Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Sapiosexual

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Ορίων, στις 9 Απριλίου 2015.

1. vussinada

vussinada ελεγχόμενη Contributor

@Stilvi το ένα δεν αναιρεί το άλλο νομίζω... 

2. Brt

Brt #ολαπολυ

Έκανα το τεστακι, έβγαλε 95% ευφυιολαγνα, γιατί είμαι ευγενική ψυχή, και είπα ότι οι βλαμμενοι με ενοχλούν occasionally, ενώ στην πραγματικότητα εξασκώ κάθε ανάσα της γιόγκα για να τους ακούσω μέχρι το τέλος της αδιάφορης εώς ενοχλητικής φλυαρίας τους. Αλλά ναι, αν δεν μου καρφωθεί στο μυαλό ο άλλος, ούτε να μου το δει...όλα φετίχ πια...τα αυτονόητα  

3. gaby_m

gaby_m open for S/m discussion Premium Member Contributor

Δεν είναι αυτό το ευφυιολάγνα (καλή μετάφραση), είναι το να καβλώνεις απίθανα πολύ από την καθαρή γνώση ή από μια γνωσιακή ανακάλυψη που έκανες (για σένα) εκείνη τη στιγμή, που μπορεί να είναι από τον Κ και τόσο το καβλύτερο, μπορεί να είναι από άλλη πηγή.

4. Brt

Brt #ολαπολυ

Σωστό...ας πούμε αν η συζήτηση «σαδισμός και μαθηματικά» γινόταν μπροστά μου, θα ήμουν εντελώς μούσκεμα...ένα μικρός Αμαζόνιος...  άσε προμπλεμ... 

Ααα ναι το sapiosexual ήταν από τις πρώτες λέξεις που μετέφρασα...ακριβώς γιατί είναι τοπ προαπαιτούμενο  

5. bumblebee

bumblebee Contributor

Τα αντίθετα έλκονται. Ταιριαζουμε  

6. Brt

Brt #ολαπολυ

Ωωω οκ...αλλά θα πρέπει για πρώτη φορά στην ζωή σου να βάλεις φίμωτρο    

7. Alice in wonderland

Alice in wonderland sui generis Contributor

Ανεπαρκές το τεστακι...Αν και διασκεδαστικό.
    Οι ερωτήσεις του παρόλα αυτά σε βάζουν σε σκέψεις οπότε thumbs up from me!

8. Just_Me

Just_Me Contributor

68/100
    Ωραίο και το μπλα μπλα, όλα χρειάζονται  

9. jasmin sg

jasmin sg My Way Contributor

80/100 αλλά αυτό το περίμενα . Με τους ανόητους δεν λέει τι τους κάνουμε  

10. Salamander

Salamander Dance into the fire

Κάνατε προόδους από το 76 στο 8ο