Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

submode/subspace

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος sklavina, στις 30 Μαϊου 2013.

1. gaby

gaby Guest

Απάντηση: submode/subspace

Κύριοι!  

Δεν μπορώ να σας βλέπω να τσακώνεστε σε ξένον αχυρώνα, για τον λόγο αυτό σας μεταλαμπαδεύω κάτι που πληροφορήθηκα στην πορεία μου στο χώρο:

"Οι επιρρεπείς σε εγκεφαλικά τύπισσες δεν φτουράνε."

2. _DaRkNiGhT_

_DaRkNiGhT_ femdom art

How Cells Communicate During the Fight or Flight Response

είναι ένα καλό εισαγωγικό.. από εκεί και πέρα μπορεί κάποιος να εμβαθύνει περισσότερο.

Αλήθεια Θανάση θεωρείς ότι το υποσυνείδητο ή η λίμπιντο έχουν κάποια σχέση με το θέμα μας;

3. thanasis

thanasis Contributor

Πώς δεν έχουν...αλλά εκεί πάμε σε άλλες ατραπούς...

4. _DaRkNiGhT_

_DaRkNiGhT_ femdom art

Σίγουρα, αλλά είναι το ίδιο ενδιαφέρουσες νομίζω. Προσωπικά εικάζω ότι από εκεί αρχίζουν όλα.

Καλά είναι τα εξωτερικά ερεθίσματα, όμως τα εσωτερικά μου προκαλούν τον μέγιστο ερεθισμό.

5. Δηλαδής όλοι εσείς που απαντάτε έχετε καταλάβει το θέμα;
    Πειτε μου γιατί έχω αγχωθεί λίγο όσο να ναι καθότι έχω καταλάβει μόνο σκόρπιες παραγράφους
    απο διάφορα σχόλια αλλα απο το κυρίως θέμα και περι ποίου ο λόγος, δεν σκαμπάζω γρί.
    Και αρχίζω απο το βασικό. Δεν έχω καταλάβει τι είναι το submode/subspace παρά τις εξηγήσεις.
    Μήπως μπορεί κάποιος να το πει με πιό απλά λόγια , πιο παραστατικά , με κανένα παράδειγμα ,
    καμμιά εικονίτσα ξέρω γω...

6. gaby

gaby Guest

Απάντηση: Re: submode/subspace

Εξήγησε εσύ τον οργασμό σε κάποιον που δεν τον ξέρει έτσι που να καταλάβει και μετά  

7. thanasis

thanasis Contributor

@cornilios

Νομίζω οτι οι καταθέσεις του Perris είναι αρκετά εύστοχες και απλές.

8. MasterPerris

MasterPerris Contributor In Loving Memory

Άλλο ενα χαρακτηριστικό στο βαθύ subspace είναι ενω το υ σε ακούει τι της λες, δεν μπορεί να σου μιλήσει μέσα απο την σούπερ νιρβάνα που ζει εκείνες τις στιγμές.

9. Alexkat

Alexkat Contributor

Πάντως καλό θα ήταν να μπορούσε να αποδοθεί ο όρος και στα ελληνικά.
    Όσοι γλωσσολάγνοι και γλωσσοπλάστες ....κοπιάστε ..

10. MasterPerris

Οκ, να κάνω μια δική μου προσπάθεια στα ελληνικά: Η δύναμη των ενδορφινών να μετατρέπουν τον δυνατό πόνο σε νιρβάνα απόλαυσης.

Υγ. Φυσικά πρέπει να είναι και ο Κ, αλλα και το υ σε απόλυτη αρμονική συνεργασία για να πετύχει το subspace.

11. Alexkat

Alexkat Contributor

Δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω, αλλά είναι πιθανόν να υπάρχει και ιατρικός όρος που αποδίδει την κατάσταση του subspace.

12. MasterPerris

Ίσως, αλλά εδώ στην Ελλάδα μας έφαγε η ξενογλωσσία....