Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Somnophilia

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος kathavra, στις 2 Οκτωβρίου 2014.

1. Black Butterfly

Black Butterfly Αηδιασμένη

Το κορυφαίο είναι να αποκοιμηθεί η άλλη, την στιγμή που εκείνος αγκομαχάει για να αποδείξει πόσο μεγάλος εραστής είναι. 

2. Nemo

Nemo Nemo D/s Jongleur

Ας θελήσει να εισβάλλει και της δίνω και διεύθυνση.

3. ManMasterFirst

ManMasterFirst Ποτέ μη λες ποτέ Μπορεί να εκπλαγείς...

Είναι ποτέ δυνατόν ?

4. Siren_Peisinoe

Siren_Peisinoe Ανενεργή επί του παρόντος.

αμε.... οποτε εκει αρχιζεις και σκεφτεσαι: νερο δεη πληρωσα , ιντερνετ τον αλλο μηνα.. αυριο εχω να παω στη τραπεζα το απογευμα για καφε με τα παιδια ...
    πωωω ακομα εντεκα ειναι;; δε τον κοβω να τελειωνει συντομα.. ας παιξω κανα παιχνιδι στο κινητο....

5. Black Butterfly

Black Butterfly Αηδιασμένη

Είναι. Αλλά έχει και τα καλά του. Ένα φεγγάρι είχα σούπερ λάμψη στο δέρμα, από την τόση ξεκούραση.  

6. ManMasterFirst

Φαντάζομαι πως αστειεύεσαι, το θεωρώ αδύνατον να συμβαίνει. Εδώ μιλάμε για το άκρον άωτον της αναισθησίας και από τις δύο πλευρές.

7. ManMasterFirst

Κορίτσια με έχετε τρελάνει με αυτά που γράφετε!

8. _DaRkNiGhT_

_DaRkNiGhT_ femdom art

Υπαρχουν μερικες φορες, που εισαι πτωμα από ολη την μερα και αρχιζεις και κανεις ερωτα και αποκοιμιεσαι εκεινη την ωρα, τα κορμια ενωμενα και εισαι μεσα της, ξυπνας ωρες μετα, μουσκεμα, παντου, με τεραστια χαμογελα. Απολυτη αισθηση!

9. ManMasterFirst

Την επόμενη φορά θα δοκιμάσω να σκέφτομαι την εφορία, τις επιταγές, τους λογαριασμούς, τις κοπέλες του βενζινάδικου, τη φουρνάρισσα, το φαναρτζή, κ.τ.λ. !
    ΜΑ ΟΧΙ ΔΕΝ θα το κάνω.
    Δεν κάνω sex διεκπεραιωτικά!
    Κάνω sex γιατί το θέλω και το θέλει....
    Εάν μου κοιμηθεί την ώρα που κάνουμε sex ή εάν δεν συμμετέχει αλλά σκέφτεται άλλα, θα πάει αμέσως από εκεί που ήρθε....

10. Tenebra_Silente

Tenebra_Silente Contributor

Σαν ο ξενέρας του φόρουμ ( πλέον είναι πασιφανές και γιατί να το κρύψουμε άλλωστε )...δεν έκανα ποτέ, ούτε πιστεύω ότι θα κάνω ποτέ σεξ σε (με) κάποια ενώ κοιμάται, η αν είναι μεθυσμένη...Ήθελα πάντα να καταλαβαίνει τι κάνει και με ποιον...Καλά να καταλαβαίνει, δεν σημαίνει να το νιώθει...Με την οδοντογλυφίδα μου δύσκολα θα ένιωθε η οποιαδήποτε...για αυτό πάντα πριν κάνω σεξ, τις βάζω να τρώνε φαγητά που καρφώνονται στα δόντια...Τουλάχιστον για να είναι χρήσιμο σε κάτι το κατσαβιδάκι χαχαχα... 

11. Siren_Peisinoe

Siren_Peisinoe Ανενεργή επί του παρόντος.

Καλά ναι έβαλα λίγη υπερβολή στο όλο θέμα, όχι όμως ότι δεν έχει συμβεί να βαρεθώ γιατί ο άλλος είναι αμέτοχος ή χλιαρός παρά τις προσπάθειες μου να ζωντανέψω την κατάσταση...

12. falcon

falcon New Member

Πάρα πολύ ερεθιστικό.. μόνο που αναποφευκτα θα ξυπνήσει...
    Αν ομως απλά τη θαυμάζεις και ξαφνικά νιωσει κατι καυτό στα χειλια της ή όπου αλλου θες τοτε θα ξυπνησει εκεινη τη στιγμη και θα της αρεσει πολύ...
    Αυτά όμως είναι στιγμες που δεν ειναι για χόρταση... χαχαχ
    Ειναι αυτα τα περίεργα που μας ερχονται και κανουμε ...