Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

slut training

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος carissa[L_T], στις 14 Νοεμβρίου 2005.

1. wifes-sub-maid

wifes-sub-maid Regular Member

slut για μενα δεν ειναι μονο οταν δινει ο αφεντης /α την σκλαβα του/ο για σεξουαλικη εκμεταλευση απο 2-4 ατομα.Μια αφεντρα οταν μεταμορφωσει εναν male-slave σε fem-slut και τον ταπινωνει και εξευτελιζει χρισιμοποιοντας τον σεξουαλικα τοτε εχει δημιουργιση εναν male-slut. απολογουμε για τα ελληνικα μου αλλα δυστιχος δεν ξερω να γραφω σωστα λογο που εζησα χρονια στο εξωτερικο

2. adelina

adelina Regular Member

Δεν νομίζω πως μπορεί να γίνει slut training μέσα σε 4 τοίχους και μόνο με τον Αφέντη.
    μια σκλάβα μπορεί να λέει και να δείχνει απελευθερωμένη μέσα σ εκείνα τα στενά όρια, να νιώθει πως είναι slut αλλά αφου slut σημαίνει όπως αναφέρθηκε πιο πάνω μια σκλάβα χωρίς αναστολές, η οποία απολαμβάνει την ηδονή για την ηδονή και όχι επειδή είναι ερωτευμένη ή φοβαται να χασει τον αφεντη της κ.ο.κ. ακομη και η ιδια η σκλαβα δεν μπορει να γνωριζει αν αυτα που λεει ισχυουν αν δεν πραγματοποιηθουν.

3. MasterJp

MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

Επανάλληψη ... κλπ, κλπ...
    Πάρ' αυτα
    talking is different than walking, for A/all parts

4. Anatolikos

Anatolikos Regular Member

Η κλασική Ιστορία της Ο δεν είναι η απόλυτη καταγραφή της εκπαίδευσης για την οποία γίνεται η συζήτηση; Αν μάλιστα διαβάσετε το κείμενο, που έχει πολύ μεγαλύτερη ανάλυση της εξέλιξης των συναισθημάτων, νομίζω θα ’δείτε’ όλη τη διαδρομή!

5. crystal angel

crystal angel Contributor

Απάντηση: slut training

Το slut training έχει να κάνει με τον εξευτελισμό της υποτακτικής.
    Δεν νομίζω πως είναι εκπαίδευση που έχει να κάνει με την σεξουαλική απελευθέρωση, ώστε να μην έχει αναστολές η υπό γιατί ο όρος slut δηλώνει κάτι το υποτιμητικό.
    Στην διαφορετική περίπτωση πιστεύω θα χρησιμοποιούνταν ένας διαφορετικός όρος.
    Εκπαιδεύετε κάποια με αυτόν τον τρόπο ώστε να νιώθει και να γίνει μπροστά στα μάτια Του ταπεινωμένη, εξευτελισμένη, πουτάνα ένα κομμάτι κρέας για σεξουαλική χρήση.
    Είναι εκπαίδευση που έχει σκοπό να υποβιβάσει την υπό να την εξευτελίσει εντελώς.
    Δεν είναι τυχαίο πως ¨μέσα¨ για αυτήν την εκπαίδευση χρησιμοποιείτε το sharing, δημόσια σεξουαλική προβολή της σε γνωστούς και αγνώστους. Τα οποία όλα αυτά είναι πολύ σκληρά για μια γυναίκα (βάση της ηθικής που μεγαλώνουμε) και ειδικότερα για μια σκλάβα που θέλει να ανήκει μόνο σε Έναν.
    Είναι απαραίτητη η συμβολή για την εκπαίδευση και άλλων προσώπων έστω και σαν παρατηρητές.
    Ένας τρόπος για αυτή την εκπαίδευση είναι να εκδίδετε η υπό για κάποιο χρηματικό ποσό ¨πουτάνα¨. Να δίνετε και να χρησιμοποιείτε η υπό από άλλα άτομα για σεξουαλική εκτόνωση σαν ένα κομμάτι κρέας .
    Το πώς νιώθει μια υπό μπαίνοντας σε αυτή την εκπαίδευση ποικίλει.
    Για κάποιες μπορεί να είναι ένα πολύ δύσκολο όριο που στην πορεία μπορεί να αλλάξει και να της δίνει ευχαρίστηση.
    Η προσφώνηση slut ή τσούλα είναι υποτιμητική για μια sub και αυτή μπορεί να δίνει ικανοποίηση σε Έναν Κυρίαρχο.
    Πόσο όμορφο όμως ακούγεται στα αυτιά μας πολλές φορές αυτό υποτακτικές!!
    Δεν νιώθουμε όμορφα όπως και όταν μας λέει ¨πολύτιμη μου¨;

6. Incomplete_

Incomplete_ Contributor

"My precious" δηλαδή;   

7. crystal angel

crystal angel Contributor

Ναι έτσι καλέ μου  

8. G_E

G_E Contributor

Η τσούλα για μένα είναι τίτλος τιμής και πεμπτουσία της γυναικείας υπόστασης - κι ας μη μου κάθεται. Αλλά τα εχω ξαναπεί πολλές σελίδες πρίν.

9. kajira

kajira New Member

10. SM_Art_Lady

SM_Art_Lady Contributor

Re: Απάντηση: slut training

Αυτη η προσφωνηση αρεσει και σε πολλους υποτακτικους!
    Εγω τους φωναζω "πουτανιτσες" η "τσουλιτσες".
    Αυτοι να δειτε ναζια....
    Πεθαινω να τους βλεπω να προσπαθουν να με προκαλεσουν!
    Τυφλα να εχουν τα ναζια στο εργο "η Αλικη στο ναυτικο"!

11. SM_Art_Lady

SM_Art_Lady Contributor

12. Ηλίας

Ηλίας Guest