Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Somnophilia

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος kathavra, στις 2 Οκτωβρίου 2014.

1. miker

miker Regular Member

Εγω ρε παιδια με την ανασα τις και μονο θα ξυπνησω! Οχι να μα ακουμπησει κιολας!

2. Lazycat

Lazycat Αριστόγατα

Κακοσμία στόματος;

3. miker

miker Regular Member

εαν εχει φροντισει απο το βραδυ να πιει το "γαλα" τις, οχι!

4. (συγκεκριμένα) ακουμπίσματα και αγκαλιές, πριν, μετά ή κατά το ξύπνημα, γλυκό πράγμα
    την ώρα, όμως, που βαραίνει πολύ η νύστα ή επείγει μια δουλειά ή απλώς ούσα ζαβή όσο δεν πάει, ανεξαρτήτως καιρού (ως είθισται)
    ... πιθανή αιτία πολέμου

Last edited: 23 Ιουνίου 2016
  5. lizard_

lizard_ his only purpose is A's pleasure

crying...  

6. 'Οταν λες "γάλα"....;

7. afenthsbikys

afenthsbikys αφεντης ντινας απο σημερα

μου χει κανει πιπα το βικακι πρωι την ωρα ποθυ κοιμομουν ξυπνησα αλλα τετοιο ξυπνημα δεν υπαρχει αλλη καυλα.ανοιξα τα ματια εμεινα ακινητος κ σε λιγο χρονο αδειασα.απ τη μερια μου εχω παιξει με το γατακι της φρεσκοξυρισμενο κοιμοταν κ βογκαγε νομιζε οτι τ εβλεπε στον υπνο της

8. miker

miker Regular Member

Ειστε πολυ ωραιος κυριε!

9. Brigitte

Brigitte Contributor

Τέλειο ❤️