Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Tο μήνυμα σου …

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος anasia, στις 10 Μαρτίου 2011.

1. paraple

paraple Regular Member

Απάντηση: Tο μήνυμα σου …

ο καθε ενας οπως στρωνει ετσι κοιματε..οτι σπερνει θεριζει αργα 'η γρηγορα....και περνει οτι του αξιζει...
    η εμπιστοσυνη ειναι κατι που δυσκολα κατακτιετε και ευκολα χανετε και αν τιν δειξεις σε λαθος ατομα,τοτε θα παρεις μονο απογοητευση.

2. shamanka

shamanka Regular Member

να το πω κατάματα θέλω!
    αν και δεν θα χει νόημα..................

3. paraple

paraple Regular Member

ποτε μην περνεις τη σιωπη σαν αδυναμια....μερικες φορες η σιωπη μιλαει πολυ δυνατα και ειναι δυναμη...αρκει να μπορεις να την ακουσεις.

4. anchor

anchor Regular Member

Πέτυχε ο μουσακάς! Ταπεράκι;  

5. thaleia

thaleia Contributor

Υπομονη, αντοχη και θαρρος μεχρι να ερθει η ασπρη μερα !

6. mona

mona mea_maxima_culpa

Εγώ χθες σας αποχαιρέτησα και είχε λήξει το ζήτημα.

Μετά από κάποιο χρονικό διάστημα, επεξεργαστήκατε το post σας και προσθέσατε το "ποίημα". Πιθανόν, επειδή δεν ήσασταν αρκετά ικανοποιημένη από τα όσα είχατε πει προηγουμένως και θελήσατε να δώσετε μία πιο πετυχημένη ρέπλικα. Έτσι, για να με "τσούξει" πιο πολύ.
    Ατυχέστατα, κατά τη δική μου γνώμη, πάτε να "βαφτίσετε" ως χιούμορ ηθελημένες προσβολές. Ή μάλλον : σατυρίσατε. Ο αποδέκτης της σάτυρας (εν προκειμένω, εγώ) διατηρεί το δικαίωμα να την εκλάβει με όποιον τρόπο θέλει. Σας διαβεβαιώ, ωστόσο, ότι γέλασα. (και όχι με εικονίδια μονάχα) Διότι, είχε πλάκα.

Από εκεί και πέρα,
    η κριτική μου
    αφορούσε την "ποιητική" σας υπόσταση,
    χωρίς να υπονοώ διάφορα για το άτομό σας
    όπως κάνατε εσείς για εμένα.
    Εκεί είναι η διαφορά μας.
    (Εν συνεχεία, σας χαρακτήρισα κομπλεξική και
    φτωχή τω πνεύματι, διότι
    από τη δική μου οπτική γωνία τουλάχιστον,
    ουδέποτε έπρεπε να είχατε θιχθεί. Δεν
    είχα καταλάβει ότι παίρνετε τόσο σοβαρά τον
    εαυτό σας ποιητικά! Και το ignore; Aπλά, μου επιβεβαιώνει την προσωπική κρίση περί του κομπλεξισμού σας. )

Tο μετέφερα εδώ για να το σβήσω από τα "Ποιήματα".

Ήθελα να σας κάνω και πλακίτσα,
    επειδή με σκλαβώσατε εχθές
    και διαμόρφωσα και προφίλ ανάλογο... 
    αλλά, μάλλον, μαζί με το ignore πήρα και release. 

Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  7. Astrovroxi

Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

Τι ωραιο το καθιστικο μου με το νεο μου φωτιστικο....και εγκαινιασα και τη νεα μου τηλεφωνικη συσκευη με πρωτο τηλεφωνημα απο τον ετερο αγαπημενο μου....ευχαριστω αδερφουλη!!!

8. Heretic_Angel

Heretic_Angel Regular Member

Ξεκόλα

9. Mistress_Bipolar

Mistress_Bipolar Regular Member

Παιδια, εγινε μαλακια με τη λιστα των φιλων
    και σας διεγραψα. Σας εκανα ξανα αιτημα.
    Αν ξεχασα καποιον ας μου στειλει.
    Φιλια

10. Astrovroxi

Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

Ποσο απολαμβανω την κουζινα σας  ....το ΤΖΟΥΡΑ ΠΑΡΚ που λεει και ο γιατρος.
    Εχω κανει απιστευτα ενδιαφερουσες συζητησεις εκει μεσα.....και ποσο απολαμβανω το χιουμορ σου οσο σε γνωριζω αγαπητε μου οικοδεσποτη....δινεις ρεσιταλ τελευταια! 
    Α, εχω ενα λευκο φορεμα που θελω να το κανω....πουα.Να το φερω την επομενη φορα να μου το "βαψει" η αγαπητη γυναικα σας? 

11. Πάντως μ' αρέσει που γελάμε μαζί  

12. ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ
    Παιδες , ανοίχτε τα ηχεία σας και μετά μπείτε στο προφίλ της Mistress_Bipolar https://www.greekbdsmcommunity.com/forums/members/mistress_bipolar.html και ανοίχτε τα αυτιά σας. Η τύπισσα δεν παίζεται λέμε!!!  
    Mistress_Bipolar , αυτή τη στιγμή έχεις δημιουργήσει το καλύτερο προφίλ που έχω δει από τότε που είμαι στο φόρουμ. Γιατί δεν το είχα σκεφτεί εγώ;

Last edited: 17 Μαϊου 2011