Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Tα προσωπικά φετίχ

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος Nemo, στις 24 Ιουλίου 2013.

1. AuroraBorealis

AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

Αυτοί οι άντρες αναφέρονται αποκλειστικά σε σεξουαλικό φετιχισμό ή ψυχοπαθολογικό φετιχισμό. Δεν πηγαίνει κακώς ο νους εκεί γιατί μέσα από τέτοιες παρακλήσεις έχει γίνει ευρέως γνωστός ο όρος ο οποίος όμως έχει πολύ ευρεία ερμηνεία και μάλλον είναι απαραίτητη η διευκρίνηση.

Νομίζω ότι δεν είναι σωστό να θεωρείς την αγάπη για το μούσι σου φετίχ. Το να σου αρέσουν γενικά τα μούσια δηλαδή και κάποια μούσια άλλων και να εστιάζεις με κάποιο τρόπο σε αυτά, εμπίπτει στην κατηγορία.

2. mandragoras

mandragoras Regular Member

γιατι οι επιθετικοι προσδιορισμοι, απλα ειναι τα πιο διαδεδομενα φετιχ δεν υποκρυπτει μια διαφορετικη ψυχοπαθολογια...

3. teddy boy

teddy boy Regular Member

Απάντηση: Tα προσωπικά φετίχ

ετσι ακριβως.απτα πιο δυνατα διεγερτικα για μενα το μπανιο.να βγαινεις απτο ντουζ,να ριχνεις την πετσετα και να γινεται πολεμος:innocent: επισης με καυλωνει απιστευτα η αισθηση μολις εχω βγει απο την θαλασσα η την πισινα και χω στεγνωσει.ταυρος εν υαλοπωλειο.Επισης δεν υπαρχει μεγαλυτερη ξενερα απο την ασχημη οσμη ρε παιδια..

4. Nemo

Nemo Guest

Απ' την αρχή της ανθρώπινης ιστορίας υπήρχαν αντικείμενα που υποτίθεται έδιναν δύναμη ή συμβόλιζαν την εξουσία. Αυτά ήταν δαχτυλίδια, φυλαχτά, βασιλικά σκήπτρα, στέματα, αντικείμενα που είχαν ιερείς και σχετίζονταν με κάποια θρησκεία. Όλα αυτά δεν ξέρω αν είναι φετίχ, με τη σημερινή έννοια. Κατά καιρούς έχω διάφορα αντικείμενα που όταν τα έχω μαζί μου αισθάνομαι ωραία και μου δίνουν περισσότερη αυτοπεποίθηση. Αυτά μπορεί να είναι ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου, ένας αναπτήρας, ένα στυλό κ.α.

Η αισθητική δεν νομίζω ότι είναι κάτι τόσο υποκειμενικό. Ορισμένα ελεεινά ντυσίματα της δεκαετίας του
    '80 π.χ. καλό πουκάμισο και γραβάτα σε συνδυασμό με τζιν παντελόνι, τεράστιες βάτες, τα μανίκια του σακακιού διπλωμένα μαζί με αυτά του πουκαμίσου, αντρικά δικτυωτά μπλουζάκια, μαύρα λουστρινέ παπούτσια με άσπρες κάλτσες, δεν νομίζω ότι μπορούν να θεωρηθούν καλαίσητα, ό,τι γούστο κι αν έχει κάποιος.

5. Απάντηση: Tα προσωπικά φετίχ

Θα συμφωνήσω μαζί σου απόλυτα, παρόλο που έχω κι άλλα φετίχ, βλέπε ζαρτιέρες, καλσόν, εσώρουχα γενικότερα, με διεγείρει απίστευτα όταν ο άλλος βγαίνει από το μπάνιο, είναι βρεγμένος και μοσχομυρίζει αφρόλουτρο. Είναι τόσο ωραίο να νιώθεις ότι μπορείς να παίξεις μαζί του χωρίς να σε ενοχλήσει κάποια άσχημη οσμή. Αυτό είναι πραγματικά και για μένα τρελλή ξενέρα. Εννοείται πως κι εγώ όταν βγαίνω από το μπάνιο νιώθω πολύ πιο σέξι και απίστευτη διέγερση.Η καθαριότητα σε συνδυασμό με τη κάβλα του βρεγμένου..τέλειο.

6. teddy boy

teddy boy Regular Member

ετσι.μπορεις να γευτεις το κορμι του αλλου.σαν ομορφο λουλουδι χωρις οσμη,ειναι ο αλλος/η χωρις να μοσχοβολαει απτο ντουζ.Αυτο ομως με το μετα τη θαλασσα η τη πισινα,το χει κανενας αλλος/η?

7. requiem4ad

requiem4ad New Member

πιπα και σφαλιαρα! δυνατα. πολυ.....