Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

spitting

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος someone, στις 27 Φεβρουαρίου 2012.

1. gazza

gazza Regular Member

Δεν μου βγει ποτε να το κανω....απαξιωτικο τα μαλα το θεωρω.. 

2. Brigitte

Brigitte Contributor

M' αρεσει παρα πολυ και να το κανω και να μου το κανουν..και εννοειται στο προσωπο φυσικα! Το θεωρω μεγιστη ξεφτιλα και γουσταρω τρελα!
    Ορισμενες φορες το κανω επιτηδες για να τον εξαγριωσω ακομη περισσοτερο και να με σαπισει.. 
    (ειδικα οταν με βαζει να τα γλυψω απο το προσωπο του μετα και σε συνδυασμο με το νευριασμενο του βλεμμα...ΚΟΛΑΣΗ  )

3. Κάτσε περίμενε γιατί τώρα ανοίγεται ένας ολόκληρος νέος κόσμος μπροστά μου!!!!!!! Δηλαδή μπορώ να το κάνω κι εγώ στον κυριαρχο μου!!!!!!!!!!?? ???????!!!!!fuck! !!!!!!!!!!!!!!!! FUCK GIRL!!!!!!!!!!! I LOVE YOU!!!!!!!!!!!!!

4. ωχ άντε πάλι, την κάτσαμε τη βάρκα  

Last edited: 27 Ιουλίου 2016
  5. MasterJp

MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

@sokolata : έχω βάσιμες υποψίες ότι ανησυχώντας λιγότερο για την αυτοεικόνα σας θα απολαμβάνετε πολύ περισσότερο.

6. Μπα δεν νομίζω. Στο μυαλό μου Τα έχω πολύ όμορφα και τακτοποιημένα το τι απολαμβάνω και σε ποια κατάσταση ακριβώς.

7. MasterJp

MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

@sokolata : ακριβώς γι' αυτό, δικό σας το μυαλό όπως και η αυτοεικόνα φυσικά, το ίδιο και η απόλαυση.