Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Tο μήνυμα σου …

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος anasia, στις 10 Μαρτίου 2011.

1. striggla

striggla Regular Member

Απάντηση: Tο μήνυμα σου …

ο καλός κύριος ή η καλή κυρία που μου έδοσε rep γι' αυτό το post, δε στέλνει κι ένα pm να δω τι έκανα και το άξιζα? η φτωχή βανίλα που δε μπορώ να δω ποιός μου στέλνει rep....

---------- Post added at 18:06 ---------- Previous post was at 17:46 ----------

εγώ... είμαι ένα πειραχτήρι.... εσύ?
    εγώ... δεν παρεξηγούμαι τόσο εύκολα όσο νομίζει ο κόσμος.... εσύ?

Υ.Γ. ξέχασα να πάρω σιρόπι σοκολάτα... γμτ!  

2. Alexkat

Alexkat Contributor

Ως που μπορεί να φθάσει η ανθρώπινη μαλακία, κανένας δεν μπόρεσε να απαντήσει μέχρι σήμερα. Η μόνη σίγουρη απάντηση είναι η σοφή παροιμία που λέει «αν ήταν η ψωλή βιολί θα την παίζανε πολλοί»……και σίγουρα πολλοί, όχι απλώς την παίζουν την ψωλή και ας μην έχουν, αλλά την έχουν κάνει και λάστιχο.

Y/Γ Είναι η περίπτωση που ακόμα και οι ψυχίατροι …..σηκώνουν τα χέρια…..ψηλά…!

3. Syrah

Syrah Contributor

Στο φούρνο.

4. Alexkat

Alexkat Contributor

E... μάλλον...!

5. Marlboroman

Marlboroman New Member

Χμμμ... καμιά λατρευτή καπνίστρια που λατρεύει να με πνίγει με τον καπνό του τσιγάρου της; Μόνο έτσι δίνω ψήφο εμπστοσύνης εγώ!    

Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  6. Durcet

Durcet In Loving Memory

Re: Απάντηση: Tο μήνυμα σου …

Ε αφού μιλάμε και για ψήφο εμπιστοσύνης μία έχω στο νου: Λιάνα Κανέλλη  

7. Brainstorm

Brainstorm Regular Member

Just cos I smile like a child.........

8. Marlboroman

Marlboroman New Member

Απάντηση: Re: Απάντηση: Tο μήνυμα σου …

Xαxααχαχαχαχαχαχαχαχα... Απίθανος!!! Λες βρε να της το προτείνω; Ένα μόνο μικρό πρόβλημα υπάρχει... έχει βουλευτική ασυλία και όπως δε συμπαθεί ως γυνί και τους άνδρες...ούτε τα ασφάλιστρα μετά δε θα εισπράξω!!!   

9. Astrovroxi

Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

Νικολα....

10. Marlboroman

Marlboroman New Member

Λατρεμένες καπνομάγισσες...

11. thaleia

thaleia Contributor

εεε !!! εσεις!!! της σεκτας της τιμωρημενης προβατινας !!!

μη νομισετε οτι εχω αποχωρησει η οτι σας ξεχασα !!!

απλα κανω διαιτα  

12. Astrovroxi

Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

Τα χαιρετισματα μου στην κυρια Κοκοβικου Αντωνακη "μου" και μην ξεχνατε να ποτιζετε τις γλαστρες στο μπαλκονι και στον κηπο....μην σας μαραθουν καλοκαιριατικα!
    Και βαλτε και καμμια ντοματουλα, ειναι η εποχη τους. Ολο μαιντανο..... 
    Μια απο αυτες τις μερες θα σας στειλω και τσαι του βουνου με την θεια μου, και επι τη ευκαιρια να της εξιστορησετε κι αυτηνης τα καθεκαστα (ξερεις ντε, με το προσωπο).....θα ναι η μονη που δεν της τα ειπατε....αληθεια,κουλουρακια μελιου που περισσεψαν να στειλω? Τα τρωτε? Ειναι τραγανα και γλυκαινουν και το στομα.(δυσκολο βεβαια με σενα αλλα μια προσπαθεια δεν χαλασε κανενα) 

Υ.Γ. τελος η αναπαυλα.....επεστρεψα