Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Syrah's corner

Συζήτηση στο φόρουμ 'Τέχνη' που ξεκίνησε από το μέλος Syrah, στις 12 Οκτωβρίου 2007.

1. Syrah

Syrah Contributor

20 Σεπτεμβρίου

[...] Κάποιον νοιώθω μέσα μου, που δεν καταδέχεται να σκύψει
    στον Θεό.

2. Syrah

Syrah Contributor

25 Σεπτεμβρίου

Ω ! να πηδά το αίμα και να χύνεται απάνω στα σεντόνια και να σπαρταρά το σώμα της απάνω στο κρεββάτι και ν’ ανοιχτούν περίτρομα τα μάτια και να ριχτούν τα μπράτσα της μ’ ελπίδα και με φόβο γύρω στον λαιμό μου !...
    Ω η γοητεία των αιμάτων !

3. Syrah

Syrah Contributor

2 Οκτωβρίου

Α Δύστυχη ! Δεν νοιώθεις λοιπόν πως εγώ είμαι ο Μαγνήτης κι από τα βάθη των χωμάτων Σε σέρνω και Σε φονεύω και Σε κυριαρχώ ;

4. Syrah

Syrah Contributor

10 Οκτωβρίου

Σ’ ανέλυσα όλη με το μικροσκόπιο που κρατεί ή διεφθαρμένη ψυχή μου. Ξέρω τί λένε τα μάτια Σου κάτω από τις μακρυές βλεφαρίδες και τί λέει το σφίξιμο του χεριού Σου και τί φωνάζει η σιωπή Σου μέσα στα σκότη. Ξέρω όταν λυγίζεις το κορμί Σου με ποιόν τρόπο σμίγουν και ρυτιδώνονται οι σάρκες Σου και πόσα λακκουδάκια γίνονται στα στήθη Σου και πώς βγαίνει θερμή και βαθειά από μέσα Σου η αναπνοή.
    [...] Ξέρω τί θές να πεις όταν ανοίγεις το στόμα Σου και ξέρω τί βλέπεις όταν κλείς τα μάτια Σου και τί σκέπτεσαι όταν σιγά και ντροπαλά κοκκινίζουν τα μάγουλα Σου.
    Από το βάδισμα Σου όταν έρχεσαι κι από τη θερμότητα του χεριού Σου όταν χαιρετάς ξέρω πόσα φιλιά θα μου δώσεις και τί λόγια θα μου πεις. Σ’ ανέλυσα όλη ω Δύστυχη! με το μικροσκόπιο που κρατεί η διεφθαρμένη ψυχή μου...

5. Syrah

Syrah Contributor

29 Οκτωβρίου

Ω πόσα νοιώθω που δεν τα νοιώθουν άλλοι!

6. Syrah

Syrah Contributor

18 Νοεμβρίου. Μεσάνυχτα

Αισθάνομαι μέσα μου κόσμους ολόκληρους, άνθιση κόσμων τερατώδη κι εξωτική. Κι είνε όλα χρυσάνθεμα τα άνθη της ψυχής μου μεγάλα, σατανικά, ολάνοιχτα και μοιάζουν πινελλιές κίτρινες και κόκκινες τρανού ζωγράφου. Είμαι πλασμένος για άλλους κόσμους.

7. Syrah

Syrah Contributor

24 Δεκεμβρίου

Ω όταν Σε φανταστώ μέσα στον τάφο, άγρια ένστικτα ηδονής και φρίκης σηκώνονται σαν κύματα μέσα στο αίμα μου και μ’ έρχεται να Σ’ αρπάσω και να κολλήσω τα χείλη μου απάνω στα χείλη Σου και να Σε σφίξω - μ’ όλη τη δύναμη της απελπισίας και της αγάπης [...]

8. Syrah

Syrah Contributor

5 του Γενάρη

Απόψε την έκαμα ν’ ανατριχιάσει όλη από τη φρίκη. Είχε συρθεί ώμορφη και διψασμένη στα χείλη μου. Καθώς τ’ αηδόνι σέρνεται στα μάτια του όφι. Ήμουν ανήσυχος να ιδώ πώς θα της φανεί η έκπληξης που της ετοίμασα. Την οδήγησα γελαστή κι αμίλητη στο κρεββάτι. Είχε νυχτώσει πλειά και τα παράθυρα ήσαν
    κλεισμένα. [...]

Την οδήγησα γελαστή κι αμίλητη στο κρεββάτι και της έκρυψα με τα χείλη μου τα μάτια. Κάποια φρίκη κρεμόταν απάνω μας. Κι όταν ανοιξε τα μάτια κι εκύτταξεν απάνω απέναντι στο κρεββάτι, ω τη δύστυχη ! μια κραυγή φρίκης εξέσκισε τα στήθη της, τα μάτια της ανοίχτηκαν κι έμειναν ακίνητα από τον φόβο κι εκύτταζαν απάνω. Όλο της το κορμί έτρεμε. [...]

Νοιώθω ακόμα το ανατρίχιασμα όλου Σου του κορμιού μέσα στα χέρια μου, ω Δύστυχη ! Εγλύστρησε κάτω από το κρεββάτι κι έκρυψε μέσα στα τρέμουλα της χέρια το πρόσωπο της. Και δάκρυα μεγάλα, σιωπηλά, έτρεχαν από τα μάτια της. Κάποιος σπασμός φρίκης εκινούσε το απάνω της χείλι κι όλο της το κορμί έτρεμε. Έτσι το καλάμι λυγίζει στην κρύα αναπνοή της νύχτας. Την εκύτταξα στα μάτια κι έβλεπα όλη την εξέλιξη του φόβου. Κι όταν έσκυψα να την φιλήσω για να ησυχάσει εσωρειάστηκε στα πόδια μου κι αγκάλιασε τα γόνατα μου και με παρακάλεσε. Έτσι-εσκέφτηκα - παρακαλούσαν τους Θεούς. Με παρακάλεσε να την ελεήσω και να την αγαπώ μόνο και να μη την βασανίζω.

Τί μου έκαμε για να την βασανίζω ; Τί της εζήτησα και δεν μου έδωκε ; Κι έκλαιε και παρακάλιε.

Απελπισμένη.

9. Syrah

Syrah Contributor

6 του Γενάρη

Δεν μ’ εννοείς. Δεν μ’ ενόησες ακόμη.

10. Syrah

Syrah Contributor

7 του Γενάρη

Φοβούμαι πως θα τρελλαθώ.

11. Syrah

Syrah Contributor

12 του Γενάρη

Την αηδεία που νοιώθω δεν θα τη νοιώσεις ποτέ.

12. Syrah

Syrah Contributor

16 του Γενάρη

Μου φαίνεται πως θα τρελλαθώ.