Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

slut training

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος carissa[L_T], στις 14 Νοεμβρίου 2005.

1. Afentis_Epi8ymiwn

Afentis_Epi8ymiwn Regular Member

Απάντηση: slut training

Μια γυναίκα, ένα θηλυκό (γιατί για μένα έχει μεγάλη διαφορά το θηλυκό από την γυναίκα) θέλει πάντα να είναι κάτι το «επιθυμητό» και το «ποθητό». Αυτή είναι η φύση της. Απλά, της αρέσει να αρέσει. Να νοιώθει ότι «διεκδικείτε», (είναι και αυτό ένα είδος υποταγής, όχι σε Κάποιον συγκεκριμένο αλλά στο σύνολο).

Σαν άντρες (σαν αρσενικά?) θέλουμε να επιβραβεύσουμε το «εγώ» μας και θέλουμε αυτό το θηλυκό να το κατακτήσουμε. Να το υποτάξουμε. Να γίνει δικό μας. Αλλά, και πολλοί Αλλοι τριγύρω μας, το ίδιο θέλουν. Να την κάνουν δικιά τους. Και μέσα από όλους Εμάς, «διαλέγει» Εναν.

Αφού έχει «τεστάρη» λίγο από τον χαρακτήρα, το χιούμορ, την ιδιοσυγκρασία Μας, αφού έχει φανταστή πως μπορεί να είναι μαζί με τον καθένα από Εμάς, αν της αρέσει να δοθεί σε κάποιον από Εμάς (και ποιος κατά την γνώμη της είναι ο καλύτερος από Εμάς), «κάνει» έρωτα, σεξ, «πονηριές» με τον καθένα από Εμάς, στο τέλος, διαλέγει και μένει με έναν από Εμάς. Κατά την άποψή της, Τον πιο ικανό.

Μα όμως, ήδη είναι «τσούλα».

«Πήγε» με όλους Μας και στο τέλος «διάλεξε» Εναν. Τι διαφορά έχει αν όλα αυτά τα έκανε θεωρητικά ή πρακτικά? Ηδη μέσα της «έκανε πολλά “αίσχη” με όλους Μας».
    Και τώρα, πόσο πιο «τσούλα» θέλω να την κάνω? Μήπως τελικά αυτήν την «τσούλα» θέλω να την κάνω «πουτάνα» και δεν το έχω καταλάβει? Και θα ήθελα μια πουτάνα μαζί μου?

Γιατί έχουμε την εντύπωση πως «δημιουργούμε» μια τσούλα αφού ήδη είναι?

2. DreamMaster

DreamMaster Regular Member

lara,

10 στα 10!

Afentis_Epi8ymiwn,

το ποστ σου είναι απολύτως σωστό. Με ένα βασικό λάθος, νομίζω. Περιγράφεις μια πολιτισμική κατασκευή και την αποδίδεις σε βιολογικά (άρα, αναπόδραστα) αίτια. Καμμιά γυναίκα δεν γεννιέται "τσούλα" όπως την ορίζεις και κανείς άνδρας "επιβήτορας" όπως περίπου τον ορίζεις.

Πρόκειται για πολιτισμικές κατασκευές για την παροχέτευση από τον πολιτισμό μας των βιολογικών αναγκών για σεξ και αναπαραγωγή. Αυτό αποδεικνύεται και από τα τραγικά αδιέξοδα που βιώνουν οι περισσότεροι άνθρωποι που είτε από ανικανότητα, είτε από επιλογή αρνούνται να φορέσουν το "γάντι" που τους προσφέρεται. Φυσικά, για να επιβιώσουν, αλλάζουν μόνο τις παραμέτρους.

