Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

slut training

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος carissa[L_T], στις 14 Νοεμβρίου 2005.

1. Incomplete_

Incomplete_ Contributor

Απάντηση: slut training

Εγώ πάλι δε συμφωνώ.Το slut training είναι μια πάρα πολύ δύσκολη διαδικασία.Καταρχάς,ο εκπαιδευτής πρέπει να είναι διαρκώς σε εγρήγορση.Δε μπορείς να πεις στον-στην slut "κάτσε εκεί στα 4 ,μέχρι να σου πω εγώ πότε θα σηκωθείς πχ..."

Δε θα επαναλάβω το 31ο post.Απλά να ξανατονίσω πως η υπερένταση και η φαντασία συναρτήσει των γρήγορων εναλλαγών,είναι κάτι που θέλει μεγάλη πείρα και μεγάλα αποθέματα δυνάμεων.Ειδικά όταν ο εκπαιδευτής είναι άντρας,που πρέπει να φτάσει στα όρια του πριαπισμού για να ανταπεξέλθει.Ποιος-α εκπαιδευόμενος-η θα διεγείρεται ,όταν το εργαλείο "πιάνει βοτσαλάκι στο βυθό"....;

2. carissa[L_T]

carissa[L_T] Contributor

ok... και τώρα θα μιλήσει κανείς ουσιαστικά για την εκπαίδευση αντί να αναλύουμε αν γίνεται δεν γίνεται, κάνει δεν κάνει κλπ?

3. Incomplete_

Incomplete_ Contributor

Απάντηση: Re: slut training

Θα θελες να το δεις σε πραγματικό cyber ,από κανένα gay πελατάκι του irc?
    Ή το προτιμάς με αναλυτικό κατευθυντικό κείμενο;Ομολογώ ,πως αυτό θα με δυσκολέψει
    και θα χρειαστεί περισσότερο χρόνο,αφού θα πρέπει να είμαι πολύ προσεκτικός στο τι γράφω-που δεν το συνηθίζω- και να έχω σταθερό ειρμό -αυτό και αν δεν το συνηθίζω- ...

4. carissa[L_T]

carissa[L_T] Contributor

Re: Απάντηση: Re: slut training

Incomplete_ αγαπημένε μου το cyber το αποποιήθηκα εντελώς όταν βεβαιώθηκα πως κάποιος "Μάστερ" ήταν και sis online. lol
    Για να σοβαρευτώ όμως, κάθε τι που μπορεί να παραθέσει εδώ κάποιος είναι καλοδεχούμενο (μέχρι αποδείξεως του εναντίον).

5. Incomplete_

Incomplete_ Contributor

Απάντηση: slut training

Ε τότε θα αρκεστώ σε αυτά που ήδη παρέθεσα  

6. meira

meira Regular Member

Μια πολύ καλή τεχνική για slut training είναι να σε Οδηγήσει σε ένα μαγαζί (με τον ιδιοκτήτη ή τον υπάλληλο του οποίου θα Έχει ήδη συνεννοηθεί... στην Ελλάδα ζούμε δυστυχώς και κάτι τέτοια δεν γίνονται αποδεκτά) και αφού δοκιμάσεις π.χ. διάφορα ρούχα εκεί μπροστά χωρίς να πας στα δοκιμαστήρια και Καταλήξει στο τι θα αγοράσεις, που θα έχει ένα αρκετά slutish style, μετά να σε Διατάξει να τον πληρώσεις εξασκώντας την πανάρχαια τέχνη του πεοθηλασμού  

7. john_slave96

john_slave96 Contributor

Νομίζω ότι καλό slut training είναι αυτό που ο Κυρίαρχος μαθαίνει στον υοταχτικό του πως θα του συμπεριφέρεται ή πως θα συμπεριφέρεται στον κόσμο γενικά χωρίς να τον εκθέτει. Μέσα στη συμπεριφορά βάζω και το ντύσιμο. Με άλλα λόγια, τι θα κάνει όλη μέρα, πως θα ντύνεται, πω θα μιλά κ.λπ. ¨ενα καλό training γίνεται όταν ο Κυρίαρχος είναι σοβαρός και εκπέμπει σεβασμό προς τον υποταχτικό. Αν τον ξεφτυλίζει για αστεϊσμούς τότε εκπίπτει του κυριαρχικού δικαιώματός του. Τέλος πρέπει να ξέρει πως να τον προστατεύει για να τον έχει καθότι είναι περιουσία του.

8. gaby

gaby Guest

Η γνώμη μου είναι ότι το συγκεκριμένο σχόλιο ανήκει εδώ:

Ομιλία, κίνηση, συμπεριφορά

Θα ήθελα όμως να ρωτήσω τον john slave96, γιατί βρίσκει αστεϊσμό την κλασσική αυτή μορφή slut training που περιγράφεται παραπάνω; δεν μου φαίνεται αστεϊσμός. Πολύ δύσκολη αν την σκεφτώ, μου φαίνεται, αλλά αστεϊσμός;

Όσο για την έκπτωση του κυριαρχικού δικαιώματός Του... δεν είναι τόσο απλό. Όταν κάποια έχει φτάσει να είναι όχι σκλάβα, αλλά απλή εκπαιδευόμενη, έχει ήδη απεμπολήσει προ πολλού την δυνατότητα κριτικής προς τον Κυρίαρχο.

Σε περίπτωση που η femsub νιώθει να διαφωνεί, να ανθίσταται μέσα της ισχύει το "ο Κύριός μου μπορεί να έχει και άδικο, αλλά είναι ο Κύριός μου" και απλά η femsub Τον ρωτάει "για να της ικανοποιήσει Αυτός, κάποια στιγμή, την περιέργειά της" όπως έλεγε και η myria hunter "so, do you want to be a slave? realities". Η για να την ανακουφίσει Αυτός από τα αρνητικά συναισθήματα που της προκλήθηκαν.

