Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Sex Party

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Dapom, στις 7 Αυγούστου 2015.

?

Πως θα επιτρέπεται η είσοδος στο sex party;

1. Μόνο γυμνοί

21,4%
  2. Όποιος θέλει ντυμένος

78,6%
  1. Koproskylo

Koproskylo Regular Member

20% μόνο για σένα, επειδή είσαι μακαντάσης, τσίφτης και καραμπουζουκλής

2. Δεν θέλω να δηλώσω συμμετοχή να μου λυθεί η απορία ηθελα!
    Παρτουζα δε θα εκανα ποτέ. Not my style. Και ειδικά την στιγμή που είμαι σε σχέση.

3. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Να κάνω την Dj?  

4. Koproskylo

Koproskylo Regular Member

Μαντελιν οκ από μένα, ο πάγκος θα πουλά και ωτοασπίδες  

5. Dapom

Dapom Contributor

Δεν βγαίνω φιλε μου...εχω έξοδα...

6. Dapom

Dapom Contributor

Ολοι για το ματι και τα φράγκα σας βλεπω...συμμετοχή κανείς

7. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Έχω το μικρόβιο μέσα μου, είμαι η «μουσική» ψυχή της παρέας.  

8. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

9. Apolytos

Apolytos I am back bitches

Ελευθερη εισοδος? Στο Ελλαντα ειμαστε. Σε ενα τετοιο event θα μαζευτουνε 100 αντρες και 10 γυναικες, οι οποιες μολις δουνε τους αλλους 90 θα φυγουν.

10. Elena_gr

Elena_gr Regular Member

Το πάρτυ δεν θα είναι κλειστό με λίστα. Διαφορετικά θα έρθει ο κάθε πικραμένος

11. Apolytos

Apolytos I am back bitches

Βασικα ο μονος τροπος για να μην ερθει ο καθε πικραμενος ειναι να γινει σε κλειστο, εστω φορουμικο, κυκλο χωρις καμια δημοσιευση. Ακομα και μεσα απο ενα τετοιο νημα θα βρεθουν αρκετοι πικραμενοι. Και αντε αμα εισαι τυχερος να βρεις μια υποψηφια.

12. Dapom

Dapom Contributor

Το νήμα αυτό δεν είναι πρόσκληση για κάποιο τέτοιο πάρτυ...και είναι ξεκάθαρο αφου δεν υπάρχει ούτε ημερομηνία ούτε αναφέρεται ο χώρος που θα γινει.
    Την άποψη των μελών του φόρουμ απλά ηθελα να δω...ΑΝ θα λάμβαναν μέρος σε κάτι τέτοιο...και υπο ποιες απο τις δυο συνθήκες.