Dream

3. Afentis_Epi8ymiwn

Απάντηση: Re: slut training

Δηλαδή αγαπητέ Fanshaw θέλεις να πεις πως, αν κάνεις έρωτα με την δικιά σου και εκείνη φαντάζετε κάποιον άλλον, δεν σε απατά και καλά κάνει να φαντάζετε όχι μόνο εσένα αλλά και όσους άλλους γουστάρει. Κατά την άποψή σου, αφού μόνο τα φαντάζετε, δεν σημαίνει πως είναι «αλλού»  

4. Afentis_Epi8ymiwn

Απάντηση: Re: slut training

Ναι, έχει μεγάλη διαφορά η φαντασία από την πραγματικότητα.
    Αλλά, δεν έχει όταν φαντάζεσαι την πραγματικότητα.
    Και πιο πάνω για αυτό μίλησα. Δεν φαντάζονται. Το «ζουν».
    Και «διαλέγουν» σύμφωνα με αυτό που καλύτερα «έζησαν». Και για να «διαλέξουν», πρέπει να υπάρχουν πολλοί (αλλιώς θα ήταν μονόδρομος). Αρα?……

5. lara

lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

* χαμογελά περήφανη για τον βαθμό της.
    Αυτό σημαινει πως προβιβάζομαι Κύριε?  

6. G_E

G_E Contributor

Κατ’ αρχην να (ξανα)δηλώσω ότι δε θα επιζητούσα ποτέ να συνδεθώ σοβαρά με μια παρθένα, όπως δε θα ήθελα να συνδεθώ με μια ακαλλιέργητη. Έχω επίσης δηλώσει ότι δε θα συνδεόμουν ποτέ με μια γυναίκα ανίκανη να με απατήσει. Γενικώς προτιμώ να ζω με τον "κίνδυνο" της απάτης παρά να έχω δίπλα μου ένα πλάσμα με ψυχολογική κλειτοριδεκτομή.

Εξυπακούεται ότι εκτιμώ τις καυλιάρες, και για να μη γίνομαι χυδαίος … τις γυναίκες που έχουν καλή και έντονη σχέση με τη σεξουαλικότητά τους και πλούσια σεξουαλική ζωή (φυσικά θα ήμουν αφελής να τα περιμένω ότι μπορεί να είμαι το αποκλειστικό αντικείμενό της). Άλλωστε έχω αφιερώσει πολύ μεγάλη προσπάθεια, χρήμα και ψυχική οδύνη για να αποδώσω στην κοινωνία έγκαυλα θηλυκά, όχι πάντα επιτυχώς, πράγμα που μου κόστισε παρά πολύ. Αλλά δεν το μετανιώνω.

Η δοκιμή, από πλευράς μουνοφόρων, ορισμένων ανδρών προκειμένου να καταλήξουν στον Εναν δεν μπορεί να τις ανάγει στο ηθικό ύψος μιας τσούλας – νομίζω πως ο όρος του Dream περί «μουνιού νομίσματος» τους ταιριάζει καλυτέρα. Μια τσούλα ποτέ δεν εγκαταλείπει τη έντονη σχέση της με το σεξ είτε βρει τον Έναν είτε δεν τον βρει.

Είτε «η "τσούλα" (slut) στην αργκό του "χώρου" (με την ευρεία έννοια) είναι η γυναίκα-πρόκληση, όποια παίζει κομπολόϊ με τους άντρες, κατόπιν δικής της πρωτοβουλίας. .- Dolmance” είτε «είναι ένα άτομο ανεξαρτήτως φύλου που έχει το κουράγιο να ζήσει σύμφωνα με τη "ριζοσπαστική" πρόταση ότι το σεξ είναι ωραίο και η ευχαρίστηση είναι καλή -Wikipedia» είτε είναι μια σκλάβα που ευχαριστεί σεξουαλικά τον Κύριό της και τους φίλους Του, ο κοινός παρονομαστής είναι ότι είναι καυλιάρα και χωρίς αναστολές.

Αν δεν της χάρισε η φύση απλόχερα αυτές τις υψηλές αρετές – εμείς (εφ όσον βεβαίως έχει κάποιο ταλέντο) οφείλουμε να εμφυσήσουμε το υψηλό ιδανικό ν΄ ανοίγει τα πόδια προς τ’ αστερία χωρίς φόβο και πάθος.