9. john_slave96

john_slave96 Contributor

Διότι η συμπεριφορά του είναι αστεία και, κατά συνέπεια, δύσκολο να επιβληθεί ιδεολογικά. Η κάθε πράξη που θα κάνει θα πρέπει να δικαιολογείται. Έτσι ή αλλιώς θα την κριτικάρει ο υποτακτικός, ασυνείδητα ή μη. Και τότε υποσυνείδητα ή όχι θα υπάρξει το σπέρμα της αμφισβήτησης.

10. DreamMaster

DreamMaster Regular Member

Ρωτήθηκε σε αυτό το νήμα, τί συνιστά slut training ως τεχνική. Με αφορμή το παρακάτω που δημοσιεύτηκε αλλού:

ήθελα να ρωτήσω το εξής: αν slut training σημαίνει την ολική σεξουαλική απελευθέρωση μιας sub ώστε να ζει και να αναπνέει την σεξουαλικότητά της (τουλάχιστον κάποιες στιγμές, αν όχι όλες) μπορεί αυτό να γίνει χωρίς την χρήση τρίτου (τέταρτου, πέμπτου.. κλπ.) προσώπων; Τουλαχιστον στην εκπαίδευση;

Μήπως πρέπει να γίνει μια διάκριση μεταξύ του slut training και του ΜΥ slut training; Νομίζω πως με το δεύτερο ίσως αισθάνονταν όλοι οι "Κυρίαρχοι" καλύτερα, αλλά... Παλιοζωή, τί να πεις...

Dream

---------
    "Είσαι το πουτανάκι ΜΟΥ;" - Λούντβιχ Βαν Κορκόλεν, γκαβός μουσικοσυνθέτης του προηγούμενου αιώνα

11. Guest05

Guest05 Guest

Καλό δεν λέω. Στα αγγλικά πράγματι έτσι είναι . Κάνει τους κυριάρχους να αισθάνονται καλύτερα .

Μόνο που η ελληνική γλώσσα είναι πολλαπλά ερμηνεύσιμη και το μονογαμικός για παράδειγμα θα μπορούσε να ερμηνευθεί ως μόνο-γαμάω .

Αναγόμενο εις την αγγλική θα μπορούσε να είναι My sluts training

12. lara

lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

Ο Αφέντης μου πιστεύει πως για να εκπαιδευτεί κάποια σκλάβα ως slut πρέπει να διαθέτει «ταλέντο ερωτά» και πως ακόμη και πολύ θερμές ερωτικά σκλάβες, στερούνται αυτό το ταλέντο.
    Κάτι ανάλογο Εξέφρασε και Ο KyriosG:
    Στο Gor η κάθε σκλάβα, ανάλογα με τα ιδιαίτερα της ταλέντα έμπαινε στην κατηγορία εκείνη που της ταίριαζε περισσότερο. Μια σκλάβα μπορούσε να διδαχθεί να ποθεί και να απολαμβάνει κάθε τι ερωτικό, αλλά για να γίνει κάποια red silk, έπρεπε να έχει κατιτί παραπάνω.

Ταλέντο ερωτά δεν σημαίνει να έχεις την ικανότητα να έχεις οργασμό ή να κάνεις καλό στοματικό ή να γνωρίζεις το καμα σούτρα απ΄έξω. Ταλέντο έρωτα είναι μια ανάγκη που υπερισχύει κάθε άλλης, οι γυναίκες με ταλέντο έρωτα δεν θα αποφύγουν τον έρωτα, είτε είναι άρρωστες, είτε είναι κουρασμένες, ποτέ δεν έχουν «πονοκέφαλο» κ.ο.κ.
    Δεν ψάχνουν δικαιολογίες για να απολαύσουν το σεξ, όπως «πρέπει να είμαι ερωτευμένη», «μόνο μαζί του», απολαμβάνουν έντονα κάθε άγγιγμα, πολλές φορές ακόμη και άγγιγμα ατόμων που δεν συμπαθούν, είναι από τις γυναίκες που όταν κάποιος τις αγγίζει ή τις χαϊδεύει, δεν θα πουν όχι για να το παίξουν δύσκολες, ακόμη κι αν η λογική τους λέει όχι κ.ο.κ.
    Υποτακτικές ή όχι με ενοχές ή μη είναι όλες σκλάβες της ηδονής.

Με ενοχές είναι συνήθως οι σκλάβες. Κι αυτές οι ενοχές μπορούν να γίνουν μέχρι και τροχοπέδη στην απόλαυση κι αυτό γιατί αυτού του είδους οι σκλάβες, νιώθουν την ανάγκη για έλεγχο γενικά αλλά ο έλεγχος στο συγκεκριμένο κομμάτι τους είναι απίστευτα σημαντικός μια και είναι λυτρωτικός. Κι αυτό γιατί ο έλεγχος και οι αποφάσεις κι επιλογές όσον αφορά τη διάθεση της σεξουαλικότητας τους, παύει να ανήκει στις ίδιες, έτσι ώστε γίνεται άρση των ευθυνών και των ενοχών που συνοδεύουν την κάθε επιλογή τους. Όταν Εκείνος Αποφασίζει, όταν Εκείνος Ελέγχει και Διαθέτει το σώμα της και τη σεξουαλικότητα της, μπορεί να αφεθεί να βιώσει, να απολαύσει, να γευτεί κάθε γεύση, μυρωδιά, άγγιγμα με το κάθε κύτταρο της. Αυτό είναι ένα ακόμη δώρο Του σ΄ αυτήν, χωρίς τους διάφορους "θορύβους" των ενοχών και της λογικής.