Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Statuses

Συζήτηση στο φόρουμ 'Νέοι στον χώρο του BDSM' που ξεκίνησε από το μέλος kinkynik, στις 11 Ιουνίου 2017.

1. kinkynik

kinkynik Guest

Με πάνω απο 4-5 αλλαγές στην Ελλάδα αρχίζουν να σκέφτονται "γιατί φεύγει αυτός, θα μου φύγει και μένα σε 1 χρόνο, άρα δεν τον προσλαμβάνω".
    Αλλά ναι για να μην ξεφύγουμε απο το θέμα, οι περισσότερες τοποθετήσεις συμφωνούν με τον ετεροπροσδιορισμό μέχρι στιγμής.

2. milgeo69

milgeo69 Regular Member

Παιδιά είναι αποκλειστικά δική μου η ευθύνη για την εκτροπή του θέματος. Ό,τι έγραψα ισχύει μόνο για τα εργασιακά... Περί bdsm δεν έχω ιδέα.....  

3. Lady Nawashi

Lady Nawashi ...I'll whip your body and kiss your soul...

Για μένα αυτό δηλώνει απροθυμια. Τι σημαίνει όχι πολύ έμπειρη για να την πλασω όπως θέλω εγώ;
    Αν θέλεις έναν άνθρωπο να σου δίνεται ακριβώς όπως θα ορίσεις εσύ, με τον τρόπο που θες εσύ, το αν είχε πριν από εσένα 2 ή 20 Μαστερς δεν θα έπρεπε να παίζει ιδιαίτερο ρόλο.
    Υποτίθεται ότι επιλέγεις (στο δικό μου το μυαλό τουλάχιστον) έναν άνθρωπο για το μυαλό του, τον χαρακτήρα του και ναι, και τα φυσικά του χαρακτηριστικά (μην γελιομαστε) και με την επιλογή σου αυτή, επιλέγεις να ασχοληθείς και μαζί του. Αν είναι να το κάνεις "half baked" και αν δεν έχεις την διάθεση να κοπιασεις ή αν φοβάσαι ότι δεν θα τα καταφέρεις γιατί εκείνη θα έχει παραπάνω εμπειρίες, καλύτερα να μην το κάνεις καθόλου.

4. Lady Nawashi

Ας με σχωρεσει ο νηματοθετης, μα δεν άντεξα  

Εντάξει λοιπόν @milgeo69, αύριο στις 9 η δική, έσω έτοιμος  

5. milgeo69

milgeo69 Regular Member

Αναμένω την επίδοση του κατηγορητηρίου.... χαχαχα  

6. kinkynik

kinkynik Guest

Δεν υπάρχει ούτε κατηγορητήριο, ούτε κατήγοροι. Μην κάνουμε αυτά που κοροϊδεύουμε κιόλας.
    Ελεύθερο forum είναι (εγώ έτσι το βλέπω) και το ότι ξεκινάει ένα νήμα δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να κάνει branch.

@milgeo69 άνοιξε ένα νήμα σχετικό με BDSM και εργασιακό περιβάλλον, είμαι περίεργος να δω αν υπάρχει κάτι τέτοιο !
    (άσε που μπορεί να μπούν και τίποτα prodommes και να έχει και πλάκα)

7. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Χοτ ζήτημα που απασχολεί αρκετό κόσμο. Το κατά πόσο προσεγγίζουν έμπειρα υπό κτλ τα Κυριαρχικά στατους, ή την "πέφτουν" γενικά ανεξάρτητα από την ταμπέλα.

8. milgeo69

milgeo69 Regular Member

Υπόσχομαι να το κάνω σύντομα...

9. kinkynik

kinkynik Guest

Και το ανάποδο ισχύει, το κατά πόσον έμπειρα Κυριαρχικά προσεγγίζουν άπειρα Υποτακτικά άτομα.

10. kinkynik

kinkynik Guest

Για να μην αναφέρω τα διπλό-τριπλά fake προφίλ που προσεγγίζουν για να "τσεκάρουν". (speaking of experience...)

11. Lady Nawashi

Φτου, μόλις μου χαλασες το Role play που είχα στο μυαλό, με εμένα δικαστινα, θα στο φυλαω, να το ξέρεις  

Πώς συνδυάζεται η prodomme αλήθεια με την πλάκα; Θα ήταν ενδιαφέρον να το δούμε και αυτό  

Είναι άλλο το bdsm και το εργασιακό περιβάλλον και άλλο το bdsm ως εργασιακό περιβάλλον. Να τα λέμε και αυτά  

12. kinkynik

kinkynik Guest

@~YKB~ δεν θα είχε πλάκα να υπήρχαν περιγραφές απο pro-dommes (ή pro-masters) για το εργασιακό τους περιβάλλον ?
    π.χ. πως τους διαλέγουν οι πελάτες. Αν έχουν αλλάξει πολλούς slave/υπό εδώ (και στην Ελλάδα) αυτό θα θεωρείται θετικό.