Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

strap-on

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος Georgiou20, στις 31 Μαϊου 2012.

1. tosla

tosla New Member

Απάντηση: strap-on

Δεν μας είπες Georgiou αν οι οι εμπειρίες σας στο femdom περιλαμβανουν και αλλα περα απο strapon...

2. Georgiou20

Georgiou20 New Member

Καλησπέρα tosla αλλά και στην παρέα. Ναι έχουμε δοκιμάσει και κάνουμε και με διπλό δονητή που μπαίνει και στους δύο μας.Όσο αναφορά το μέγεθος απλά αλλιώς είναι ένα απλό μέτρο και αλλιώς είναι ο δονητής. Εσείς ??? Τι έχετε κάνει?  

3. BABYLONS_30

BABYLONS_30 New Member

Θα συμφωνησω παρα πολυ με την satine. To strapon δεν συμαινει ντε και καλα αυταρχικο-υποταγη.

4. SomeShapes

SomeShapes Regular Member

συμφωνώ μαζί σου satine! και εγώ αυτή την εντύπωση έχω, πάντως το strap-on είναι σίγουρα μεγάλη απόλαυση  

5. jim28

jim28 Regular Member

Η σύντροφο σου τι αισθήμτα αισθάνετε όταν σε γαμεί?
    Νιώθει δυνατή ως γυναίκα?

6. woohoo

woohoo Regular Member

Το σεξ ειναι και γυμναστικη. Οποτε γιατι οχι?

7. river of silence

river of silence Σσσσσσ...!

Ισος το απολαμβανει! Γιατι οχι?

8. woohoo

woohoo Regular Member

Τι εχει παθει η παραταξη των υποτακτικων και παραμενει αφαντη?

9. Dark master

Dark master New Member

M aresei που εκανες τον δυσκολο!!!   !ηταν και το θεμα με το γυμναστηριο θα μου πεις!χαχχαχα

10. Marbledragon

Marbledragon Regular Member

Σε όλους αρέσει το δάχτυλο στο κώλο οπότε είναι λογικό να τους αρέσει και το strap on. Προσωπικά καυλώνω πολύ να νιώθω μια γυναίκα μέσα μου και να αφήνομαι στα χέρια της και στις καύλες της.  

11. Mr. Unknown

Mr. Unknown Regular Member

Απάντηση: Re: strap-on

Ναι οκ το δάχτυλο και γενικά ο ερεθισμός του προστάτη ή ακόμα και το prostate massage σε πολλούς αρέσει, άλλοι το θεωρούν το Ιερό Δισκοπότηρο του σώματος τους και είναι καθαρά επιλογή τους. Δεν σημαίνει όμως πως είναι λογικό και φυσικό επακόλουθο να τους αρέσει το strap on. Είπαμε . . . Δεν κατηγορώ στο να σου αρέσει, αλά δεν είναι φυσικό και λογικό για όλους.

12. sylviacross1965

sylviacross1965 Regular Member

επειδη ο ανδρας ειναι φτιαγμενος απο την φυση να γαμαει, οταν συμβει το αντιθετο ειται ειναι αλλος ανδρας ειτε γυναικα που γαμαει εναν ανδρα αυτο απο μονο του ειναι υποταγη.Σε εμενα ετσι εκφραζεται οταν καποιος η καποια μπενει μεσα μου.Ειδικα η γυναικα οταν το κανει εχει σκοπο να σε ξεφτιλισει αμφισβητωντας τον ανδρισμο σου ευθεως και προκαλωντας εναν ψυχολογικο ευνουχισμο,σου το λεει με την πραξη αυτη καθαρα οτι εσυ δεν εισαι ανδρας, σου αφαιρει τον κυριαρχο ρολο που η φυση σου χαρισε και ετσι σε υποτασει.Ειναι συχνο το φαινομενο οταν προχωρα μια τετοια σχεση συντομα να σε βαλει να ντυνεσαι γυναικεια σπαζωντας τον ενδυματολογικο κωδικα που η κοινωνια επιβαλει.Απο εκεινη την στιγμη εισαι κυριολεκτικα υποταγμενος,οπως συναιβει και σε εμενα το επομενο βημα ηταν να μου πει οτι ηρθε η ωρα να νιωσεις κατι αληθηνο και με εβαλε να παω με αλλον ανδρα ενω εκεινη εβλεπε το θεαμα,απο εκεινη την στιγμη ο ρολος μου ηταν απολυτα παθητικοε ενω η ΚΥΡΙΑ τωρα ειχε εραστη εκεινον που με γαμησε αλλωστε αυτος ηταν το κυριαρχο αρσενικο,ετσι χωρις καν να το καταλαβω ειχα γεινει σκλαβα μια που μου ειχαν αλλαξει και το ονομα.