Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Somnophilia

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος kathavra, στις 2 Οκτωβρίου 2014.

1. Lost Hours

Lost Hours Regular Member

Μου έχει ζητηθεί τέτοιο σκηνικό στο παρελθόν και το έκανα αρκετά συχνά...μου το περιέγραψε ως μια ονειρική κατάσταση, από τα αγαπημένα της

Μου έχει τύχει να.ξυπνάω με τον πουτσο μου σε στόμα άλλης, αδιάφορο, πρώτα καφές και τσιγάρο και παράλληλα πιπα  

2. idiry8mos

idiry8mos dare... feel it

Θα χαιρομουν να ειμαι ο ξαφνικος και αναπαντεχος γαμιας. σου, στην προκειμενη περιπτωση  

3. idiry8mos

Η αισθηση ειναι κορυφαια και για την κοιμισμενη και για τον ξυπνιο (και αντιστροφως) η προσποιηση του αντικειμενου ειναι το απολυτο παιχνιδι καβλας. Ειδικα οταν αρχιζει να βογκαει και να συσπαται αβουλα

4. Siren_Peisinoe

Siren_Peisinoe Ανενεργή επί του παρόντος.

Πως φαίνεται οτι διαβάζεις οτι σε βολευει όμως....

5. idiry8mos

περα απο την πλακα, και χωρις να θελω να σε προσβαλω, μου αρεσε το σχολιο σου και το πνευμα σου   ειναι αυτονοητο οτι αστειευτηκα. Ελπιζω   Ειναι αυτο το <ξαφνικα> που με πυροδοτησε. Ολα καλα λοιπον?

6. brenda

brenda FU very much

Αν αποκτήθηκε συναίνεση λοιπόν σε ανύποπτο χρόνο, τότε δεν είναι βιασμός, αλλά είναι τόσο απολαυστική η αρχική αίσθηση που δεν πολυκαταλαβαίνεις τι ακριβώς γίνεται και το βιώνεις με τις αισθήσεις σου σε αντίστοιχη κατάσταση.
    Υπερκαυλωτική ιδέα!

7. Siren_Peisinoe

Siren_Peisinoe Ανενεργή επί του παρόντος.

Αυτονόητο εδώ μέσα, όχι δεν είναι. Ούτε κατά τη γνώμη μου έδειχνε το σχόλιο σου κάπου την διάθεση για αστεϊσμό.
    Όλα καλα εφόσον είχες την καλη διάθεση και εξηγήθηκες  

8. Dark_Explorer

Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

Οντέ κοιμούμαι δε θέλω καν να με ακουμπάνε (καλά, κι όταν είμαι ξύπνια   )
    Στο αντίστροφο, κάτι έχω κάμνει. Το κάτεχε βέβαια το άτομο εκ των προτέρων.

9. brenda

brenda FU very much

Αυτό με το ακούμπισμα, όμως, πέρα από την πλάκα, είναι πολύ σημαντικό.
    Ανήκει στα απλά ανθρώπινα, άμα τ΄αρνιόμαστε, κάτι σημαντικό χάνουμε, η ανταλλαγή ενέργειας γίνεται και έτσι.
    Εγώ είμαι πολύ ακουμπησιάρα και θέλω την φυσική επαφή, σε όλες μου τις σχέσεις, θεωρώ ότι δεν γίνεται χωρίς αυτήν.
    Σε ότι αφορά τον ύπνο δε, γατζώνομαι πάνω στον άλλον, χάνομαι, μου είναι πλέον απαραίτητη η σωματική επαφή.
    Οπότε, δυστυχώς, με τον σύντροφό μου, δύσκολα θα πιστέψω ότι είναι επίθεση, ή βιασμός, ή ο,τιδήποτε ''δυσάρεστο''.
    Αλλά πραγματικά, τα πρωϊνά που ανοίγεις τα μάτια σου και βρίσκεσαι εν μέσω συνουσίας (με κάποιον τρόπο), είναι απίστευτη αίσθηση! 

10. Dark_Explorer

Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

Σε παρακαλώ με τόσο καύσωνα να μου λες για γατζώματα  

11. brenda

brenda FU very much

Δεν έχει χοντρούς τοίχους το μιτάτο? 
    Θα λιώσουμε, πωπωπωπω!  

12. lizard_

lizard_ his only purpose is A's pleasure

κατ' εμέ είναι και ένας καλός μετρητής επιπέδου ζαβομαρας...