Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Sperm @

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος MrEntropy, στις 7 Σεπτεμβρίου 2020.

1. MrEntropy

MrEntropy Regular Member

Θείος/Θεία στην απέξω? Δεν είναι σωστό!!

2. Πρόσωπο, στόμα. Κωλο να τρέχουν καθώς περπατάς και ταυτόχρονα να ντρέπεσαι και να χαίρεσαι που τον νιώθεις ακόμα μέσα σου.

3. Nickname

Nickname Όμορφος, έξυπνος και μετριόφρων Contributor

Το έχω γράψει σε κάποιο άλλο νήμα αλλά το ξαναγράφω εδώ, στο σωστό μέρος.

Χύσιμο στον κώλο και σφήνα, χύσιμο στο μουνί και ταμπόν. Έξοδος για φαγητό αμέσως μετά χωρίς κιλοτάκι.
    Αυτό που μου έμεινε από εκείνη τη μέρα είναι ότι η μπριζόλα ήταν για τον πούτσο  

4. Nickname

Από μόνο του δε μου κάνει. Το ιδανικό για μένα θα ήταν στο στόμα, φροντίζοντας να πνιγεί. Και η συνέχεια επί του πατώματος  

5. Brt

Brt #ολαπολυ

Αχ ναι, deep throat, πνίξιμο, σάλια, σπέρματα να τρέχουν και μετά πάτωμα...βάλε και μια χρυση βροχή...χαμος. Ωραία πράγματα, τι είναι η ζωή, αυτές οι μικρές απολαύσεις  

6. Nickname

Ναι, είμαι δοτικός άνθρωπΑς

7. Brt

Brt #ολαπολυ

Μα τι γλυκοοοος. Τωρα σκέφτηκα να γίνεται όλο αυτό και να φοράει μάσκα. Μέσα σε όλα, να πνίγομαι και στα γέλια      

8. Dark_Explorer

Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

Στο στόμα του  

9. Nickname

Από την παραγωγή στην κατανάλωση

10. kinvara

kinvara Δική Του Contributor

Πατουσακια  

11. SirG

SirG Premium Member

Πατωμα να τα γλυψει
    Προσωπο
    Στηθος
    Σαν σως πανω σε φαγητο

12. Kentavros

Kentavros Owned by Mistress Kits

Αν ειναι καλο παιζααακι, τοτε στην πιπιλα της!