Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Tι συγχωρείτε πιο εύκολα?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Seirios_79, στις 1 Οκτωβρίου 2015.

1. milgeo69

milgeo69 Regular Member

Ψυχούλα !! 3 >

2. Soraya

Soraya Guest

μπορώ να συγχωρήσω τα πάντα αρκεί να μου δοθεί ο ανάλογος χρόνος για να το διαχειριστώ μονη μου και να δω τι μου προκάλεσε το κάθε λάθος.
    όσο πιο πολύ με πονέσει κάτι τόσο πιο δύσκολα να συγχωρέσω.
    ειμαι απο τους ανθρώπους που δίνουν πολλές ευκαιρίες γιατί έχω μεγάλη υπομονή.
    όταν όμως κάτι τελειώσει για εμένα μετά απλα αποχωρώ χωρίς καν να πω κουβέντα.

3. ellianna

ellianna Regular Member

Μπορώ να συγχωρέσω πολλά,μπορώ να ανεχτώ πολλά..Αυτό όμως δεν σημαίνει πως θα τα ξεχάσω κιολας.Η συγχώρεση απ την αποδοχη έχει μεγάλη διαφορά.
    Το οτι θα συγχωρέσεις κάτι (πχ το κερατο ενδεικτικα) δεν σημαίνει πως θα μπορέσεις κ να το ξεπεράσεις.
    Ποσες φορές έχουμε βρει τον εαυτο μας να λέει "οκ,σε συγχωρω" κ στην πορεια να βλεπουμε οτι κατι εχει σπασει μεσα μας κ δεν είναι το ίδιο πια?
    Η λέξη κλειδί για μενα είναι το "ξεπερνας" και όχι το "συγχωρας".Αλλά πάντα μιλάω για μενα,δεν σημαίνει πως είναι κ σωστή οπτική απαραιτητα☺

4. Illustration

Illustration .... Sandman is looking for your soul.

Δεν υπαρχει "συγχωρώ". Υπαρχει μονο το "ξεπερνώ". Η πραξη η ιδια πληγωνει παντα. Και παντα θα μενει στις σκιες.
    Απλα δεν μπορω τις επαναληψεις. Στην επαναληψη καλυτερα να εχεις προλαβει να φυγεις.

5. dina

dina Σκλαβα της Brt Contributor

Τα λάθη που κάνω.
    Δε μου κρατάω κακία.
    Είμαι υπέροχος άνθρωπος και μου αξίζει συγχώρεση  

6. milgeo69

milgeo69 Regular Member

Υπέροχος και μετριόφρων!  

7. dina

dina Σκλαβα της Brt Contributor

Κυρίως μετριόφρων!
    Ανταποδίδω    

8. Η ζωη εχει αποδειξει οτι ειναι καλυτερα να τρως μεγαλο σκατο αλλα μεγαλη κουβεντα να μην λες. Υπαρχουν παντα εκεινες οι καταστασεις-συγκυριες-πεςτοοπωςθες που μπορουν να σε κανουν να ξεπερασεις (κι οχι να συγχωρεσεις οπως πολυ σωστα αναφερθηκε παραπανω) τα παντα. Ολοι ειμαστε καλα παιδια μεχρι να ευδοκιμησουν οι καταλληλες συνθηκες για το αντιθετο. Το σιγουρο ειναι οτι ωριμαζοντας μαθαινεις να ξεπερνας πιο ευκολα. Μονο τα σημαδια μενουν για να σου θυμιζουν.

9. cadpmpc

cadpmpc Contributor

H Eλληνική κοινωνία είναι μια κατ' εξοχήν συγχωρητική κοινωνία, καταπώς εύστοχα επισήμανε κάποια ψυχή εδώ μέσα σε κατ' ιδίαν συζήτηση...
    Η συγχώρεση απαιτεί βαθειά κατανόηση, μεγαλείο ψυχή και υπέρβαση, με αυτήν ακριβώς την σειρά...
    ...
    Δεν είναι "φτου, ξελευτερία"... Δεν είναι undo...
    Είναι το ίδιο "χαζά" και το "φτου ξελευτερία" και το "δεν σχωρνάω"...
    Τα ενδιάμεσα είναι κωλομπαριλίκια..!
    Τα παραπάνω είναι γεννήτριες ενοχικότητας, λέω εγώ...

10. Elena_gr

Elena_gr Regular Member

Εμένα πάντως το σουιτς θα με πείραζε περισσότερο