Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Squirting και κυριαρχια

Συζήτηση στο φόρουμ 'Γυναικεία Κυριαρχία' που ξεκίνησε από το μέλος ale_lic_femd, στις 13 Νοεμβρίου 2016.

1. energizer7

energizer7 Regular Member

Σκοπος ομως ειναι να βρεις μια Κυρια που μεσα απο την επικοινωνια , πρωτιστως , να μπορειτε να προχωρησετε . Ειδαλλως θα νιωθεις παντα ενα κενο ψυχικα και θα εισαι μονιμως στο ψαξιμο

2. ale_lic_femd

ale_lic_femd New Member

Πολυ σωστη σκεψη! Νομιζω οτι καποια που θα εχει υπομονη και εμπειριες μπορει να βοηθησει στο θεμα..γιατι οπως ειπα δεν εχω πολλες εμπειριες δυστυχως..

3. energizer7

Και για να νιωσεις ολοκληρωμενος , μην ανοιγεσαι αμεσως , αλλα δινε λιγο χρονο και τις πληροφοριες λιγες λιγες . Μην τα λες ολα και μην τα δινεις ολα ετοιμα . Ανακαλυπτοντας τον αλλον μεγαλωνει και παρατεινεται η καυλα

4. energizer7

Στα λεει ενας ανθρωπος που μπροστα του γυναικειου αιδοιου που squirt-αρει , απλα προσκυναει

5. dina

dina Σκλαβα της Brt Contributor

Σορρυ αλλά εγώ διάβασα το εξης:
    "Κυρία...Κυρία...διαλέξτε εμένα!
    Κάνω πολύ καλό στοματικό!"

6. ale_lic_femd

ale_lic_femd New Member

Δεν νομιζω να αναφερα πουθενα οτι κανω καλο στοματικο,απλα αναφερθηκα στο αν αυτο που κανω ειναι στα φετιχ ή στην επιθειμια να εχω μια Κυρια.Απλη κουβενα κανουμε εδω δεν κανω αναζητηση μεσω ενος ποστ πιστευω.

7. Αν δεν εγραφες αυτά που εχω τονισει με κεφαλαια,θα χαρακτηριζοσουν φετιχιστης.
    Τα τελευταια όμως σε μετατρεπουν και σε υποτακτικο.
    Συμφωνω δηλαδή με την αποψη του ilias1

8. Ηταν κατι πραγματικα σημαντικο αυτο που ειπες   Για καποιο λογο σε αυτο το φορουμ βλεπω να ηχεί στα αυτα καποιων πολυ τραγικο το να εισαι φετιχιστης.

9. Siren_Peisinoe

Siren_Peisinoe Ανενεργή επί του παρόντος.

Όχι, θέλουμε ειλικρίνεια απλως.
    Οι περισσότεροι φετιχιστες παριστάνουν οτι είναι κάτι που δεν είναι. Αυτό δημιουργεί τη σύγχυση.

10. angel42

angel42 Regular Member

Ακριβώς... Οι σταράτες και ξάστερες εξηγήσεις είναι το ζητούμενο... Είναι οι μόνες δε που δύνανται να φέρουν σε μία λειτουργική επαφή ένα Κ με ένα φετιχιστή για αμοιβαία ικανοποίηση. Πχ κάποιος που είναι φετιχιστής με την ποδολατρεία αλλά δεν επιθυμεί να ελέγχεται αν έχει τη μαγκιά αντί να κάνει τον υποτακτικό και να Με εκνευρίσει για το χρόνο που χάνω στην εξερεύνηση μίας ανύπαρκτης κατάστασης, να ξεκαθαρίσει ότι το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι τα πόδια, ούτε καν τα πόδια Μου -μιας και ούτε καν τα έχει δει. Και μιας που κι Εμένα Μου αρέσει να Μου λατρεύουν τα πόδια Μου, μπορεί και να αποφασίσω να κάνω κάποιες συναντήσεις με μόνο αντικείμενο αυτό το σκοπό για όσο Μου είναι και για όσο του είναι επιθυμητό... Αυτό έως και σχέση με διάρκεια μπορεί να δημιουργήσει με επίκεντρο την ανταλλαγή ικανοποίησης ως προς την ποδολατρεία... Αν όμως Μου λέει παπαριές καμαρωτές περί υποταγής με μόνο σκοπό να φτάσει στα πόδια Μου, είναι απόλυτα λογικό ότι μόλις διαπιστώσω ότι παπαριές Μου έλεγε, να τον διαολοστείλω και με συνοπτικές αλλά και με εκδικητικές διαδικασίες ανάλογες του χρόνου που Έχω χάσει... Ναι μη σας φοβίζει η λέξη "εκδικητικότητα". Το "μαλάκα θα σου αλλάξω τα φώτα για το κοροϊδιλίκι" είναι θεμιτότατη αντίδραση εξισορρόπισης στην προσέγγιση εκμετάλλευσης που σου έγινε χωρίς τη γνώση και συναίνεσή σου... Α

11. underherfeet

underherfeet πέρα βρέχει Contributor

Πολύ σωστό.
    Υπάρχει όμως μια προϋπόθεση, να ξέρει αυτός που έχεις απέναντί σου τι ακριβώς είναι και τι ζητά.
    Αυτό όμως δεν είναι δεδομένο, πολλές φορές ούτε ξέρει, ούτε ξέρει πως δεν ξέρει τι ακριβώς είναι και αν δεν σχετισθεί και δεν αποκτήσει εμπειρίες μπορεί και να μην το καταλάβει ποτέ...

12. angel42

angel42 Regular Member

Πολύ σωστά... Αλλά τι πιο καθαρό και ξάστερο από το "Είμαι ανίδεος, είμαι άσχετος, στ' αλήθεια δε γνωρίζω τι θέλω, δεν έχω εμπειρίες, νομίζω ότι μου αρέσει αυτό αλλά δεν είμαι και σίγουρος γιατί δεν το έχω ζήσει κ.λ.π... Δε νομίζω ότι υπάρχει άνθρωπος που αν είναι ειλικρινής με τον εαυτό του και στη συνέχεια μαζί σου, θα φτάσει ποτέ στο "δεν ξέρω πως δεν ξέρω τι ακριβώς είμαι"... Ξέρει...

Η πλήρης περιγραφή των δεδομένων δίνει και σε Εμένα και σε Όποιον/ Όποια τη δυνατότητα, αν υπάρχει ο χρόνος και η διάθεση να ειπωθεί "κόπιασε να σου δείξω μερικά πράγματα"... Θα ξέρω όμως ποιός είναι ο λόγος της επαφής και της επικοινωνίας... 'Αλλη αντιμετώπιση και επένδυση κάνω σε κάποιον που γνωρίζω εκ των προτέρων ότι "ψάχνεται" και άλλες απαιτήσεις έχω... Μου δίνει επίσης τη δυνατότητα αν δεν Έχω το χρόνο ή τη διάθεση να αρνηθώ ευγενικά και να μη χάσει ούτε εκείνος το χρόνο του, ούτε κι Εγώ το δικό Μου... Αυτό για Εμένα είναι στοιχείώδης σεβασμός προς τον εαυτό και προς τους Άλλους... Η ασέβεια και η κουτοπονηριά έχει επιπτώσεις... Α.