Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Somnophilia

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος alexandrica, στις 5 Νοεμβρίου 2021.

1. Master Electro-pain

Master Electro-pain Staff Member

Είναι άλλο, όμως, το ονειρεύομαι/καυλώνω/χύνω στον ύπνο μου, άλλο το ξυπνάω ερεθισμένος από χάδια και άλλο το ερεθίζομαι (ξύπνιος) στην σκέψη πως με χρησιμοποιούν καθώς κοιμάμαι...

2. espimain

espimain Contributor

Αυτό συμβαίνει στις γυναικείες ονειρώξεις, όπου δεν είναι πάντα εμφανής ο οργασμός.
    Ο κάθε ένας γκαυλώνει στον ύπνο ή στον ξύπνιο του, ανάλογα με αυτό που του αρέσει.
    Σε κάθε περίπτωση δεν είναι κινκιά.
    Όλα αυτά είναι αντιδράσεις του θυμικού σε όνειρα και φαντασιώσεις.

3. Master Electro-pain

Ουδέποτε αναφέρθηκα σε... κινκιά!  
    Σας τόνισα πως είναι άλλο η ονείρωξη και άλλο ο σεξουαλικός ερεθισμός από την χρήση, ο οποίος άπτεται της υποτακτικής φύσης.

Όπως διαφορετικά πράγματα είναι οι αντιδράσεις του θυμικού σε φαντασιώσεις με τις αποκρίσεις της λίμπιντο σε πραγματικές καταστάσεις, όπως συχνά αναφέρεται στα λινκ που, αρχικά, παρέθεσα.

4. espimain

espimain Contributor

Εγώ όταν αναφέρθηκα αρχικά στις κινκιές, δεν απευθυνόμουν σε εσάς αλλά σχολίαζα το εισαγωγικό μήνυμα του νήματος, όπου γίνεται σαφής αναφορά στο κίνκι.
    Εσείς εμπλακήκατε σε συζήτηση μαζί μου.
    Όταν κάποιος λέει πως ένα πράγμα είναι κινκιά και άλλος το αμφισβητεί, ουσιαστικά αποδέχεται ότι πρόκειται για κάτι τέτοιο.
    Έχουμε γεμίσει με θεωρίες ξεχειλώματος του BDSM και αυτή είναι ακόμη μία.
    Η ονείρωξη και η φαντασίωση BDSMική διεργασία, καλά πάμε.
    Άντε με το καλό να εντάξουμε και την πρωινή στύση στο BDSM.  

Last edited: 6 Νοεμβρίου 2021
  5. Master Electro-pain

Τελευταία απόπειρα:

BMW 525 - Μοντέλο της γνωστής Βαυαρικής Αυτοκινητοβιομηχανίας
    BWV 565 - Τοκάτα και Φούγκα σε Ρε ελάσσονα, του Γιόχαν Σεμπάστιαν Μπαχ

6. bumblebee

bumblebee Contributor

Αυτο φετίχ δεν είναι σπάνιο. Το εχω συναντήσει όχι μόνο κατα τον υπνο, αλλά με τη τεχνητη συμφωνημένη πρόκληση μέθης.

7. margarita_nikolayevna

margarita_nikolayevna owned Contributor

Η αλήθεια είναι πως η απαλλαγή από κάθε ευθύνη είναι - για κάποιους από μας - όχι αφροδισιακό αλλά το απόλυτο unleash του ερωτικού μας είναι  
    Βέβαια, προσωπικά, όπως μου έμαθε η ιστορία του Μεγαλέξανδρου και το bdsm, σε περίπτωση γόρδιων δεσμών, ότι δεν λύνεται, κόβεται.  

8. Stalker

Stalker Not a very nice guy Contributor

Δεν πατάει σε προυοπάρχουσα φαντασίωση, ανακαλύπτεται στην πράξη.
    Οταν επί παραδείγματι την έχεις κοιμήσει στο σπίτι σου και ξυπνάς πρώτος, με κείνη τη ξεκούδουνη-και σε άλλες περιπτώσεις ενοχλητική-πρωινή στύση, την οποία δεν αφήνεις να πάει χαμένη, πραγματοποιώντας κατευθείαν διείσδυση πριν προλάβει να ξυπνήσει.

9. alexandrica

alexandrica princess

Χμ. Έχω κάποιους ορισμούς στο μυαλό μου, όμως θέλω να δω κατά πόσο απεχουν από την πραγματικότητα.
    Τι σημαίνει kink?
    Τι διαφορά έχει με το φετίχ;
    Και η φαντασίωση πώς συνδέεται με όλα αυτά;
    Η υπνοφιλία πού θα κατατασσόταν;

10. espimain

espimain Contributor

Ότι σχόλιο είχα να κάνω σχετικά με τα όσα γράφτηκαν έως τώρα, στο νήμα που ανοίξατε, το έκανα, όσο ξεκάθαρα μπορούσα.

11. AlexSweetSub

AlexSweetSub New Member

Μου είχε κάνει κάτι αντίστοιχο μια κοπέλα κάποτε..

Ξύπνησα νιώθωντας το δάχτυλο της στο κωλαράκι μου.. το καυλί μου σηκωμένο και γω μεταξυ ύπνου και ξύπνιου..από τις πιο γλυκές και καυλωτικές εμπειρίες που είχα

12. grboy2022

grboy2022 Regular Member

Το είχα "βιώσει", δεν είναι κατάλληλο ίσως το ρήμα, πολλές φορές στο ύπνο μου αυτό χωρίς ονείρωξη. Έβλεπα συνέχεια ότι ήμουν με τη κουνιάδα μου και φλερτάραμε ή φασονώμασταν ασταμάτητα! Ήταν κάτι τόσο αληθινό που από τη πολύ ένταση ξύπναγα.

Χωρίς να γνωρίζω γιατί φυσικά σταμάτησε νε συμβαίνει αυτό πριν 2-3 χρόνια. Προσπαθώ να τη φέρνω στο μυαλό μου όταν πέφτω για ύπνο αλλά δε έχει ξαναγίνει γμτ! Φυσικά έχω τρελό κόλλημα με τη συγκεκριμένη! Τώρα πώς να το λέμε αυτό δε ξέρω, το αίσθημα πάντως είναι απόλυτο!

Μακάρι να είχαμε τον di caprio από τη γνωστή ταινία να μας έφτιαχνε κάθε βράδυ @alexandrica .

Πραγματικά τι μας απασχολεί πώς το λέμε, φτάνουν οι ταμπέλες σε όλα, μας περιορίζουν!