Εκτός κι αν είμαστε μικροϊδιοκτήτες και φοβόμαστε μη μας κλέψουν στο πετρέλαιο.

Last edited: 26 Ιουνίου 2006
  7. gaby

gaby Guest

Για την διαδικασία εκπαίδευσης τσούλας με την BDSM έννοια:

αναρωτιέμαι, μήπως θα άξιζε να μάθει μία femsub να αποδέχεται ιδεολογικά και κυρίως να απολαμβάνει σεξουαλικά διπλές και τριπλές διεισδύσεις;

Ως έναν πρακτικό τρόπο για να μπει στην ψυχολογία και προδιάθεση τσούλας.

Last edited by a moderator: 26 Ιουνίου 2006
  8. Striker

Striker Regular Member

Εαν δεν εκπαιδευεται για τσουλα ικανοποιησης χωρις περιορισμους (unrestricted pleasure slut) ποιος ο λογος περα της ευχαριστισησ της ιδιας απο την εμπειρια? Αλλα απο ο,τι εχω δει σε αυτο το forum δεν εχουμε πραγματευτει τετοιου ειδους σχεσεων.
    Τωρα αν με καποιο τροπο το κερδισει και ο Κυριος της θελει να την ανταμειψει με αυτον τον τροπο, τοτε γιατι οχι?

9. gaby

gaby Guest

Για να φτάσει να είναι ανταμοιβή πρέπει να το έχει μάθει και να έχει μάθει να το απολαμβάνει προηγουμένως, κάτι που η ίδια η femsub και μη - τσούλα, δεν είχε λόγους ή ενδιαφέρον να κάνει από μόνη της. Ή έστω, είχε αναστολές.

Έχω την αίσθηση ότι η τσούλα είναι από τον ορισμό της τσούλα ικανοποίησης (αντρών εννοείται, όχι του εαυτού της) και ότι το αν θα είναι restricted ή unrestricted δεν εξαρτάται από την ίδια. Η εκπαίδευση τσούλας, μου φαίνεται αλλά μπορεί να κάνω και λάθος ότι είναι για να μπορεί η femsub να συμπεριφέρεται σαν (σαν = ως εαν) unrestricted ασχέτως αν οι συνθήκες ή ο Κύριός της θα της επιβάλλουν να είναι restricted.

Σχετικά με το είδος των σχέσεων που συζητάμε σε αυτό το φόρουμ, υποθέτω ότι συζητάμε με βάση τις εμπειρίες Μ/μας και τα ενδιαφέροντά Μ/μας και θαυμάσια πράττουμε.

Αφού όμως ανοίγουμε νήμα για την εκπαίδευση τσούλας, υποθέτω ότι αναφερόμαστε στην εκπαίδευση τσούλας και πώς μπορεί Κ/κάποιος να ξυπνήσει την τσούλα στην ψυχή και το σώμα μίας femsub και να την κάνει να λειτουργήσει σαν (σαν=ως εάν) τσούλα.

Επειδή το ερώτημα που έθεσα είναι πραγματικό και πραγματικά αναρωτιέμαι αν μία πολλαπλή διείσδυση μετά την κατάλληλη προετοιμασία θα ήταν ένα σύντομο και αποτελεσματικό μονοπάτι ως την τσούλα που ελοχεύει μέσα σε κάποιες femsub και δεν θα ήθελα να ακυρωθεί μέσα από λεκτικά παιχνίδια, το ξαναθέτω:

Ωστόσο, το αν μία διπλή ή τριπλή διείσδυση θα μπορούσε να είναι δώρο για μία ήδη τσουλοποιημένη femsub θα μπορούσε να συζητηθεί στο νήμα Υπάρχουν και οι επιβραβεύσεις

Last edited by a moderator: 26 Ιουνίου 2006
  10. Astarty

Astarty Contributor

Απαντάται συχνότατα και το τσούλικο που διψά για δική του ικανοποίηση. Ασπάζομαι τον παρακάτω ορισμό που παραθέτει ο KyriosG.
    Η τσούλα κοιτάζει το δικό της μουνί να ταϊσει, την δική της ανάγκη και επιθυμία να χορτάσει και μετά βλέπει ποιον έχει δίπλα της.

