Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Tο μήνυμα σου …

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος anasia, στις 10 Μαρτίου 2011.

1. Απάντηση: Tο μήνυμα σου …

2. kardy_

kardy_ Regular Member

προσεχε....προσεχε πααααααρα πολυ γιατι δεν σε βλεπω καλα...

3. anchor

anchor Regular Member

'Εχε εμπιστοσύνη στην αξία σου και στην επιλογή σου.
    Και... κλείσε τις παρεμβολές  

4. Mistress_Bipolar

Mistress_Bipolar Regular Member

Απάντηση: Tο μήνυμα σου …

Είσαι μεγάλο νούμερο...
    Το νου σου...

5. Astrovroxi

Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

Ε,ρε δεν γινομουν ψυχιατρος.....τι τα ηθελα τα οικονομικα σπουδαγματα?  
    Θα ειχα γινει πλουσια με τοση τρελα και μαλακια.... 
    Μαζευτειτε καλε,λυπηθειτε μας. 
    Απο τη μια η οικονομικη κριση απο την αλλη εσεις.....δεν εχουμε και   αρχιδια να πρηστουν και υποφερουμε και απο ημικρανιες. 

6. lara

lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

Υποθέτω αυτό είναι το επίπεδο του φόρουμ που επιθυμούσαν κάποιοι να ανέβει.

Να δούμε σε ποιο επίπεδο θα καταλήξει...φοβάμαι θα είναι τόσο ψηλό και bdsm που θα είναι αδύνατο να το φτάσω....

7. Astrovroxi

Προς καθε αρσενικο νεο μελος ανεξαρτητου ηλικιας που θα θελε να γινει καποτε ανδρας, αφεντης, κυριαρχος ,αστροναυτης.....

Οταν κατω απο το nick ή την υπογραφη θηλυκου μελους βλεπετε τιτλο ιδιοκτησιας.....σημαινει οτι εχει αφεντικο βρε ανοα πλασματα.
    Τι μαλακιες γραφετε λοιπον.....ρεζιλευεστε και γελαει πισω απο την πλατη σας το μισο forum.
    Ενταξει δεν μπορειτε να συγκρατησετε τις ορμες σας και μπηκατε εδω μπας και σας κατσει τιποτα.
    Καταννοητο και σας συμπαραστεκομαστε νοερα.
    Αλλα ο σεβασμος σε ενα αλλο αρσενικο ειναι νομιζω αγραφος νομος μεταξυ σας.
    Ή απλα νομιζω?

8. Re: Απάντηση: Tο μήνυμα σου …

Νομίζεις. Εγω θα σου στελνω πμ μεχρι να μου κατσεις

9. Astrovroxi

Απάντηση: Re: Απάντηση: Tο μήνυμα σου …

Σιχαμενε  ....αμα ειναι να ησυχασω απο σενα να σου   κατσω η γυναικα.....   

10. KloKlo

KloKlo Regular Member

Νομίζεις........
    Να αρχίσω να σου δείχνω τα δικά μου πμ και τις αιτήσεις φιλίας που παίρνω;...χαχαχα

11. Re: Απάντηση: Tο μήνυμα σου …

Αυτό δεν είναι τίποτα. Που να σου δείξω εγω τις δικές μου αιτήσεις φιλίας που είναι ανυπαρκτες. Δεν παίρνω καμία. Γι αυτο σου λεω , υπάρχουν και χειρότερα

12. Durcet

Durcet In Loving Memory

Re: Απάντηση: Tο μήνυμα σου …

Ειλικρινά, τα θες και τα λες ή σου ξεφεύγουν;

Αλληλοσεβασμός μεταξύ αρσενικών, όπως άλλωστε και μεταξύ θηλυκών, φυσικά και δεν υπάρχει. Ούτε καν η απαιτούμενη σοβαρότητα κι αξιοπρέπεια. Κι όχι, αυτή η στάση δεν πηγάζει από ασυγκράτητες ορμές. Από ασυγκράτητο εγωισμό, συνήθως, πηγάζει. Και, φυσικά, από την αμιγώς παιδιάστικη αντίληψη: "Θέλω κάτι; Πρέπει οπωσδήποτε να το έχω".