Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Strapon

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος Ricardo, στις 16 Ιουλίου 2005.

1. MasterPerris

MasterPerris Contributor In Loving Memory

Απάντηση: Strapon

Mου το εχουν πει φιλοι υποτακτικοι και το διαβαζω εδω απο πολλους υ, οτι δεν πηδανε την κυρια τους για να μην την εξευτιλισουν.....

Last edited: 22 Οκτωβρίου 2013
  2. Dark_Explorer

Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

Μπράβο παιδιά! Καλούς πειραματισμούς  

3. Maze_

Maze_ Maze

Αναλογα τα γουστα τα ορια που εχουνε βαλει,δεν ειναι κατι σντανταρ νομιζω!

4. Maze_

Maze_ Maze

Να σαι καλα και βγηκαμε και οι δυο κερδισμενοι νομιζω γιατι μου ειπε οτι και θα ηθελε να παει με γυναικα να καναμε ενα τριο 

5. Dark_Explorer

Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

Αυτά είναι!  
    ...............

6. Maze_

Maze_ Maze

Αυτα ειπαμε τωρα τι θα κανουμε απο αυτα που θα καταληξουμε θα δουμε...

7. Widget

Widget Regular Member

Το ένα δεν αναιρεί το άλλο. Μπορεί ευχαρίστως κάποιος να έκανε εναλλαγή ρόλων. Τουλάχιστον, προσωπικά, μου αρέσουν και τα δύο πολύ.

Όσον αφορά το λόγο που αρέσει σε ένα straight άνδρα η εμπειρία με strapon, εμένα προσωπικά μου αρέσει πολύ σαν εγκεφαλικό παιχνίδι και, δεύτερον, μου αρέσει πολύ αυτού του είδους η σωματική επαφή με μία γυναίκα (π.χ. όταν κάθεσαι στα γόνατα ή όρθιος και τη νιώθεις κολλητά πίσω σου ή όταν είσαι ξαπλωμένος ανάσκελα, να έχει έρθει ανάμεσα στα πόδιά σου και να την... σπρώχνεις από πίσω (είτε χουφτώνοντάς την είτε αγκαλιάζοντάς την με τα πόδιά σου) για να έρχεται πιο... κοντά / μέσα σου. Το strapon το θεωρώ απλά το μέσο επίτευξης του όλου παιχνιδιού.

Αυτά όσον αφορά εμένα, υποθέτω άλλοι άνδρες αντλούν άλλη ευχαρίστηση από αυτό το είδος της σεξουαλικής πράξης.

8. monrelhs

monrelhs New Member

το στραπον ειναι και εγκεφαλικο παιχνιδι και σωματικο παιχνιδι. η Αφεντρα επιβαλετε οχι μονο στο μυαλο αλλα και στο σωμα του σκλαβου Της. ειναι πολυ καυλωτικο το παιχνιδι στον πρωκτο για εναν αντρα οσο και για μια γυναικα. μονο που οι αντρες εχουμε και τον προστατη εκει αρα παραπανω καυλα:nod y) . το οτι το δεχομε απο την Αφεντρα και Θεα μου δεν με κανει λιγοτερο αντρα στα ματια της αλλα περισοτερο σκλαβο.

9. Απάντηση: Strapon

Εγώ το είχα δοκιμάσει με την φρέσκια πρώην μου κάποιες φορές. Μπορώ να πω ότι τουλάχιστον στην δική μας περίπτωση δεν υπήρχε κανένα θέμα ως πρός τους βιολογικούς μας ρόλους. Ήτανε μόνο ενα ευχάριστο παιχνίδι ενός ζευγαριού που του άρεσε να πειραματίζεται και πιυ δεν είχε ταμπού. Σίγουρα είναι πρωτίστως εγκεφαλικό το ζήτημα. Στην πρώην άρεσε πολύ, εμένα μπορώ να πώ οτι άλλες φορές μου άρεσε, άλλες με άφηνε αδιάφορο. Σε κάθε περίπτωση το strap είχε λογικές διαστάσεις, όχι σαν κάτι "τέρατα" που κυκλοφορούνε χαχαχα

10. @yourservice

@yourservice New Member

Νομίζω ότι είναι περισσότερο η αίσθηση να είναι μια γυναίκα "πίσω" σου και ότι με αυτόν τον τροπο κυριαρχεί απόλυτα όχι μόνο στο κορμί σου αλλά και στη σεξουαλικότητα σου, παρά η σωματική ευχαρίστηση, η οποία, σε κάθε περίπτωση, δεν είναι καθόλου αμελητέα βεβαίως βεβαίως!

11. @yourservice

@yourservice New Member

Στην αρχή η μόνη ευχαρίστηση που είχα βρει ήταν πνευματική και όχι σωματική. Στη συνέχεια, και με τη σωστή καθοδήγηση, άρχισα να το απολαμβάνω και σωματικά αλλά πάντοτε υπερέχει η πνευματική διάσταση της απόλαυσης

12. energizer7

energizer7 Regular Member

Καλησπερα και παλι σε ολους και σε ολες εδω μεσα .
    Το strap-on ειναι απολυαση και σεξουαλικη διεγερση και για τα 2 φυλα .
    Εγω προσωπικα τον πιο εντονο οργασμο μου τον ειχα οταν μια φιλη μου με πηδαγε με το strap-on και η ποσοτητα που εβγαλα και η ενταση της εκσπερματωσης μου ηταν η πιο εντονη που εχω ζησει μεχρι σημερα .

Θα ηθελα να το ξαναζησω , ολο το σκηνικο , οποτε οποια ΓΥΝΑΙΚΑ απο εσας ενδιαφερεται για ΠΡΑΞΕΙΣ , και οχι μονο θεωρια , ας μου στειλει μυνημα