Κάποιες χρειάζονται πολλαπλές διεισδύσεις, σε κάποιες άλλες αρκεί να τις βγάλεις στο δρόμο με υγρό μουνί και την κοιλιά έξω. Σε μερικές άλλες, φυσικά ταλέντα, δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτε άλλο παρά μόνο τις αγγίξεις.

Αστάρτη

11. adelina

adelina Regular Member

Αν δεν ειχε ενδιαφερον, δυσκολα να ειναι τσουλα. αναστολες ναι, παντελης ελλειψη ενδιαφεροντος νομιζω οχι.
    νομίζω πως θα συμφωνησω με τον ορισμο της λαρας.
    η slut απολαμβανει, η ιδια η προσφορα ηδονης ειναι και ληψη για την ιδια και οχι μονο.
    δεν νομιζω να ειναι τσουλα καποια που δεν απολαμβανει η ιδια.
    κι αμα ειναι πια εκπαιδευμενη τσουλα δεν νομιζω να εχει σημασια αν ειναι ή οχι restricted. ειναι οτι κι οπως επιθυμει ο Ιδιοκτητης της να ειναι

12. Striker

Striker Regular Member

Πολυ σωστα, γι αυτο τον λογο και εκανα τον διαχωρισμο σχετικα με το τι ειδους εκπαιδευση εφαρμοζει ο Κυριος της αναλογα αν την θελει restricted ή unrestricted. Χωρις να το εχουμε αναλυσει μεχρι τωρα τον διαχωρισμο τον θεωρω σημαντικο απο ενα σταδιο εκπαιδευσης (προχωρημενο) και μετα.

Εδω προσπαθω να καταλαβω τι εννοεις. Τι θα πει σαν unrestricted ενω ειναι restricted. Η εκπαιδευση κατα την γνωμη μου απο ενα σημειο και επειτα πρεπει να ειναι προς την μια ή την αλλη κατευθυνση εαν δεν θελουμε ανεπιθυμητα αποτελεσματα ως προς την εκφραση σεξουαλικοτητας και ψυχικης ισορροπιας της femsub. Εκτος και αν εννοουμε διαφορετικα πραγματα με τους ορους restricted και unrestricted. Οποτε και ας δωσω την δικη μου οπτικη.

Restricted slut: Αυτη που ανηκει σε εναν Κυριο και εχει ως καθηκον την ικανοποιηση του υπηρετωντας τον αποκλειστικα. Ικανοποιωντας ειτε αμεσα τον ιδιο, ειτε επιλεγμενους απο τον ιδιο τριτους εαν αυτος το επιθυμει, ειτε οποιαδηποτε γενικοτερα επιθυμια του.
    Unrestricted slut: Αυτη που ανηκει μεν σε εναν Κυριο αλλα εχει ως καθηκον την ικανοποιηση παντοτε ολων των αντρων πχ. ενος κοινοβιου υπηρετωντας ολους. Σε αυτην την περιπτωση ολοι οι αντρες εχουν τοσα δικαιωματα επανω της οσα και ο Κυριος της.

Επειτα απο αυτην την διευκρινηση που φωτογραφιζει στο τι τελικα αναφερεσαι θα απαντησω απ'οσο τουλαχιστον γνωριζω οτι μια διπλη (θεωρω και τριπλη) διεισδυση δεν προσφερει απο μονη της το ζητουμενο που θετεις. Ωστοσο μπορει να αποτελεσει μερος μιας τετοιου ειδους εκπαιδευσης αλλα μοναχα εαν κατι τετοιο κριθει αναγκαιο (δεν ειναι παντα) για συγκεκριμενους λογους που εχουν να κανουν με την femsub.