά μου δεν ξέρω πως την κάνει να αισθάνεται και αν της είναι φυσιολογικά ευχάριστες ή δυσάρεστες.

6. brat_lolita

brat_lolita Regular Member

φιλε ναι ,ξεκαυλωνω! για αυτο αποφευγω το doggy

7. Master_Apprentice

Master_Apprentice Regular Member

Μας αρέσει και μας καυλώνει. Μη σου πω το επιδιώκουμε κι όλας.

8. Dapom

Dapom Contributor

Η σταση στα 4 δίνει δυνατότητα να πιάσεις μαλλι και να εχες τον κωλο στη σωστότερη θέση για πολλα....μην την αποφεύγεις

9. katerina

katerina Regular Member

Το αποφεύγεις????  
    Μηηηηη το αποφεύγεις!!!!!

10. gero

gero Regular Member

χαχα,μα δεν ευθυνεσαι εσυ γι'αυτο!
    Αν ο παρτενερ κανει την αναλογη κινηση,τοτε αυτοματα γινεται.

11. brat_lolita

brat_lolita Regular Member

δεν ειναι μονο οι μουνοκλανιες ειναι και το οτι δεν νοιωθω τιποτα στα 4 χωρις πλακα.

12. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Τι φάση;