Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Somnophilia

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος kathavra, στις 2 Οκτωβρίου 2014.

1. hecate

hecate Regular Member

αν ήμουν τόσο δογματική δεν θα έλεγα "πιθανόν." η συναίνεση, δυστυχώς, όπως έχει φανεί σε διάφορα νήματα στο φόρουμ, δεν θεωρείται από όλ@ προϋπόθεση. γι'αυτό την τονίζω. και όχι, η συναίνεση δεν προϋποθέτει πάντα συνείδηση, αν και θα έπρεπε.

2. lizard_

lizard_ his only purpose is A's pleasure

@Tenebra_Silente φιλε αν φαω καμια μηνυση θα σουρθω... αντε τωρα να εξηγησεις σε νορμαλ ... τετοια πραγματα...

3. Tenebra_Silente

Tenebra_Silente Contributor

Χαχαχα, αχρείαστος να σου είμαι...Αλλά αν χρειαστείς στείλε πμ και εγώ δίπλα σου...Αλλά καλύτερα μήνυση να μην τι φας...Και επειδή ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να σου τύχει...Γνώμη, την συγκεκριμένη "καύλα" όσο μπορείς, απέφευγε την...Και στο γράφω επειδή μου φαίνεσαι ΟΚ άνθρωπος και όχι κανείς μαλάκας...Φύλαγε τα ρούχα σου, για να έχεις τα μισά φίλε μου... 

4. _DaRkNiGhT_

_DaRkNiGhT_ femdom art

αστα αυτά τώρα, βιάστηκες το βράδυ τελικά;

5. Tenebra_Silente

Προσπάθησε, αλλά ξύπνησα και χάλασε το σκηνικό...Τώρα την έχω στην εισαγγελία...Φώναξα τους μπάτσοι και την πάνε αυτόφωρο χαχαχα...Έτσι για να μάθει να πάει να με πηδήξει ενώ κοιμάμαι χαχαχα  

Last edited: 4 Οκτωβρίου 2014
  6. lizard_

το συγκεκριμενο δεν το κανω με καποια που δεν ξερω.... αλλα γενικοτερα το ειπα... δεν ξερεις σε τι τρελη μπορεις να πεσεις ποτε...

7. _DaRkNiGhT_

_DaRkNiGhT_ femdom art

κρίμα και είναι και σκ  

8. lizard_

πλακα πλακα εγω που εχω φαει κλωτσια στ @@ κιμησμενος θα μπορουσα να βγαλω κανα φραγκο...

9. Tenebra_Silente

Ακριβώς, για να φάει το ΣΚ στην ψυρού...χαχαχα... 

10. Tenebra_Silente

Ρε συ κάκιστε...για φράγκα θα σου βρω άλλο τρόπο...Στον ύπνο τα καρύδια είναι πιο ιερά... 

11. lizard_

κοιτα μην ξεχασεις το στραπ στ αμαξι και σε σταματησουν τιποτα μπατσοι και σου πουν ανοιξτε παρακαλω πισω και μεινουν καγκελο χαχαχαχαχαχχαχα

12. Tenebra_Silente

Εδώ μ' έχουν σταματήσει για να μου ζητήσουν το δίπλωμα οδήγησης ( χαλαρά μετά τα μεσάνυχτα ) και εγώ βγήκα από τ'αμάξι φούστα, μπλούζα 13ποντο και το βανιλλάκι μου με αρβύλες, αντρικό κουστούμι και γραβάτα...Μισοκοιμισμένη (οι μαλθάκες με κοψαν πάνω που πήγαινα να την πηδήξω στον ύπνο της...και να δεις ζόρι που είχα τραβήξει, για να κάτσω με τέτοιο τρόπο που να μην την ξυπνήσω...Καλές οι σφυριές που τις είχα ρίξει πριν - γιατί μόνο μπούφλες και μαστιγώματα δεν μας φτάνουν - )...Είχαν μείνει παγωτό...Με κείνη που ήταν ντυμένη αντρικά βέβαια, όχι με μένα χαχαχα...

Υ.Γ. Το στραπ το είχα ξεχάσει στα οπίσθια της...ήταν σε "τιμωρία" επειδή δεν μου είχε γυαλίσει τέλεια τις γόβες χαχαχα...

Άιντε, εγώ εκτός θέματος τέλος...( προσπαθώ σε κάθε απάντηση, να γράψω και κάτι σχετικό με το νήμα, αλλά το ρεπερτόριο των ηλιθιοτήτων μου τέλειωσε χαχαχα )  

Last edited: 4 Οκτωβρίου 2014